Xbox-downloads versnellen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Het is erg handig om te weten hoe u Xbox-downloads kunt versnellen. De Xbox One, Series S en Series X bieden een fantastische ervaring – vooral in combinatie met een Game Pass abonnement voor onbeperkte gameplay. Maar alle drie de consoles lijken te treuzelen met updates en downloads, wat niet ideaal is als je gewoon snel wilt inspringen en wilt beginnen met spelen.

In maart 2021 , heeft Microsoft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee Xbox-serie S , Series X- en Xbox One-gebruikers versnellen hun downloads snel door de huidige game te onderbreken. Dit werkt vooral goed op Xbox Series X en S dankzij Snel hervatten , waarmee spelers terug kunnen springen naar het exacte moment waarop ze waren gestopt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In onze onderstaande gids bespreken we hoe u Xbox-downloads kunt versnellen door deze nieuwe optie voor het opschorten van games te gebruiken. Maar eerst zullen we enkele algemene tips geven die u in acht moet nemen als u de best mogelijke downloadsnelheden wilt.

Xbox-downloads versnellen: Algemene tips voor snellere downloads

1. Zorg ervoor dat automatische updates zijn ingeschakeld. Hoewel dit de zaken niet echt zal versnellen, betekent dit dat de console alle update-beheerders uitvoert wanneer u er niet bent.

2. Gebruik een bekabelde verbinding. Ja, wifi is misschien handiger, maar je verbinding zal stabieler zijn en je downloads sneller.

3. Zorg ervoor dat andere apparaten niet al uw bandbreedte opeten. Elders downloaden, uploaden of streamen heeft een domino-effect op de downloadsnelheid van je Xbox.

4. Overweeg om uw internet te upgraden. Als uw internet niet geschikt is voor het beoogde doel, overweeg dan een upgrade. Zo kom je erachter welke internetsnelheid je nodig hebt.

Xbox-downloads versnellen door je game op te schorten

1. Met een Xbox-game geladen, druk op de Xbox-knop op je gamepad . In het menu dat verschijnt, selecteer Mijn games en apps.

Krediet: Alan Martin

2. Op het volgende menu, druk op Alles bekijken.' Het is het item helemaal bovenaan de lijst.

Krediet: Alan Martin

3. Scroll naar beneden naar Wachtrij beheren' en selecteer het. Het is het item onderaan de lijst aan de linkerkant.

Krediet: Alan Martin

4. Selecteer Wachtrij om alle apps te zien die momenteel worden gedownload en bijgewerkt.

Krediet: Alan Martin

robotstofzuiger beoordelingen van dierenhaar

5. De Xbox heeft gedetecteerd dat je in een game zit en geeft je een optie om af te sluiten en de downloadsnelheden te verhogen. Druk gewoon op Mijn spel onderbreken en je downloadsnelheid zou onmiddellijk een boost moeten krijgen.

Krediet: Alan Martin

Bij games die Quick Resume ondersteunen, moet je exacte positie worden opgeslagen wanneer je de game de volgende keer laadt.

Xbox-downloads versnellen: geef prioriteit aan uw downloads

Als je maar één ding wilt downloaden en de Xbox heeft besloten om eerst een miljoen andere games bij te werken, kun je de prioriteiten ervan wijzigen.

Krediet: Alan Martin

Vanuit het hierboven getoonde menu, selecteer de game die momenteel wordt gedownload en druk op pauze installatie. Je Xbox gaat naar het volgende item op de lijst.

De beste Xbox Series S- en Xbox Series X-deals van vandaagVroege Black Friday Sale eindigt over02uur3. 4minuten59droogKorting Xbox Serie S - 512 GB SSD... Amazone Prime $ 449,99 $ 362,37 Weergave Xbox XBOX Serie S-console... Adorama $ 499,99 Weergave Xbox-serie S Walmart $ 890 Weergave Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen