Een Apple ID-herstelsleutel instellen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als u weet hoe u een Apple ID-herstelsleutel instelt, kunt u extra beveiliging aan uw apparaten toevoegen door u op de hoogte te houden van ongeoorloofde aanmeldingen. De herstelsleutel is een code van 28 tekens die kan worden gebruikt als tweefactorauthenticatiemaatregel op al uw Apple-apparaten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen of om weer toegang te krijgen tot uw account.

Hoewel het geen vereiste is om er een te hebben ingesteld, kan het geen kwaad om dit te doen. En als u een Apple ID-herstelsleutel bij de hand heeft, kunt u uw account zo veilig mogelijk houden.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van een herstelsleutel nog steeds afhankelijk is van het vasthouden van uw apparaten. Met dat in gedachten moet u uw herstelsleutel altijd op een veilige plaats bewaren, want als u de toegang tot uw apparaten verliest, loopt u het risico permanent te worden buitengesloten van uw account. Apple raadt gebruikers aan om kopieën van hun herstelsleutel op meer dan één plek op te slaan of in plaats daarvan door te geven aan een vertrouwd familielid of vriend.

Als u zich afvraagt ​​hoe u een Apple ID-herstelsleutel instelt, hoeft u zich geen zorgen te maken: wij hebben het voor u. Hieronder begeleiden we u door het hele proces op alle belangrijke Apple-producten - iPhone-, iPad- en Mac-apparaten. Houd er rekening mee dat sommige van de onderstaande screenshot-elementen om privacyredenen zijn vervaagd.

Maar voordat we inspringen, moet u ervoor zorgen dat u in de eerste plaats een account heeft ingesteld. Problemen hebben? Hier is hoe maak je een Apple ID aan .

Een Apple ID-herstelsleutel instellen op een iPhone of iPad

1. Ten eerste, start de app Instellingen via het hoofdmenu.

(Afbeelding tegoed: Apple)

twee. Tik op je naam , het zou bovenaan uw scherm moeten worden weergegeven.

pixel 4a 5g versus 4a

(Afbeelding tegoed: Apple)

3. Ga je gang en selecteer de optie 'Wachtwoord & Beveiliging' zoals hieronder weergegeven.

(Afbeelding tegoed: Apple)

4. Scroll naar beneden naar de optie 'Herstelsleutel' en selecteer 'uit' verder gaan.

(Afbeelding tegoed: Apple)

5. Volgende, schakel het ronde pictogram in om te beginnen met het instellen van uw herstelsleutel.

(Afbeelding tegoed: Apple)

6. Ga je gang en bevestig je keuze met tikken op 'Herstelsleutel gebruiken' in het pop-upvenster.

(Afbeelding tegoed: Apple)

7. Als je een toegangscode instellen op je iPhone/iPad, ga je gang en voer het in om door te gaan . Sla anders over en ga naar stap 8.

(Afbeelding tegoed: Apple)

8. U zou nu uw Apple ID-herstelsleutel van 28 tekens moeten kunnen bekijken. Neem de tijd en schrijf het op / bewaar het in een veilige ruimte . Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je gang en tik op 'Doorgaan' verder gaan.

Je telefoon/tablet zou je nu moeten vragen om: voer je herstelsleutel in om het proces af te ronden. En dat is alles, gefeliciteerd met het instellen van uw Apple ID-herstelsleutel!

(Afbeelding tegoed: Apple)

Een Apple ID-herstelsleutel instellen op een Mac

1. Zoek de taakbalk en klik op het Apple-pictogram en selecteer de optie 'Systeemvoorkeuren' in het vervolgkeuzemenu om door te gaan.

(Afbeelding tegoed: Apple)

twee. Klik op het Apple ID-pictogram in volgorde om een ​​nieuw menu te starten.

(Afbeelding tegoed: Apple)

3. Ga je gang en selecteer 'Wachtwoord & Beveiliging' in het zijmenu.

(Afbeelding tegoed: Apple)

4. In het gedeelte 'Herstelsleutel', klik op 'Inschakelen' om te beginnen met het instellen van uw herstelsleutel.

(Afbeelding tegoed: Apple)

5. Bevestig uw keuze met klikken op 'Herstelsleutel gebruiken' verder gaan.

(Afbeelding tegoed: Apple)

6. Als je een gebruikt wachtwoord op je Mac-apparaat, ga je gang en voer het in , dan klik op 'Toestaan' om naar de volgende stap te gaan.

(Afbeelding tegoed: Apple)

7. U zou nu uw herstelsleutel van 28 tekens moeten kunnen bekijken. Neem de tijd en schrijf het op / bewaar het in een veilige ruimte . Als je dat hebt gedaan, ga je gang en klik je op 'Doorgaan' om door te gaan.

(Afbeelding tegoed: Apple)

8. Uw Mac-apparaat zou u nu moeten vragen om: voer je herstelsleutel in . Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je gang en klik op 'Gereed' om het proces af te ronden.

En dat is alles, gefeliciteerd met het instellen van uw Apple ID-herstelsleutel!

(Afbeelding tegoed: Apple)

    Meer: Is uw iCloud-opslag vol? 5 tips om ruimte vrij te maken
De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt overtwintiguur43minuten59droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen