Portretfoto's maken op Galaxy S21

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De portretmodus is tegenwoordig een nietje op vrijwel elke smartphone. Zoals je zou verwachten, heeft Samsung een eigen portretmodus op de Galaxy S21. Het is net zo eenvoudig als het kiezen van de modus uit de vele opties, uw telefoon op uw onderwerp richten en op de ontspanknop klikken.

Simpel gezegd, de portretmodus op een telefoon bootst een truc na die fotografen al jaren toepassen op traditionele SLR- en DSLR-camera's. Het uiteindelijke product heeft het onderwerp scherp in beeld terwijl de achtergrond wazig is. Dit wordt het bokeh-effect of een scherptediepte-effect genoemd.beste loopband voor thuis om te wandelen
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Op smartphones wordt veel werk gedaan met software, waardoor het bokeh-effect op de portretten van je telefoon kunstmatig is. Smartphones hebben gewoon niet de camerahardware om dit alleen te doen, aangezien echte portretfoto's grotere sensoren, hoge brandpuntsafstanden en nauwkeurig afgestemde controle over de focus vereisen.

Voor jou doet je telefoon al het zware werk. Richt het gewoon op uw onderwerp en laat de software voor de rest zorgen. Volg de onderstaande stappen om op weg te gaan naar het maken van prachtige portretfoto's met je Galaxy S21.

Portretfoto's maken op Galaxy S21

1. Open de Camera app.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

snapchat filter song roze zonnebril

2. Boven de Luik knop, tik op de Meer knop.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Selecteer Portret uit het menu dat verschijnt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Richt op je onderwerp en tik op het scherm om scherp te stellen. Tik vervolgens op de Luik knop om een ​​portret te maken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Meer Android-tips

Android is een krachtig besturingssysteem met veel functies, maar we kunnen u helpen bij enkele dingen die u misschien niet weet.

We hebben bijvoorbeeld ook handleidingen voor het maken van een screenshot op Android en hoe maak je een scrollende screenshot in Android 12 , meer hoe het toetsenbord op Android te veranderen .

Op het gebied van apps kunnen we u laten zien hoe u apps op Android verwijdert en hoe u Android-apps bijwerkt, terwijl hoe de Android-cache te wissen kan ook handig zijn.

oneplus 9 versus iphone 12 "

Andere opties zijn onder meer het opnemen van een gesprek op Android en hoe een QR-code op Android te scannen , terwijl hoe een back-up te maken en sms-berichten te herstellen op Android moet voor iedereen bruikbaar zijn.

De beste Samsung Galaxy Buds 2-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over10uur02minutenelfdroogKorting Samsung Galaxy Buds 2... Walmart $ 149,99 $ 97,99 Visie Korting SAMSUNG Galaxy Buds 2 True... Amazone Prime $ 149,99 $ 109,99 Visie Korting Galaxy Buds2, grafiet Samsung $ 149,99 $ 119,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen