Hoe u uw COVID-vaccinatiestatus op uw telefoon kunt weergeven

Krediet: Shutterstock / FrimuFilms

Het wordt steeds belangrijker om te weten hoe u uw COVID-vaccinatiestatus op uw telefoon kunt weergeven.

Voor velen van ons, COVID-19 vaccinatieboekjes worden meer een noodzaak dan een optie. Sportscholen, restaurants, overdekte evenementenruimtes en verschillende andere etablissementen eisen steeds vaker dat bezoekers hun vaccinatiestatus bewijzen als een vorm van toegang. Op sommige locaties, zoals New York City, is het de wet van het land.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar vaccinatiekaarten zijn dun, moeilijk te vervangen en gemakkelijk te verliezen. U bewaart uw creditcards, rijbewijs en een hele reeks andere belangrijke informatie al op uw telefoon. Overweeg om ook uw COVID-19-vaccinatiekaart aan uw apparaat toe te voegen. Op die manier is het bewijs van uw dubbele prik (of enkele prik voor het Johnson & Johnson-publiek) nooit ver weg.

Er komt echter iets meer bij kijken dan alleen een foto maken van uw COVID-19-vaccinatiekaart. U wilt de opslagoptie kiezen die het beste bij u past, zoals een scanbare QR-code of gescande documenten die u kunt gebruiken als uw 'vaccinatiepaspoort' en toegangsbewijs voor de plaatsen waar u heen wilt.

Hier vindt u alles wat u moet weten over het maken van een digitale registratie van uw vaccinatie op uw telefoon.

Hoe u uw COVID-vaccinatiestatus kunt weergeven met de Clear-app

Een van de beste manieren om uw COVID-19-vaccinatie op te slaan en te tonen, is door de gratis app te gebruiken Duidelijk , die al door veel mensen wordt gebruikt om de toegang tot de luchthavenbeveiliging te vergemakkelijken. Het is beschikbaar voor beide ios en Android gebruikers en gebruikt foto's van uw identiteitsbewijs, paspoort en vaccinatiekaart om de door u verstrekte informatie te verifiëren.

een. Clear werkt op dezelfde manier als apps zoals VeriFLY , in dat je een gratis account moet maken om de app te gebruiken. Tik op de knop 'Aan de slag' op het startscherm en volg de instructies om uw Clear-account in te stellen en uw Health Pass aan te maken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Je moet een hebben identiteitsbewijs met foto of uw paspoort bij de hand, dan scan het met je telefoon om je identiteit te verifiëren . Daarna wil Clear maak een actuele foto van jou voor verificatie. U moet een geldig e-mailadres en telefoonnummer opgeven om door te gaan met de registratie.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Volgende, kies 'Mijn vaccinatie toevoegen' om uw vaccinatiekaart te scannen. Centreer het in het frame en maak je foto . Hierna moet u de details invullen, inclusief de data van uw doses en de kliniek waar u ze heeft ontvangen .

beste tv-apps voor roku

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vier. Als je klaar bent, krijg je een unieke QR-code die kunnen worden gescand om uw vaccinatiestatus in de toekomst te bewijzen.

Dit is in wezen hetzelfde proces waarop u kunt vertrouwen via andere reis- en gezondheids-apps, en het is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat u dat kleine stukje papier niet overal mee naartoe hoeft te nemen.

Hoe u uw COVID-vaccinatiestatus kunt tonen met een officiële staatsapp

Sommige staten bieden inwoners al hun eigen officiële digitale vaccinrecord aan. Onlangs heeft New York zijn app geïntroduceerd Excelsior-pas . Evenzo heeft Californië: Mijn vaccindossier , die hetzelfde doel dienen.

Als u in Arizona, Louisiana, Maryland, Mississippi, North Dakota, Washington of West Virginia woont, kunt u de online service gebruiken MijnIR mobiel om uw gegevens toe te voegen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Houd er rekening mee dat de scanbare QR-code die de Excelsior Pass u toekent alleen acceptabel is in New York, dus zorg ervoor dat u kiest voor een tweede methode van vaccinatiebewijs als u besluit om in plaats daarvan de optie van uw staat te gebruiken.

Op die manier bent u gedekt als u besluit buiten de staatsgrenzen te reizen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Hoe u uw COVID-vaccinatiestatus kunt tonen door uw vaccinatiekaart te scannen

U hoeft niet te vertrouwen op staatsspecifieke vaccinatie-apps of zelfs programma's zoals Clear om uw vaccinatiekaart mee te nemen. U kunt een kopie rechtstreeks naar uw telefoon scannen, op iPhone of Android, met behulp van ingebouwde documentscanners of gratis opties zoals Evernote scanbaar .

Als u een iOS-gebruiker bent, wordt uw scanmogelijkheid rechtstreeks in uw Notes-app ingebakken. Open Notities en maak vervolgens een nieuwe notitie. Tik op het camerapictogram onder de titel van je notitie. Kies hier 'Documenten scannen'. Breng uw kaart in beeld en centreer deze in het frame. Zodra uw telefoon de kaart heeft gescand, wordt er een kopie voor u bewaard.

beste bureaulamp om te lezen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Android-gebruikers kunnen de officiële Google Drive-app gebruiken, die vooraf is geïnstalleerd op de meeste Android-telefoons. Tik in de app op de knop 'toevoegen' of het plusteken en zoek het camerapictogram. Tik daarop: het is gelabeld als de Scan-optie.

Maak een foto van uw vaccinatiekaart door deze goed in het kader te plaatsen. Sla vervolgens je foto op door op het vinkje te drukken. Je bent klaar!

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Er zijn meerdere manieren om dit kostbare stuk papier te bewaren, maar slechts één manier die past bij uw drukke schema en levensstijl. Hoe u er ook voor kiest om uw vaccinatieboekje te bewaren en het voor bewijs op uw telefoon te digitaliseren, het is van cruciaal belang dat u dit doet. Het zou in het hele land een steunpilaar kunnen worden om veel sneller een vaccinatiebewijs te eisen dan je zou denken.

De beste Apple iPhone 12-deals van vandaagPlannen ontgrendeldBlack Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Vrij vooraf $ 45,38/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 45,38/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Vrij vooraf $ 74/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 74/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 128GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 128GB) Vrij vooraf $ 47,46/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 47,46/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen