Pakketdetectie instellen op een Ring Video Doorbell

(Afbeelding tegoed: Amazon)

releasedatum iphone 13 flip

Ring heeft eindelijk pakketdetectie toegevoegd voor zijn videodeurbellen, een functie die lang ontbrak. Terwijl we de tijd van het jaar ingaan waarin we veel leveringen zullen ontvangen, kan het hebben van een videodeurbel die je kan vertellen wanneer een pakket is afgeleverd, portiekpiraten afschrikken, door je je pakketten te laten pakken voordat ze dat doen .

Hoewel pakketdetectie momenteel alleen beschikbaar is voor twee van zijn videodeurbellen, is het instellen van de functie heel eenvoudig. Deze handleiding laat je zien hoe je pakketdetectie instelt en op welke Ring Video Doorbells de functie beschikbaar is.Pakketdetectie instellen op Ring Video Doorbell: compatibele modellen en wanneer deze beschikbaar zijn

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Pakketdetectie is helaas alleen beschikbaar op twee Ring Video Doorbell-modellen: De Ring Video Doorbell Pro 2 ($ 249) en de Ring Video Doorbell gen 2 ($ 99).

Ring zegt dat de functie op 15 november volledig zal worden uitgerold, dus als je hem nog niet ziet, blijf de app dan controleren.

Pakketdetectie instellen op Ring Video Doorbell

een. Open de Ring-app nadat je je videodeurbel hebt geïnstalleerd. Druk op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de miniatuurafbeelding voor uw videodeurbel.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Selecteer Bewegingsinstellingen van het raster in de onderste helft van het scherm.

soorten Samsung Galaxy-telefoons

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Selecteer Slimme waarschuwingen. Op de volgende pagina kunt u Smart Alerts inschakelen voor persoonsdetectie, andere beweging en, indien beschikbaar, pakketdetectie. Druk op het camerapictogram als u wilt dat de camera video opneemt wanneer een pakket wordt gedetecteerd, en op het belpictogram als u een melding wilt ontvangen wanneer een pakket wordt gedetecteerd.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Selecteer Aanpassen om pakketdetectiezones en gevoeligheid in te stellen.

wanneer is de ps5 gevallen?

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Tik op Pakketzone ; op het volgende scherm zie je een voorbeeld van wat je Ring Video Doorbell ziet. Tik onder Pakketzone op Zone bewerken om het gebied te wijzigen waarin de camera naar pakketten zoekt. Verplaats eenvoudig de kleine cirkels om de grootte en vorm van de zone te veranderen. Hier kunt u ook uw bewegingszone wijzigen.

Druk op Opslaan om het proces te voltooien.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Als u te veel valse pakketwaarschuwingen ontvangt, kunt u de gevoeligheid van de functie op hetzelfde scherm als de schuifregelaar aanpassen om de algemene bewegingsgevoeligheid aan te passen.

huawei mate x2 prijs usd

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Je zou nu helemaal klaar moeten zijn; je Ring Video Doorbell zou je moeten waarschuwen als er een pakketje aankomt. Als u een iPhone gebruikt, ziet de melding er als volgt uit op het vergrendelscherm.

Vergelijking productaanbiedingenBlack Friday Sale eindigt over16uur05minuten26droog Ring Video Doorbell Pro 2 –... Amazone Prime $ 249,99 Visie Ring Video Deurbel Pro 2... Amazone Prime $ 289,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen