AirPods en AirPods Pro resetten — Bluetooth- en oplaadproblemen oplossen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Zo goed als de Apple AirPods en AirPods Pro kan zijn, geen enkel technisch product is volledig immuun voor hikken, en beide AirPods-modellen vormen daarop geen uitzondering. Gelukkig kan er veel verholpen worden door simpelweg je AirPods zelf te resetten, in plaats van ze ter reparatie aan te bieden of ze als defect af te wijzen.

Het proces kent slechts een paar stappen, duurt ongeveer een minuut en werkt voor zowel de standaard AirPods als de AirPods Pro. Bovendien kan het een reeks problemen verhelpen, van de oordopjes die weigeren op te laden tot een onbetrouwbare Bluetooth-verbinding met je telefoon. Hier leest u hoe u AirPods en AirPods Pro kunt resetten en uw oordopjes weer normaal kunt maken.AirPods en AirPods Pro resetten

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

een. Plaats je AirPods in de oplaadcase en sluit het deksel. Net als wanneer u de oordopjes normaal in de hoes zou opbergen, moet u ervoor zorgen dat ze droog zijn en volledig zijn aangesloten op de oplaadconnectoren.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

twee. Wacht 30 seconden.

top xbox one-games 2020

3. Koppel uw AirPods los van uw mobiele apparaat. Ga op een iOS-apparaat zoals een iPhone of iPad naar Instellingen, selecteer Bluetooth en selecteer vervolgens je AirPods of AirPods Pro. Tik ten slotte eenmaal op Vergeet dit apparaat en vervolgens nogmaals om te bevestigen.

Ga op Android naar Instellingen, vervolgens Verbonden apparaten en tik vervolgens op het tandwielsymbool naast je AirPods of AirPods Pro. Tik ten slotte op Vergeten en vervolgens op Apparaat vergeten om te bevestigen.

4. Open het deksel van de oplaadcassette.

5. Houd de knop op de achterkant van de oplaadcassette ongeveer 15 seconden ingedrukt , of totdat u de status-LED van de behuizing oranje ziet knipperen.

6. Sluit uw AirPods opnieuw aan. Onthoud dat je op een iPhone de AirPods of AirPods Pro gewoon dicht bij het scherm kunt houden - terwijl je nog in de oplaadcassette zit met het deksel open - om het proces van opnieuw koppelen te starten.

Eenmaal opnieuw verbonden, is dat alles: uw AirPods of AirPods Pro zijn gereset en zullen hopelijk betrouwbaarder werken. Houd er echter rekening mee dat als u uw AirPods opnieuw instelt, ook hun instellingen worden gereset, dus als u een aangepaste naam hebt ingesteld, Automatische oordetectie hebt uitgeschakeld of dubbeltikt (op de AirPods) of ingedrukt houdt (op de AirPods Pro)-ingangen, moet u deze opnieuw configureren.

Je kunt deze instellingen in iOS vinden door Instellingen te openen, vervolgens Bluetooth en vervolgens op het informatiesymbool naast je AirPods in de lijst met verbonden apparaten te tikken. Deze instellingen zijn niet beschikbaar voor Android-gebruikers.

Meer audiotips

De beste Apple Airpods (2019)-deals van vandaag 403 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over02uur02minuten22droogKorting Apple AirPods (2e generatie) Amazone Prime $ 159 $ 114,99 Visie Korting Apple AirPods met opladen... Walmart $ 159 $ 114,99 Visie Apple AirPods (2e... krukveld $ 149 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen