Hoe u uw iPhone uitschakelt

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Het uitschakelen van je iPhone lijkt een eenvoudige taak te zijn - en dat is het ook, op voorwaarde dat je de specifieke knoppen onthoudt die je moet indrukken om je apparaat uit te schakelen. De uitdaging is dat Apple de methode om de paar modellen heeft veranderd, zodat het uitschakelen van je iPhone op een ouder apparaat heel anders is dan wat nodig is om een iPhone 12 .

De telefoons van Apple zijn lang houdbaar, dankzij de ondersteuning van meerdere jaren software-updates door het bedrijf. iOS 14, de huidige versie van de telefoonsoftware van Apple, werkt bijvoorbeeld op apparaten die zo oud zijn als de iPhone 6s en de originele iPhone SE. Dat betekent dat er vijf tot zes jaar geleden telefoons zijn uitgebracht die nog steeds in omloop zijn, en als je een upgrade uitvoert van een van deze oudere handsets naar een nieuw model, ben je misschien niet bekend met de wijzigingen die Apple in de loop der jaren heeft aangebracht.  • iPhone 12-tips : 10 functies om in en uit te schakelen
  • AirPods en AirPods Max gebruiken

Om u te helpen uw iPhone uit te schakelen, volgen hier de verschillende manieren waarop u een telefoon kunt afsluiten op basis van de diverse modellen van Apple. Het komt allemaal neer op de positie van de Sleep / Wake-knop en of je iPhone is ontgrendeld met een toegangscode, Touch ID of Face ID.

verwijder laatste Windows 10 update

gratis live streaming tv kijken

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Hier leest u hoe u uw iPhone kunt uitschakelen.

Schakel een iPhone 5 of iPhone SE (1e generatie) uit

Houd de Sleep/Wake-knop ingedrukt op de bovenkant van de telefoon totdat de uitschakelschuifregelaar op het scherm verschijnt. (Dat duurt ongeveer 3 seconden.) Als u uw telefoon wilt uitschakelen, sleept u de schuifregelaar naar de uit-positie, waarna uw iPhone wordt uitgeschakeld.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

iPhone SE-bezitters, let op: deze instructies zijn alleen van toepassing op de originele versie van de compacte telefoon van Apple. de nieuwere iPhone SE gebruikt een andere methode die hieronder wordt beschreven.

wat is smart fire tv?

Schakel een iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 of iPhone SE (2020) uit

De Sleep / Wake-knop bevindt zich op een andere plaats op deze modellen, dus de modus voor het afsluiten van uw iPhone verandert. Houd de Sleep/Wake-knop aan de rechterkant van de telefoon ingedrukt e totdat de uitschakelschuif verschijnt. (Nogmaals, dat duurt ongeveer 3 seconden.) Sleep vervolgens de schuifregelaar op het scherm naar de uit-positie.

beste draadloze headset met microfoon

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Schakel een iPhone X of nieuwer uit (inclusief de iPhone 11 en iPhone 12)

Voor iPhones met een notch-display - eigenlijk alles van de iPhone X of nieuwer, met uitzondering van de iPhone SE (2020) - moet je op twee knoppen drukken om je telefoon uit te schakelen. Houd de Sleep / Wake-knop aan de rechterkant van uw telefoon samen met een van de volumeknoppen ingedrukt. Binnen een paar seconden verschijnt de uitschakelschuifregelaar, samen met de medische ID en Emergency SOS-opties. Door de schuifregelaar op het scherm naar een uit-positie te slepen, is de taak voltooid.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

    Meer:Vind de beste iPhone die nu beschikbaar is
De beste iPhone 12 Pro-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 128GB) Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 128GB) Vrij vooraf $ 77/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 77/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 256GB) Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 256GB) Vrij vooraf $ 81/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 81/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 512GB) Apple iPhone 12 Pro (Afbetalingen 512GB) Vrij vooraf $ 90/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 90/mnd Bekijk Deal Bij We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen