Voicemail instellen op een iPhone

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Zoals elke smartphone wordt de iPhone geleverd met een voicemailfunctie die rechtstreeks in de telefoon-app van het apparaat is ingebouwd. En zelfs als je het soort persoon bent dat liever praat via de beste berichten-apps, is het nog steeds waardevol om de voicemailfunctie van je iPhone in te stellen.

Voicemail kan die belangrijke oproepen opvangen die wel binnenkomen, als u geen tijd heeft om de telefoon meteen op te nemen. En als er een nummer is dat u niet herkent, kunt u de oproep rechtstreeks naar de voicemail sturen, zodat u geen toestroom van spam-oproepen hoeft te beantwoorden.  • Hoe robocalls te blokkeren?
  • iPhone 12-tips : Functies om in en uit te schakelen
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Voicemail instellen op je iPhone is snel en eenvoudig. Hier is hoe het te doen.

Voicemail instellen op je iPhone

een. Open de Telefoon-app op je iPhone, en tik op het tabblad Voicemail .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Tik op de knop Instellen om een ​​wachtwoord en begroeting te maken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Maak een voicemailwachtwoord aan en bevestig vervolgens het wachtwoord. Wachtwoorden moeten minimaal 4 cijfers bevatten, maar niet meer dan zeven.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Op het volgende scherm, kies tussen een standaardbegroeting of een gepersonaliseerde aangepaste begroeting . Standaard is vooraf geselecteerd.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Als u Aangepast selecteert, tik op de opnameknop hieronder om een ​​aangepaste begroeting op te nemen . Tik op Stop om de opname te beëindigen en op Afspelen om te horen wat je hebt opgenomen.

tesla model x vs s

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Als je het leuk vindt wat je hebt gehoord, tik je op Gereed om je uitgaande begroeting op te slaan.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Wanneer iemand je nu belt en je neemt de iPhone niet op, zullen ze die begroeting horen.

Wilt u uw stembegroeting op elk moment wijzigen? Ga gewoon terug naar het voicemail-tabblad van de app Telefoon en klik op Begroeting in de linkerbovenhoek van het scherm. Vanaf daar herhaal je stap 5 tot en met 7 hierboven.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Om een ​​oproep naar de voicemail te sturen, tikt u op de rode knop op de melding van een inkomende oproep. Omgekeerd, als u de oproep wilt beantwoorden, volstaat het om op de groene knop te drukken.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen06uur52minuteneenentwintigdroogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen