Nintendo Switch Joy-Cons updaten

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

We zijn hier om u te begeleiden bij het updaten Nintendo-schakelaar Joy-Cons, aangezien het up-to-date houden van de Switch-controllers een essentieel onderdeel is van het reguliere console-onderhoud.

Uw Switch zal u meestal automatisch waarschuwen wanneer het systeem zelf een update nodig heeft, maar het vertelt u niet altijd wanneer uw Joy-Cons-controllers nieuwe firmware beschikbaar hebben. Als je problemen begint te krijgen met je Joy-Con-controllers, zoals vertraagde knopinvoer of veelvuldig loskoppelen, kan het zijn dat ze een update nodig hebben. Om deze reden is het een goed idee om regelmatig te controleren of ze altijd up-to-date zijn.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gelukkig heeft Nintendo het handmatig controleren of er updates voor Joy-Cons beschikbaar zijn vrij eenvoudig gemaakt. Met slechts een paar druk op de knop heb je je controllers volledig up-to-date. Bovendien duurt het allemaal maar een paar minuten, dus je kunt de beste Nintendo Switch-spellen in een mum van tijd.

Voor gebruikers die het geluk hebben de gloednieuwe te bezitten Nintendo Switch OLED console, je hoeft niet in de war te zijn. Het proces om je glimmende nieuwe witte Joy-Cons up-to-date te houden, is hetzelfde als op de gewone Switch. De onderstaande stappen zijn dus ook van toepassing op uw controllers.

ps4 racegames gesplitst scherm

Dus als je je afvraagt ​​hoe je Nintendo Switch Joy-Cons kunt updaten, dan ben je hier aan het juiste adres. Volg gewoon de onderstaande stappen en vergeet niet om regelmatig op updates te controleren, zodat u geen nieuwe firmware mist wanneer deze wordt uitgebracht.

Nintendo Switch Joy-Cons updaten

Een belangrijk ding om op te merken voordat je aan dit proces begint, is dat je natuurlijk de Joy-Cons die je wilt updaten verbonden moet hebben met je Nintendo Switch-systeem terwijl je de stappen uitvoert.

Ze kunnen ofwel draadloos met uw Switch worden verbonden of in de handheld-modus op het systeem worden bevestigd. Je kunt ook de onderstaande methode gebruiken om een ​​Nintendo Switch Pro Controller bij te werken.

1. Open het menu Systeeminstellingen. Druk in de onderste balk van het startscherm van Switch op het ronde tandwielpictogram om: open de instellingen van de Switch .

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

nieuwe tesla model s plaid

2. Selecteer Controllers en sensoren. Als u eenmaal in het instellingenmenu bent, ziet u aan de linkerkant een lijst met verschillende submenu's. Scroll naar beneden naar zoek de opties voor Controllers en Sensoren en selecteer het uit de lijst.

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

3. Scroll naar beneden en selecteer Update Controllers. Nu je in het submenu Controllers en Sensoren bent, scrol je naar beneden totdat je op Controllers bijwerken . Selecteer deze optie en je Switch begint te controleren op een Joy-Con-update (of eventuele updates voor een Pro Controller, als je er een hebt aangesloten).

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

4. Wacht tot de update is voltooid. Als er controller-updates beschikbaar zijn, zal uw Switch deze nu downloaden.

nieuwe serie over hbo max

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Er verschijnt een voortgangsbalk die aangeeft hoe lang dit duurt, meestal is dit slechts een paar seconden. Druk nergens op terwijl de update wordt gedownload. Zodra u het bericht Update voltooid krijgt, bent u klaar.

De beste Nintendo Joy-Con Pair-deals van vandaag 68 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt overvijftienuur04minuten17droogKorting Nintendo Switch Joy-Con-paar,... Walmart $ 119,99 $ 69 Visie Nintendo Joy-Con (L/R) - Neon... Amazone Prime $ 73,95 Visie Joy-Con (L/R) Draadloos... Beste koop $ 79,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen