Hoe te handelen in Pokémon Go: Stardust, vereisten, vriendschapsniveau en meer

Krediet: Mateusz Slodkowski/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Weten hoe je in Pokémon Go moet handelen, is een van de handigste vaardigheden die je kunt leren tijdens het spelen van dit mobiele AR-spel.

Door te ruilen kunnen Trainers die dicht bij elkaar staan ​​Pokémon uitwisselen, wat op zijn beurt je vriendschapsniveau zal verhogen, de onafhankelijke waarde van je Pokémon (IV) en meer zal verhogen. We zullen hieronder verder ingaan op dat alles.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Pokémon Go is momenteel een van de beste mobiele games op zowel Android- als iOS-apparaten. Fans van Nintendo's beroemde franchise en casual enthousiasten hebben ze allemaal gevangen sinds de eerste release van de game vijf jaar geleden.

Handelen is een essentieel onderdeel van de gameplay, en of je nu al een tijdje speelt of nieuw bent in het spel, we staan ​​voor je klaar.

Hieronder hebben we een gedetailleerde gids samengesteld over hoe je in Pokémon Go kunt ruilen, inclusief tips over Stardust, vriendschapsniveaus en meer. Een ding om op te merken is dat we op het moment van schrijven een iPhone gebruikten om de schermafbeeldingen te maken, dus als je een Android-gebruiker bent, kunnen sommige elementen er anders uitzien.

oefeningen om buikvet te verminderen

WAARSCHUWING: Wees voorzichtig bij het spelen van Pokémon Go en let op je omgeving, vooral als je de app naast openbare wegen en fietspaden gebruikt.

Hoe te handelen in Pokémon Go: wat is handelen?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Handel is een gameplay-functie in Pokémon Go waarmee trainers die dicht op de kaart staan, Pokémon met elkaar kunnen ruilen.

goede webcams voor windows 10

Deze belangrijke functie biedt u ook enkele behoorlijk nuttige voordelen. Dus als je een Pokémon-ruil wilt regelen met een vriend, zorg er dan voor dat je in het echt niet meer dan 100 meter van elkaar verwijderd bent. (Houd uiteraard rekening met eventuele Covid-gerelateerde beperkingen die mogelijk van kracht zijn waar u zich bevindt.)

Beide trainers zijn verplicht om Stardust te gebruiken . Een paar andere vereisten om op te merken: je moet bereik trainer niveau 10 om te handelen en voeg ten minste één persoon toe als vriend beginnen.

Houd rekening met een andere beperking voordat u begint met ruilen: u kunt bepaalde typen Pokémon niet ruilen, waaronder Mythische Pokémon (zoals Mew) en Pokémon die eerder zijn geruild.

Pokémon Go inruilen: vriendschapsniveau verhogen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Handelen — net zoals vechten, deelnemen aan invallen en geschenken uitwisselen met je in-game vrienden — verhoogt je vriendschapsniveau . Over het algemeen zijn er vier niveaus van vriendschap die je kunt bereiken met een andere speler: Goede vriend , Goede vriend , Ultra vriend , en Beste vriendin .

Zoals hierboven vermeld, moeten jullie allebei goede vrienden zijn om je eerste transactie uit te voeren, wat helemaal niet moeilijk te bereiken is (op voorwaarde dat beide trainers niveau 10 of hoger zijn). Je kunt in een mum van tijd goede vrienden worden door elkaar maar één cadeau te geven.

Verzamel hiervoor speciale cadeaus die je bij elke Pokéstop kunt krijgen. Deze geschenken kunnen niet anders worden gebruikt dan om naar je vrienden te sturen. Om je toegevoegde vriend een cadeau te geven, gewoon tik op je avatar > selecteer het tabblad 'vrienden' > kies een vriend > tik op 'cadeau sturen'. Een ding om op te merken is dat je slechts één cadeau per dag per vriend kunt sturen. Door cadeaus te geven bouw je ook je trainersniveau op.

Als je echter van plan bent om met je in-game vriend te ruilen voor een Pokémon die je nog niet eerder hebt gevangen, moet je je vriendschapsniveau upgraden naar minimaal Goede vrienden . Dus misschien wil je proberen samen te vechten en deel te nemen aan raids, naast het uitwisselen van geschenken om snel naar dat niveau te gaan.

Pokémon Go inruilen: Stardust-kosten

Dus we hebben besproken dat voor het handelen in Pokémon Go Stardust nodig is, maar hoe kun je het verzamelen en hoeveel kost het handelen?

beste laptops voor studenten 2021

Stardust is een van de belangrijkste bronnen die je in de loop van de tijd wint in Pokémon Go. Het wordt meestal verzameld wanneer je een nieuwe Pokémon vangt of missies voltooit, maar je kunt ook wat Stardust krijgen als je eieren uitbroedt, vecht en Gyms verdedigt. Ze vangen is echter de beste manier om te gaan.

De hoeveelheid Stardust die wordt verzameld bij het vangen van een wilde Pokémon hangt af van de evolutie ervan. Hoe hoger in de evolutieketen de wilde Pokémon is, hoe meer Stardust je kunt krijgen. Als je bijvoorbeeld een wilde Pokémon vangt die zich in de eerste fase van de evolutieketen bevindt, krijg je 100 Stardust, de tweede = 300 en de derde = 500.

Nu, als het gaat om handelen, hangt de hoeveelheid Stardust die wordt gebruikt ook af van het type Pokémon, omdat sommige meer Stardust nodig hebben dan andere. Dergelijke Pokémon vallen in de categorie Pokémon Go Special Trades, die doorgaans omvat: Pokémon die nog niet in je Pokédex zitten, Legendarische Pokémon, Shiny Pokémon en Pokémon met vormen die nog niet in je Pokédex zitten. De kosten van Stardust kunnen variëren van slechts honderd tot een miljoen. Het neemt ook af naarmate je vriendschapsniveau met een andere Trainer groeit.

Hoe te handelen in Pokémon Go: stapsgewijze handleiding

een. Nadat je de app hebt gestart, zou je je in-game personage op een kaart moeten kunnen zien, omringd door Pokémon. nutsvoorzieningen tik op het avatar-pictogram bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het scherm.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

twee. Volgende, selecteer het tabblad 'vrienden' in de rechterbovenhoek van uw scherm om verder te gaan.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

3. Ga je gang en tik op je in-game vriend waarmee u wilt handelen.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

tcl 42 inch smart-tv

Vier. Zodra je de in-game profielpagina van je vriend hebt geopend, tik op de knop 'ruilen' die zich aan de rechterkant van uw scherm zou moeten bevinden.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

iphone se 2020 telefoonhoesjes

5. Zorg ervoor dat zowel jij als je vriend(in) zijn niet meer dan 100 meter uit elkaar staan van elkaar in het echte leven. Volgende, selecteer de Pokémon die u wilt verhandelen.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

6. Bevestig uw keuze met door op de groene knop 'bevestigen' te tikken aan je linker kant. Wacht tot de andere Trainer hetzelfde doet.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

7. Proficiat! Je hebt nu je Pokémon Go-ruil voltooid. Je nieuwe Pokémon zou nu in je Pokémon-menu en je Pokédex moeten verschijnen.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

De beste Pokemon Let's Go Pikachu/Let's Go Eevee-deals van vandaag 8 Amazon-klantrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagentwintiguur36minuten12droogKorting Pokemon: Laten we gaan, Eevee! -... Walmart $ 59,99 $ 49,94 Visie Korting Pokemon: Laten we gaan, Pikachu! -... Walmart $ 59,99 $ 49,94 Visie Pokemon: Laten we gaan, Eevee! Amazone Prime $ 58,27 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen