Hoe speel je Pokemon Go vanuit huis

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Pokémon Go heeft een aantal updates ontvangen die het vangen van ze allemaal tijdens het thuiszitten beter verenigbaar maken.

Iedereen die Pokémon Go speelt, weet dat je het spel het beste buiten kunt spelen. Door Pokémon te vangen, Pokéstops te bezoeken en sportscholen in de echte wereld te domineren, werd Pokémon Go net zo populair als het nu is. Maar het is misschien de moeite waard om te weten hoe je Pokémon Go vanuit huis kunt spelen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Niantic, de ontwikkelaar achter Pokémon Go (en andere mobiele AR-games zoals Harry Potter Wizards Unite) heeft een aantal maatregelen genomen om het voor spelers mogelijk te maken om van het spel te genieten als ze niet de hele tijd rondlopen.

Hier is een diepere kijk op de thuisblijfupdates van de game en tips over hoe je Pokémon Go vanuit huis kunt spelen. Bekijk zeker onze Pokémon Go-gids voor meer tips om de allerbeste te zijn.

Hoe speel je Pokémon Go vanuit huis

Niantic wil niet dat zijn spelers onveilige maatregelen nemen om Pokémon te vangen terwijl verschillende delen van de wereld in quarantaine zijn geplaatst. Het heeft deze wijzigingen aangebracht in Pokémon Go:

  • Een eenmalige aankoopbundel van 30 wierook voor 1 PokéCoin. Wierook duurt ook een uur.
  • 1/2 Hatch Distance wanneer eieren in deze periode in broedmachines worden geplaatst
  • PokéStops droppen nu vaker geschenken
  • Pokémon-habitats zullen toenemen en er zullen meer Pokémon in het wild verschijnen

Niantic bood ook nog twee wijzigingen aan in de Go Battle League-gameplay:

  • 'We verwijderen de vereisten voor wandelen en PokéCoin om sets gevechten in de GO Battle League te ontgrendelen.'
  • 'Voor Trainergevechten met vrienden hebben we het vereiste vriendschapsniveau verlaagd, zodat je gevechtsuitnodigingen kunt sturen naar Trainers die je goede vrienden of geweldige vrienden zijn.'

Elk van deze afwisselingen maakt het spelen van Pokémon Go vanuit huis aannemelijker. Het klinkt misschien alsof Pokemon Go gewoon eenvoudiger wordt, maar het compenseert dat spelers minder buiten zijn.

Tips om Pokémon Go thuis te spelen

Er zijn een aantal manieren waarop je nog steeds van Pokémon Go kunt genieten terwijl je thuis vastzit.

Als je quarantainebestellingen het toelaten om buiten te sporten, kijk dan of er sportscholen of Pokéstops op loopafstand van je huis zijn. Zolang je er veilig kunt komen en binnen de grenzen van de richtlijnen voor sociale afstand in jouw regio , is wandelen naar Pokémon Go-oriëntatiepunten een goede manier om aan lichaamsbeweging te doen en het spel bij te houden.

Houd Pokémon Go draaiende terwijl je bezig bent met je dagelijkse routine. Je zult genoeg door je huis lopen om eieren uit te broeden, en dankzij de update van Niantic zul je zelfs een aantal wilde Pokémon tegenkomen. Je kunt ook wierook gebruiken om Pokémon naar je toe te lokken.

Dit zou het perfecte moment zijn om ook deel te nemen aan de online communities en lokale groepen van Pokémon Go. Je kunt nieuwe spelers als vrienden toevoegen, zodat je tegen ze kunt vechten en benodigdheden zoals Pokéballs en eieren kunt delen.

En als je hebt besloten een pauze te nemen van Pokémon Go totdat de lockdown voorbij is, kun je altijd Pokemon Sword en Shield voor Nintendo Switch ophalen of de beste mobiele RPG's voor je smartphone bekijken.

De beste Nintendo Pokemon Sword-deals van vandaag 134 Walmart-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen00uur07minuten49droogKorting Pokemon Zwaard - Nintendo... Walmart $ 59,99 $ 49,94 Visie Pokémon Zwaard - Nintendo... Amazone Prime $ 58,88 Visie Pokémon Sword-editie -... Beste koop $ 59,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen