Hoe Windows 10 te updaten

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Als u weet hoe u Windows 10 moet bijwerken, heeft u een sterke controle over het veilig en soepel laten werken van uw systeem.

Updates zorgen niet alleen voor regelmatige aanpassingen aan het besturingssysteem, inclusief het oplossen van bugs, glitches en problemen die ervoor kunnen zorgen dat uw pc of laptop crasht. Programma's die u elke dag gebruikt, werken mogelijk niet meer omdat ze incompatibel worden met de verouderde versie van Windows die u gebruikt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In wezen zorgt het up-to-date houden van Windows ervoor dat u de minst buggy-versie van het besturingssysteem hebt, en degene die het soepelst werkt met zowel Microsoft-programma's als software van externe ontwikkelaars zoals Google.

Gelukkig is het bijwerken van Windows 10 een heel eenvoudig proces dat u niet meer dan een paar klikken kost. Als u eenmaal weet hoe u dit moet doen, raden we u aan regelmatig te controleren op updates om ervoor te zorgen dat u niet achterop raakt en uiteindelijk een oudere versie van Windows gaat gebruiken.

Als u niet zeker weet hoe u Windows moet bijwerken, lees dan verder, zoals hieronder. We zullen u door de stappen leiden voor het bijwerken van Windows 10.

1. Selecteer Instellingen in het Startmenu

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Het startmenu bevindt zich op de werkbalk van uw Windows 10-apparaat. Klik gewoon op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van uw scherm of typ 'instellingen' in de zoekbalk ernaast.

2. Selecteer Updates en beveiliging in het instellingenmenu

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Nadat u het menu Instellingen hebt geladen, selecteert u Updates en beveiliging in de lijst met opties. Als je om welke reden dan ook moeite hebt om het te vinden, kun je de zoekbalk bovenaan gebruiken om het snel te vinden.

3. Klik op Controleren op updates

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Als u eenmaal in het menu Updates en beveiliging helemaal bovenaan staat, vindt u alle informatie die u nodig hebt. Windows zal u vertellen of u up-to-date bent zonder dat u iets hoeft te doen, maar als u het nogmaals wilt controleren, klikt u op de knop 'Zoeken naar updates'.

4. Downloaden en opnieuw opstarten

Als er updates beschikbaar zijn, zal uw systeem deze nu downloaden. Zodra ze klaar zijn met downloaden en installeren, krijg je een prompt om nu bij te werken of een herstart te plannen voor later (als de Windows 10-update opnieuw moet worden opgestart).

5. Controleer op verdere updates (optioneel)

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Dit is een optionele stap, dus ga alleen zo ver als u op zoek bent naar een specifieke update die nog niet is geïnstalleerd. De updates hier zijn meer iets dat u kunt gebruiken als u op zoek bent naar een specifieke functie die nog niet op uw systeem staat.

Druk gewoon op de knop 'bekijk optionele updates' en Windows geeft u een lijst met eventuele extra updates die kunnen worden gemaakt, mocht u die hebben. Dit is een meer geavanceerde instelling, dus tenzij u veel programma's van derden gebruikt, is deze stap niet vereist.

Meer Windows 10-tips

Hoe u uw productsleutel voor Windows 10 kunt vinden | Bestanden versleutelen op Windows 10 | Hoe installeer ik Windows 10 | Bluetooth inschakelen voor Windows 10 | Hoe maak je een screenshot op Windows 10 | Opstarten in de veilige modus van Windows 10 | Hoe het scherm te splitsen op Windows 10 | Een scherm opnemen op Windows 10 | Hoe stuurprogramma's op Windows 10 bij te werken? | Kaart een netwerkschijf pingen i n Windows 10 | Het wachtwoord wijzigen op Windows 10 | Fabrieksinstellingen herstellen op Windows 10 | Windows 10 versnellen | Hoe Windows 10 opnieuw te installeren

ant man 3 releasedatum
De beste standaardlaptops en aanbiedingen van vandaagVroege Black Friday Sale eindigt over00uur00minuten00droogKorting HP PC-montagebeugel voor... Walmart $ 60 $ 22,88 Weergave Lenovo IdeaPad 120S-14 14''... Amazone $ 299,99 Weergave Lenovo - 15,6' ThinkBook 15... Beste koop $ 799,99 Weergave Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen