Uw Apple Watch inruilen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Apple Watch-inruilprogramma's kunnen u helpen uw aanstaande te financieren Apple-Horloge 7 upgrade of aankoop van een ander apparaat. In plaats van je oudere Apple Watch in een rommellade te bewaren of hem zelf te verkopen, kun je hem inwisselen voor tegoed.

top 10 Nintendo Switch-games

Zoals het geval is met iPhones, iPads en Macs, kunt u uw Apple Watch naar Apple sturen voor geld voor uw volgende productaankoop. In sommige gevallen kan de inruilwaarde van Apple Watch de helft van de kosten van een nieuwer model dekken, wat voor een deel van de kosten zorgt beste Apple Watch-deals rondom.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Apple geeft u bijvoorbeeld $ 185 voor uw Apple-Horloge 5 nu en zet het in de richting van een Apple Watch 6, die begint bij $ 399. De Apple Watch biedt geen significante upgrades van generatie op generatie zoals de iPhone, maar wie wil niet de beste smartwatch op de markt? Als alternatief kunt u uw huidige Apple Watch inruilen voor een Apple Giftcard.

Best Buy geeft je verrassend genoeg $ 20 voor je zes jaar oude Apple Watch Series 1, die niet eens wordt ondersteund door watchOS-software-updates. Die Apple Watch-handel in krediet gaat dan naar elke aankoop bij de grote tech-retailer, Apple-apparaat of niet.

Als u een met LTE uitgerust model bezit, kunt u ook controleren op inruilwaarden van Apple Watch bij uw draadloze provider. U kunt zich ook wenden tot vertrouwde handel in bestemmingen zoals deluttr en Gazelle voor een geldteruggave.

Maar voor de meest betrouwbare Apple Watch-inruilervaring, vooral als het uw doel is om te upgraden naar een nieuwer model, houden we ons aan het interne aanbod van Apple of het inruilprogramma van Best Buy. Hier leest u hoe beide werken, plus hoe u uw Apple Watch gereed kunt maken voor retournering.

Apple Watch inruilen bij Apple

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Apple maakt het gemakkelijk om je huidige Apple Watch in te ruilen voor een nieuwe. Wanneer u rechtstreeks op de website van Apple een product koopt, wordt u gevraagd of u een apparaat wilt inruilen voor een tegoed op uw aankoop.

beste roomba voor hondenhaar

Nadat je je nieuwe apparaat hebt geconfigureerd, zie je een gedeelte met je uiteindelijke prijs en verdere opties zoals financiering, Apple Care+ dekking en, ja, inruilen. Klik op 'Aan de slag' om een ​​paar vragen over je huidige Apple Watch te beantwoorden . Let op, je hebt het serienummer nodig, dat je kunt vinden via Instellingen > Algemeen > Info op je smartwatch.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als u uw Apple Watch nu wilt inruilen voor Apple Store-tegoed om op een later tijdstip te gebruiken, bezoek deze pagina op de website van Apple . Scroll naar beneden tot je 'Inruilen en ontvang Apple Gift Card-tegoed - zelfs zonder aankoop' ziet en volg dezelfde stappen hierboven.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Momenteel kunt u de Apple Watch 6 kopen, Apple Watch SE en Apple Watch 3 met inruiltegoed. Je kunt de Apple Watch 6 of Apple Watch SE echter niet inruilen, aangezien beide nog geen jaar oud zijn. Dat gezegd hebbende, een gebruikte Apple Watch 3 is in werkende staat tot $ 70 waard.

Het is niet veel, maar je kunt $ 10 krijgen voor je eerste generatie Apple Watch en tot $ 25 voor de Apple Watch 2 . Geen van beide wordt meer ondersteund door software-updates, dus het kan de moeite waard zijn om deze oude smartwatches te ontladen als je ze nog hebt liggen.

De Apple Watch 4 en 5 bieden de beste Apple Watch-inruilwaarde bij Apple. U kunt tot $ 110 krijgen voor de Series 4 en $ 185 voor de Series 5. Wanneer de Apple Watch 7 beschikbaar komt, verwachten we dat de Series 5 maximaal $ 110 waard is en de Series 6 maximaal $ 185, hoewel we kan het niet met zekerheid zeggen.

Apple Watch inruilen bij Best Buy

(Afbeelding tegoed: toekomst)

couch co op rpg ps4

Een alternatieve Apple Watch-handelsbestemming die we lezers aanbevelen, is Best Buy. Als je je Apple Watch wilt ruilen voor een andere wearable (bijvoorbeeld een van de beste fitness-trackers van Fitbit), wil je dat er tegoed is om met variatie op te slaan. U kunt uw Apple Watch-inruil zelfs inruilen voor een van de beste tv's, de beste smarthome-apparaten of een van de andere technische producten die Best Buy aanbiedt.

De beste Best Buy-deals zijn vaak ook op Apple Watch-modellen. Dat betekent dat je het geld van je ingeruilde Apple Watch in combinatie met Best Buy's korting kunt gebruiken om een ​​smartwatch te scoren voor veel minder dan de volledige detailhandel.

Om uw Apple Watch in te ruilen met Best Buy, ga naar deze pagina en selecteer Apple in het menu 'Filteren op merk'. U kunt door de lijst met Apple Watch-modellen scrollen om uw exacte configuratie te vinden, of de specificaties doorzoeken. We hebben geconstateerd dat u bij het zoeken specifiek moet zijn over de maat, kleur en generatie van uw horloge.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Klik op uw model wanneer u het vindt en klik vervolgens op 'Goed' om de staat van uw Apple Watch op te geven en uw inruilwaarde te zien.

We ontdekten dat je tot $ 155 kunt krijgen voor de Apple Watch 5, $ 110 voor de Apple Watch 4, $ 75 voor de Apple Watch 3, $ 30 voor de Apple Watch 2 en $ 20 voor de originele Apple Watch.

Je kunt de Apple Watch-modellen van vorig jaar nu ook inruilen bij Best Buy, wat bij Apple niet mogelijk is. Best Buy geeft je tot $ 220 voor de Apple Watch 6 en tot $ 150 voor de Apple Watch SE.

Lees dit voordat je je Apple Watch inruilt

Nu u weet dat uw Apple Watch in waarde is ingeruild en uw inruilbestemming heeft geselecteerd, zijn er een paar dingen die u moet weten voordat u doorgaat met de transactie.

beste macbook pro 13-hoes

Zorg er eerst voor dat uw Apple Watch in retourneerbare staat verkeert. Er kunnen geen barsten in de behuizing of extreme schade aan de buitenkant zijn, hoewel een paar lichte krasjes van normaal gebruik OK zijn. De apparaten moeten ook worden ingeschakeld en kunnen worden opgeladen.

Vervolgens zou je moeten leren een Apple Watch resetten als je niet al weet hoe. Niet alleen kan het inzenden van een niet-gereset Apple Watch uw inruil ongeldig maken - u wilt niet dat uw persoonlijke informatie mogelijk in verkeerde handen valt. Zet je Apple Watch terug naar de fabrieksinstellingen voordat je hem in de doos stopt.

Mocht u ten slotte uw Apple Watch via de post opsturen in plaats van hem in te ruilen bij een fysieke winkel, verpak hem dan zorgvuldig. Als het tijdens het transport beschadigd raakt, is het onwaarschijnlijk dat u inruilkrediet krijgt.

De beste Apple Watch Series 6-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over13uur31minuteneenentwintigdroogKorting Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 349 Visie Korting Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 399 $ 349 Visie Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen