Systeemsoftware updaten op uw 2020 Samsung TV

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Om ervoor te zorgen dat uw Samsung Smart TV optimaal blijft werken, moet u de systeemsoftware regelmatig bijwerken. Systeemsoftware-updates voor Samsung-tv's voegen nieuws-apps toe en repareren bugs in de software. Als je tv niet goed werkt of als er een nieuwe app beschikbaar is, is het tijd om te controleren of er een nieuwe versie is om te downloaden.

Gelukkig is het eenvoudig om de software op je Samsung TV bij te werken, en het installeren van een Samsung TV-update kan in enkele ogenblikken worden gedaan, zonder zelfs maar je bank te verlaten. U kunt de tv ook regelmatig automatisch laten controleren op software-updates voor Samsung TV-software door Auto Update in te schakelen.Hier leest u hoe u de software op uw 2020 Samsung Smart TV kunt bijwerken.

beste Samsung Galaxy S9-hoesje

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Open het menu Ondersteuning

Klik op de Home-knop op uw afstandsbediening en scrol naar links totdat u het tandwielpictogram voor Instellingen ziet.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Selecteer het en ga naar Support, het vijfde menu-item in de lijst.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

beoordelingen over iphone se 2020

2. Selecteer Software-update

Het ondersteuningsmenu heeft veel opties, maar software-update is de eerste. Het is niet verwonderlijk dat dit de selectie is om de nieuwste Samsung TV-software-update te krijgen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Selecteer Nu bijwerken

Als er een nieuwe versie beschikbaar is, krijg je een optie om de Samsung TV-software bij te werken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als je wilt dat de tv zichzelf in de toekomst up-to-date houdt, zorg er dan voor dat de Auto Update-knop is geselecteerd. Eenmaal geselecteerd, controleert de set regelmatig op nieuwe Samsung TV-updates en downloadt het nieuwste pakket wanneer dit beschikbaar is. Tenzij je een beperkte bandbreedte of een internetverbinding met datalimiet hebt, is dit over het algemeen de handigste optie en zorgt het ervoor dat je Samsung TV altijd over de nieuwste software beschikt.

call of duty.moderne oorlogsvoering 5

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Download en installeer de update.

Klik op Ja wanneer wordt gevraagd of u de update wilt installeren. Het downloaden van de Samsung TV-software-update duurt enkele minuten, afhankelijk van de grootte van het bestand en uw internetsnelheid.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De tv schakelt zichzelf uit en weer in nadat het downloaden is voltooid. Je Samsung TV-update is voltooid en je hebt nu de nieuwste en beste versie van Samsung's smart TV-software.

Onze favoriete Samsung TV's In prijs verlaagd Samsung QN65Q70TAFXZA 65inch... Samsung QN65Q70TAFXZA Walmart $ 1.357,98 $ 1,299 Visie Bekijk alle prijzenKorting SAMSUNG 65-inch Klasse QLED... Samsung QN65Q90TAFXZA Amazone $ 1,714,99 $ 1.497,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting SAMSUNG 65-inch Klasse QLED... Samsung QN65Q800TAFXZA Amazone $ 3.499,99 $ 2.699,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv