Hoe u uw WhatsApp-gegevens van iPhone naar Android kunt overbrengen

(Afbeelding tegoed: Google)

Als je je hebt afgevraagd hoe je WhatsApp-gegevens van iPhone naar Android kunt overbrengen, ben je niet de enige - Google heeft ons laten wachten, maar nu hebben we eindelijk de mogelijkheid om de overstap te maken.

Google maakte het in augustus mogelijk voor gebruikers om hun gegevens van WhatsApp op iPhone naar Samsung Galaxy-apparaten over te zetten. Dit was geweldig, maar het liet andere Android-gebruikers in de kou staan, waarbij Google stelde dat bepaalde soorten gegevens onmogelijk over te brengen waren bij het overstappen van een iPhone.' Maar dat is nu veranderd.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Met Android 12 kunt u nu in een paar eenvoudige stappen WhatsApp-gegevens van een iPhone naar een Android-telefoon overbrengen.

Om je WhatsApp-gegevens over te zetten, heb je een Lightning-naar-USB-C-kabel nodig om je telefoons met elkaar te verbinden. Met dit proces worden je WhatsApp-tekstberichten, foto's, video's en spraakberichten van je iPhone naar je Android-telefoon overgebracht - dus zorg ervoor dat je klaar bent om dit te doen voordat je doorgaat.

Krediet: Ivan Shenets | Shutterstock

twee. Tijdens het instellen van uw Android-apparaat moet tijdens het proces een QR-code worden weergegeven. Scan de QR-code met je iPhone om de overdracht te starten.

Om dit eenvoudig te doen open de iOS-camera-app en centreer de QR-code in het midden van het scherm , zou de iPhone voor de rest van het proces moeten zorgen.

(Afbeelding tegoed: Google)

3. Dit zal start WhatsApp op je iPhone en begin met het overzetten van je berichten en foto's van WhatsApp naar je Android-telefoon.

Meer hulp nodig met WhatsApp? We hebben tutorials die je zullen helpen. Als je een blad uit het boek van Snapchat wilt halen, is hier: hoe verdwijnende foto's en video's in WhatsApp te verzenden .

We laten het je ook zien hoe WhatsApp donkere modus te gebruiken , waarmee u de batterijen van uw telefoon kunt sparen. Klaar om WhatsApp achter je te laten? Hier is hoe van WhatsApp naar Signal te gaan .

De beste Sony WF-1000XM3-deals van vandaag 70 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt overelfuur22minuten16droogKorting Sony WF-1000XM3 Industrie... Amazone Prime $ 199,99 $ 128 Visie Sony WF-1000XM3 Echt draadloos... krukveld $ 128 Visie Korting Sony WF-1000XM3 Echt Draadloos... Walmart $ 228 $ 129,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen