Slack-berichten plannen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

harley quinn serie seizoen 3

Slack heeft onlangs een functie uitgerold waarmee je kunt plannen dat je berichten op een later tijdstip uitgaan. Dit zou handig moeten zijn als u ooit vooruit moet plannen of als u op een bepaalde datum vrij neemt.

Op dit moment is Slack een van de meest gebruikte zakelijke communicatieplatforms en heeft het nog meer gebruikers gekregen sinds de COVID-19-pandemie meer mensen dwong om thuis te werken.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Met de optie om berichten in te plannen, kunnen mensen meer rekening houden met collega's die in verschillende tijdzones werken zonder elkaar buiten de werkuren te storen.

Dit is ook een welkome verandering, aangezien gebruikers voorheen hun toevlucht moesten nemen tot het installeren van apps van derden, zoals Slack Scheduler, en een geschreven opdracht moesten gebruiken om berichten te plannen.

draaibare tv muurbeugels

De functie biedt zowel mobiele als desktopgebruikers de mogelijkheid om te kiezen uit vooraf ingevulde tijden, zoals maandagochtend om 9.00 uur, of om een ​​aangepaste tijd en datum in te voeren tot 120 dagen vooruit. Zelfs als je op de een of andere manier je bericht op het verkeerde moment plant, heb je altijd de kans om het te bewerken of te annuleren.

Slack zal de planningsfunctie geleidelijk naar zijn gebruikersbestand uitrollen, dus maak je geen zorgen als je er nog geen toegang toe hebt. Als u dat doet, hebben we hier een stapsgewijze handleiding samengesteld voor het gebruik van de functie:

Slack-berichten plannen

  1. Zorg ervoor dat u de meest up-to-date versie van Slack op je pc of mobiel
  2. Selecteer je gewenste Slack-gesprek en klik op de knop 'Bericht opstellen'
  3. Typ je bericht
  4. Als je klaar bent, klik op het pijlpictogram naast het papieren vliegtuigje ‘Verzenden’.
  5. Voer de specifieke in tijd en datum je wilt dat je bericht uitgaat of kies uit een van de vooraf gemaakte opties. En voilà, je bent helemaal klaar!
  • Geef Slack Connect de boot door een van de beste versleutelde berichten-apps te gebruiken
  • Bekijk deze 7 Slappe tips en trucs om de zakelijke chat-app onder de knie te krijgen
De beste Dell XPS 13-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen17uur48minuten02droog ECHT DELL XPS 13 9370... Walmart $ 599,81 Visie Korting Dell XPS 13 laptop - met 11e... Dell $ 949,99 $ 799,99 Visie Dell XPS 13 13,3' FHD IPS... Amazone $ 849,88 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen