FaceTime-oproepen ontvangen op Android

(Afbeelding tegoed: Apple)

Wilt u weten hoe u FaceTime-oproepen op Android kunt ontvangen? FaceTime heeft een paar nieuwe functies gekregen dankzij iOS 15, waaronder de mogelijkheid om Android-gebruikers toe te voegen aan FaceTime-oproepen.

In feite kan bijna iedereen nu deelnemen aan een FaceTime-gesprek, zolang ze maar toegang hebben tot een apparaat met een webbrowser. Dit is een echte stap voorwaarts voor Apple, dat voorheen de toegang tot zijn app voor videogesprekken exclusief hield voor gebruikers met Apple-apparaten.Hoewel begrijpelijk, is het niet ideaal om de app exclusief te gebruiken voor mensen met Apple-apparaten, aangezien zoveel mensen nu video-oproepsoftware gebruiken als hun belangrijkste communicatiemethode. Gelukkig heeft Apple FaceTime eindelijk beschikbaar gemaakt voor gebruik, zelfs als je geen iPhone of ander Apple-apparaat hebt, waardoor FaceTime vergelijkbaar is met andere apps voor videogesprekken, zoals Zoom of Google Meet.

Helaas kun je nog steeds geen FaceTime-oproep opzetten als je nog geen Apple-apparaat hebt, maar je kunt nog steeds deelnemen aan een oproep als deelnemer. Blijf lezen om erachter te komen hoe u FaceTime-oproepen op Android kunt ontvangen.

FaceTime-oproepen ontvangen op Android

Om deel te nemen aan een FaceTime-oproep op Android, moet u een vergaderlink met u delen in een berichten-app zoals WhatsApp of via sms.

een. Zoek de vergaderingslink die de host met u heeft gedeeld.

2. Klik op de link om FaceTime in uw browser te openen.

3. Voer uw naam in en tik op Doorgaan.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Tik op 'Deelnemen'.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. Wacht tot de host u met de oproep verbindt. Zodra de host je heeft toegevoegd, kun je face-to-face chatten met de andere deelnemers.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Android-gebruikers uitnodigen voor FaceTime-gesprekken

een. Zorg ervoor dat uw Apple OS up-to-date is. Als je een iPhone of iPad gebruikt, heb je iOS 15 nodig.

twee. Open de FaceTime-app en klik op Koppeling maken.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Er verschijnt een menu waarmee u de link via verschillende apps kunt delen. Tik op een van de app-pictogrammen om de link te delen met een van je contacten in die app. U kunt ook op . tikken Kopieer link en plak het zelf in een bericht.

beste pc-games van 2021

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Vier. Deelnemen aan uw gesprek , tik op de naam van de oproep in de lijst en tik vervolgens op 'deelnemen'.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. Wanneer iemand (inclusief degenen die een Android-apparaat gebruiken) op de link tikt, wordt deze naar een wachtkamer gestuurd. Laat de andere deelnemers deelnemen aan het gesprek door door op het vinkje naast hun naam te tikken.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Meer hulp nodig met iOS 15? We hebben tutorials die je zullen helpen. Bekijk hoe u een meldingsoverzicht instelt in iOS 15 en hoe live-tekst te gebruiken op iOS 15 . Als je een Android-gebruiker bent, kijk dan eens op hoe de batterijstatus van Android te controleren en hoe u een oproep opneemt op Android.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over14uur51minuten02droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen