Google Assistent instellen op Sony Android TV

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als je weet hoe je Google Assistant moet instellen op Sony Android TV, kun je je nieuwste entertainmentaankoop integreren met de rest van je Google Home-systeem. En met de Sony Bravia-afstandsbediening voor spraakbesturing kun je profiteren van de beste Google Assistent-opdrachten.

Als een op Google gebaseerd besturingssysteem past Android TV naadloos in de rest van de beste Google Home-compatibele apparaten zodat je routines kunt instellen of zelfs Google Assistant kunt vragen om sommige van die apparaten te bedienen vanaf je Sony Android TV-spraakafstandsbediening.  • De beste tv-ranglijsten op dit moment
  • Heb je onze Sony Bravia A8H OLED TV review al gelezen?
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Google Assistent is ook handig om je het weer, de huidige verkeersomstandigheden en alle triviale vragen te laten weten die kunnen opduiken terwijl je op de bank zit. Bovendien kunt u om aanbevelingen voor shows en schema's vragen, en om het volume van uw set te wijzigen.

Google Assistent instellen op Sony Android TV

Om Google Assistant in te stellen op Sony Android TV, moet je set verbonden zijn met wifi en ingeschakeld zijn. Raadpleeg onze handleiding over het instellen van je Sony Android TV als je hulp nodig hebt.

Apple Black Friday iPhone-deals

Nadat u uw Android TV heeft ingesteld, wordt u gevraagd de Google Assistent in te stellen op Sony Android TV, maar u kunt deze stap overslaan of er op uw gemak naar terugkeren. Dit is wat u moet doen als u aan de slag gaat.

cameratassen voor sony a6000

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

een. Selecteer Instellingen, of het tandwielpictogram om het instellingenmenu te openen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Selecteer Accounts en log in

wat zijn de beste matrassen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Selecteer Aanmelden en beslis of u uw telefoon of computer of uw afstandsbediening wilt gebruiken om u aan te melden bij Google. Als u uw telefoon of computer in de buurt heeft, kan het proces sneller gaan, maar u kunt uw afstandsbediening net zo gemakkelijk gebruiken zolang u uw accountgegevens kent.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vier. Telefoon/computer instellen: Ga op je apparaat naar androidtv.com/setup en zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je tv. Voer de 6-cijferige code in die u op uw apparaat ziet en volg de instructies om u aan te melden.

toont alleen op ons netflix

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Op afstand instellen: Typ uw Gmail en wachtwoord om Google Assistant in te stellen op Sony Android TV.

airpod pro 1 vs 2

Nu u zich hebt aangemeld bij uw Google-account, wordt uw Sony TV weergegeven in uw lijst met Google Home-apparaten. Je kunt het integreren in de smart home-routines van Google Assistent of je extra Google Home-apparaten bedienen vanaf je afstandsbediening.

Sony Bravia-afstandsbediening voor spraakbesturing en andere spraakafstandsbedieningen voor tv's van Sony

De Sony Bravia-afstandsbediening voor spraakbesturing maakt navigatie een fluitje van een cent. In onze Sony Bravia A8H OLED TV-recensie vonden we het lange en slanke ontwerp comfortabel in gebruik en waardeerden we de speciale draagraketten voor Netflix en de Google Play-bibliotheek.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als het gaat om Google Assistant op Sony-tv's, moet u weten dat er een microfoonstatuslampje is tegenover de aan / uit-knop die u laat weten of Google Assistant actief is. Dit is niet alleen een gewaardeerde privacyfunctie van de Sony TV-spraakafstandsbediening, maar het laat je ook weten wanneer de Google Assistent klaar is om je vraag te beantwoorden.

De beste Sony Bravia A8H OLED TV-deals van vandaag Verlaagde prijs Sony - 65' Klasse A8H Serie... Beste koop $ 2.499,99 $ 1.799,99 Visie Sony 55' Klasse XBR55A8H 4K... Walmart $ 1.869,99 Visie Korting Sony A8H 65-inch TV: BRAVIA... Amazone Prime $ 2.499,99 $ 2.148 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv