Bluetooth inschakelen voor Windows 10

Krediet: Shuttershock

Iedereen zou moeten weten hoe je Bluetooth inschakelt voor Windows 10. Het is een van de belangrijkste manieren om een ​​koptelefoon of draadloze oordopjes op je pc of laptop aan te sluiten

Hetzelfde geldt voor pc-accessoires zoals een gamecontroller, draadloze muis, toetsenbord of luidsprekers. Bluetooth is in hoge mate de industriestandaard als het gaat om draadloze verbindingstechnologie, dus de overgrote meerderheid van draadloze apparaten maakt er gebruik van.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je een glimmende nieuwe koptelefoon of een flitsend ergonomisch toetsenbord hebt gekocht en moeite hebt om het te koppelen met je Windows 10-apparaat, is je nieuwe gadget niet kapot. De Bluetooth van uw pc is mogelijk uitgeschakeld.

Gelukkig is het inschakelen van Bluetooth een uiterst eenvoudig proces dat binnen enkele seconden kan worden gedaan. Met slechts een paar klikken kunt u het probleem oplossen en de meeste accessoires zullen automatisch verbinding maken na de eerste installatie, zolang uw Bluetooth ingeschakeld blijft.

Als je niet zeker weet hoe je Bluetooth moet inschakelen, dan ben je hier aan het juiste adres, want hieronder zullen we je door de stappen leiden om Bluetooth voor Windows 10 in te schakelen.

1. Selecteer Instellingen in het Startmenu

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Het menu Start is gemakkelijk toegankelijk via de werkbalk van uw Windows 10-apparaat. Klik gewoon op het Windows-logo in de linkerbenedenhoek van uw scherm of typ 'instellingen' in de aangrenzende zoekbalk.

2. Selecteer Apparaten

heeft peacock premium reclame?

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Nadat u het menu Instellingen hebt geladen, selecteert u de opties voor apparaten. Als je om wat voor reden dan ook problemen hebt om het te vinden, kun je ook naar Apparaten zoeken met behulp van de zoekbalk bovenaan het menu Instellingen.

3. Schakel Bluetooth in

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Als je eenmaal in het menu Apparaten bent (dat nogal verwarrend wordt aangeduid als Bluetooth en andere apparaten als je er eenmaal mee bezig bent), zorg er dan voor dat de Bluetooth aan/uit-schakelaar is ingeschakeld - je weet wanneer dit de geval omdat de schakelaar blauw wordt. Bluetooth is nu ingeschakeld.

4. Klik op 'Bluetooth of ander apparaat toevoegen' (optioneel)

Als uw apparaat niet onmiddellijk wordt gekoppeld, moet u het mogelijk handmatig toevoegen. Klik op het plusteken, waarna een menu wordt geopend waarin u het soort apparaat selecteert dat u wilt aansluiten.

beste traagschuim hondenmand

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

5. Selecteer Meer Bluetooth-opties (optioneel)

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Als u meer geavanceerde instellingen nodig heeft, selecteert u gewoon de optie Meer Bluetooth, waardoor een nieuw submenu met extra functies wordt geopend. Maar als u alleen een draadloos accessoire wilt aansluiten of Bluetooth wilt inschakelen, hoeft u niet zo diep te graven.

Meer Windows 10-tips

Hoe u uw productsleutel voor Windows 10 kunt vinden | Bestanden versleutelen op Windows 10 | Hoe installeer ik Windows 10 | Hoe maak je een screenshot op Windows 10 | Opstarten in de veilige modus van Windows 10 | Hoe het scherm te splitsen op Windows 10 | Een scherm opnemen op Windows 10 | Hoe stuurprogramma's op Windows 10 bij te werken? | Kaart een netwerkschijf pingen i n Windows 10 | Hoe Windows 10 te updaten | Het wachtwoord wijzigen op Windows 10 | Fabrieksinstellingen herstellen op Windows 10 | Windows 10 versnellen | Hoe Windows 10 opnieuw te installeren

De beste standaardlaptops en aanbiedingen van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen10uurVier vijfminuten12droogKorting Acer Aspire E 15 15.6' Full... Walmart $ 379,99 $ 289,99 Visie Lenovo IdeaPad 120S-14 14''... Amazone $ 299,99 Visie Lenovo - 15,6' ThinkBook 15... Beste koop $ 799,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen