Je Joy-Con en Pro Controller koppelen aan Nintendo Switch Lite

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De Nintendo Switch Lite is een speciaal handheld-apparaat, maar dat betekent niet dat je er niet van kunt genieten met je vrienden. Hoewel de kleinere Switch van Nintendo geen standaard heeft, kun je met de Switch Lite je draadloze controllers eraan koppelen om te genieten van multiplayer-games zoals Mario Kart 8 Deluxe en Streets of Rage 4 in tafelmodus.

De Switch Lite maakt het ook een beetje moeilijk bij het spelen van lokale multiplayer-games, omdat er geen dock is om verbinding mee te maken. Op de gewone Switch zou het de beelden op een scherm of monitor met HDMI projecteren.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als gevolg hiervan, kiezen tussen Nintendo Switch Lite versus Nintendo Switch kan moeilijk zijn. Maar als je de Switch Lite al hebt gekocht en op zoek bent naar een manier om er lokale multiplayer-games op te spelen, kun je als volgt je Joy-Con of Nintendo Switch Pro-controller koppelen aan je Nintendo Switch Lite.

1. Open het menu Controllers vanuit het startscherm Overschakelen.

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

2. Selecteer 'Greep/Bestelling wijzigen'.

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

4. Druk op L+R op je controller om hem te koppelen.

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Gelukkig heeft Nintendo dit mogelijk gemaakt, ook al wordt de Switch Lite zonder extra controllers geleverd. Hoewel het moeilijk kan zijn om je Nintendo Switch Lite uit te staan, is deze methode ongelooflijk handig voor diegenen die enkele van de grootste lokale multiplayer-games willen spelen zonder de standaard Nintendo Switch opnieuw te hoeven kopen.

Bovendien zorgt dit voor compatibiliteit met bepaalde games die sterk afhankelijk zijn van het bestaan ​​van Joy-Cons om te spelen. Games zoals Super Mario Party vereisen bijvoorbeeld de Joy-Cons omdat veel van de acties bewegingsgericht zijn. Deze omvatten het op en neer schudden van een Joy-Con om een ​​dobbelsteen te raken en het kantelen van de controller tijdens sommige minigames om personages en voertuigen te besturen.

Games zoals 1-2 Switch zijn ook onmogelijk om te spelen zonder Joy-Cons, omdat de hele gimmick van het spel erop berust dat de speler snel zijn controller grijpt en deze sneller omhoog trekt dan zijn tegenstander. Deze games zijn echter wel degelijk te spelen door Joy-Cons aan te sluiten op de Nintendo Switch Lite.

beste gratis vpn voor router

Games zoals Cuphead, Overcooked 2 en Super Smash Bros. Ultimate maken het kopen van Joy-Cons (of een Pro Controller) voor je Nintendo Switch Lite zeker de moeite waard. Hoewel het prijskaartje voor de Joy-Cons van Nintendo Switch hoog lijkt, is het een goed idee als je lokale vrienden hebt en verwacht dat je vaak multiplayer-games met hen speelt.

Aangezien deze controllers echter overal van $ 69,99 tot 79,99 kunnen gaan, kan het lijken alsof je net zoveel uitgeeft als met een standaard Nintendo Switch. Om die reden is het een goed idee om te investeren in het standaardmodel als je van plan bent om vaak lokale multiplayer-games te spelen (ervan uitgaande dat je er nog geen hebt gekocht).

De beste Nintendo Switch Pro Controller-deals van vandaag 512 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over03uur32minuten29droogKeuze van de redactie Nintendo Switch Pro... Walmart $ 59 Visie Nintendo Switch Pro-controller Amazone $ 59 Visie Nintendo Pro draadloze... Adorama $ 69,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen