Hoe de Bixby-sleutel op de Galaxy S20 . opnieuw toe te wijzen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Het is nog steeds te gemakkelijk om per ongeluk de Bixby AI-assistent van Samsung te openen. Hier leest u hoe u Bixby op zijn plaats kunt zetten.

Zelfs zonder een speciale Bixby-toets is het niet moeilijk om per ongeluk de digitale assistent van Samsung op te roepen door lang op de zijknop van de telefoon te drukken. Dat geldt vooral als je een nieuwkomer bent op een Galaxy-apparaat, en jij denken je houdt gewoon de aan/uit-toets ingedrukt wanneer, tot je verbazing en frustratie, een totaal ander menu verschijnt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gelukkig zijn er een paar manieren om de zijknop opnieuw te gebruiken om te voorkomen dat Bixby binnenvalt wanneer dit niet gewenst is. Hier leest u hoe u precies dat doet op een Galaxy S20 - hoewel het proces grotendeels hetzelfde is op de Galaxy S10, Galaxy Note 10 of een recent premium Samsung-toestel met de nieuwste One UI 2.0-software van het bedrijf.

Hoe de Bixby-sleutel opnieuw toe te wijzen

macbook pro vs mac air

(Afbeelding tegoed: toekomst)

1. De eerste methode om Bixby onder het oppervlak te houden, begint bij het vervolgkeuzescherm van de telefoon. Tik op het aan/uit-pictogram bovenaan alsof je de telefoon uit wilt zetten.

is gta gratis op pc

(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Nu tik op de pilvormige knop Instellingen voor zijtoetsen aan de onderkant.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Dit brengt een krachtig menu naar voren dat laat je kiest wat je wilt dat de zijtoets van de telefoon doet na lang of dubbel drukken . Het standaardgedrag is om Bixby wakker te maken nadat je de toets een seconde of twee hebt ingedrukt.

Arbeidsdagverkoop op tv

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Als u wilt voorkomen dat u met Bixby communiceert wanneer u op de zijtoets drukt, ga naar het gedeelte Houd ingedrukt en tik op Uitschakelen . Nu gaat de telefoon naar het uitschakelscherm als u de toets te lang ingedrukt houdt.

Bixby het zwijgen opleggen: een alternatieve manier

hoe vhs-banden te digitaliseren

(Afbeelding tegoed: toekomst)

1. Begin met: de app Instellingen openen .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

twee. Tik op Geavanceerde functies .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Tik op Zijtoets bovenaan het menu.

airpods beste koop zwarte vrijdag

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Like stap 3 in de bovenstaande lijst, vanuit dit scherm u kunt aanpassen wat een ingedrukte of dubbele druk op de zijtoets doet . Je kunt met een dubbele druk de camera starten, of een app naar keuze (helaas is Google Assistant geen optie, maar de Google-app wel). Uw enige optie om een ​​ingedrukt houden opnieuw toe te wijzen, is om het aan/uit-scherm te laten verschijnen.

De beste Samsung Galaxy Buds Plus-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen22uur44minuten53droog Samsung Galaxy Buds+ - echte... Dell $ 109,99 Visie Samsung Galaxy Buds Plus,... Amazone Prime $ 159,99 Visie Samsung Galaxy Buds Plus,... Amazone Prime $ 169 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen