Scherm afdrukken op een Mac

(Afbeelding tegoed: Apple)

heeft apple studentenkorting

Proberen erachter te komen hoe je een scherm op de Mac kunt afdrukken, lijkt een moeilijkere taak dan ooit, nu geen van de Mac-toetsen daadwerkelijk Print Screen zegt, en sommige MacBooks hebben nu de Touch Bar die de functietoetsen verwijderde. Gelukkig weten we hoe, en kunnen we je helpen om met gemak een scherm af te drukken op de Mac.

We hebben twee manieren om het beeld op uw scherm vast te leggen, om aan uw voorkeuren te voldoen. U kunt het hele scherm als een nieuw afbeeldingsbestand op uw bureaublad krijgen, of u kunt het scherm op de Mac afdrukken door de afbeelding op uw klembord op te slaan en in de toepassing van uw keuze te plakken.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel veel Apple-gebruikers zich misschien niet realiseren hoe waardevol het kan zijn om het scherm op een Mac naar het klembord af te drukken, weet ik zeker dat pc-gebruikers dat wel doen. Op die manier kunt u uw scherm opslaan en gebruiken zoals u wilt - zonder een nieuw bestand te maken dat uw bureaublad overvol maakt.

Helaas moet je de ene of de andere methode kiezen. Dat komt omdat macOS geen sneltoetsen heeft op basis van hoe u het scherm op de Mac wilt afdrukken, alleen het opslaan van het afbeeldingsbestand. Nogmaals, Windows-gebruikers hebben het iets beter, door een reeks opties te hebben.

Voor mijn werk print ik altijd een scherm op de Mac naar bestanden op het bureaublad, omdat ik vaak zoveel screenshots maak dat ik ze later zou willen bewerken.

Hier is alles wat u moet weten over het afdrukken van een scherm op de Mac:

Scherm afdrukken op een Mac: Opslaan als bestand

De eenvoudigste manier om scherm op de Mac af te drukken, vereist alleen een snelle sneltoets:

    Klik op Command + Shift + 3 om een ​​afbeelding van het scherm van je Mac te krijgen, evenals afbeeldingen voor alle aangesloten monitoren.De afbeelding verschijnt op uw bureaublad, tenzij u uw voorkeuren wijzigt, zoals ik hieronder zal bespreken.

Als je echter herhaaldelijk hetzelfde deel van je scherm wilt vastleggen, is er een nog betere manier om deze truc uit te voeren, en het is mijn geheime wapen om op een goede manier vooraf bijgesneden schermafbeeldingen te maken.

    Voer de sneltoets Command + Shift + 5 uit.Als je een Touch Bar MacBook Pro hebt, kun je de volgende stappen op je toetsenbord uitvoeren door op de locatie Opslaan naar te tikken (deze moet standaard 'Opslaan op bureaublad' zijn) en Klembord te selecteren).Klik op Opties. Kies onder Opslaan in 'uw klembord' Druk op Command + V om je afgedrukte scherm in een applicatie te plakken!

Daar, nu weet je hoe je een scherm moet afdrukken op een Mac!

Meer macOS-tips

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over01uur40minuten3. 4droogKorting AirPods Pro Walmart $ 249 $ 159 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen