Muziek uploaden naar Spotify

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als u weet hoe u muziek naar Spotify kunt uploaden, kunt u nummers aan uw muziekbibliotheek toevoegen die niet beschikbaar zijn op de streamingdienst.

Hoewel Spotify een catalogus heeft van meer dan 70 miljoen nummers, biedt het zeker niet elk nummer dat ooit is opgenomen, en je zult zeker af en toe een weglating tegenkomen. Deze omvatten remixen, live optredens, oude B-kantjes en zelfs enkele bekende deuntjes.Lokale ps4-games voor 2 spelers
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Je hebt misschien al kopieën van deze ontbrekende nummers die je van cd's naar mp3-formaat hebt geript, maar het gemak en de platformonafhankelijke aard van Spotify maken het een betere optie om muziek af te spelen dan een traditionele desktopmediaspeler.

  • De beste buitenspeakers die momenteel verkrijgbaar zijn
  • Spotify Free vs. Premium: moet je betalen om te spelen?
  • Hoe nummers in Spotify te downloaden om offline naar te luisteren

Het goede nieuws is dat er een tijdelijke oplossing is waarmee je je eigen audiobestanden in Spotify kunt importeren om de gaten in je muziekbibliotheek te vullen. Je kunt deze nummers afspelen in de desktop-app van Spotify of, als je je abonneert op Spotify Premium, in de mobiele app voor Android- en iOS-apparaten.

Hier leggen we uit hoe je muziek uploadt naar Spotify, zodat je overal van je favoriete nummers kunt genieten, zelfs als ze niet beschikbaar zijn op de streamingdienst.

Muziek uploaden naar Spotify vanaf uw bureaublad

Het uploaden van je eigen muziek naar Spotify - of het importeren om precies te zijn - is eigenlijk heel eenvoudig. U moet echter de Spotify desktop-app voor Windows of macOS, in plaats van de Web Player. Hier leest u hoe u het moet aanpakken.

1. Open de Spotify desktop-app op uw Windows-pc of Mac en meld u aan bij uw account. Klik op de menuknop naast je accountnaam en kies Instellingen .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Blader door het scherm Instellingen omlaag naar het gedeelte Lokale bestanden, en schakel de schuifregelaar naast Lokale bestanden weergeven in.

Selecteer de mappen op uw computer waarvan u muziek wilt importeren. Spotify gebruikt standaard uw Downloads en 'Muziekbibliotheek'-mappen. De audiobestanden moeten in mp3-formaat zijn.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Om audiobestanden vanuit een andere map in Spotify te importeren, klik op de knop Een bron toevoegen . Blader naar en selecteer de map die je aan Spotify wilt toevoegen , dan Klik OK .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Klik op Uw bibliotheek in het linkermenu en je zou een . moeten zien nieuwe sectie Lokale bestanden . Open dit om nummers die op uw computer zijn opgeslagen te verkennen en af ​​te spelen in de Spotify-desktopapp.

Alle audiobestanden die u toevoegt aan de mappen die u in de vorige twee stappen hebt geselecteerd, verschijnen automatisch in de map Lokale bestanden van Spotify.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

nintendo versus xbox versus playstation

Muziek uploaden naar Spotify op uw mobiele apparaat

Als je een Spotify Premium-abonnee bent, kun je via de Spotify-app op telefoon of tablet luisteren naar nummers die lokaal op je computer zijn opgeslagen. Dit werkt met zowel Android- als iOS-apparaten, hoewel je de nummers eerst in een afspeellijst moet compileren. Dit is wat u moet doen.

1. Klik op 'Afspeellijst maken' in de Spotify desktop-app en geef de afspeellijst een naam.

Open de map Lokale bestanden in uw bibliotheek en slepen en neerzetten van nummers van het naar uw nieuwe afspeellijst.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Open de Spotify-app op je telefoon of tablet en zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw computer .

Tik op een iPhone of iPad (Android-gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over deze stap), tik op Home, druk vervolgens op het tandwielpictogram Instellingen en kies Lokale bestanden. Schakel de optie Lokale audiobestanden in. Sta Spotify toe om apparaten in uw netwerk te vinden wanneer daarom wordt gevraagd.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Je zou je nieuwe afspeellijst moeten zien in de Het gedeelte Afspeellijsten van Uw bibliotheek .

Open de afspeellijst en je zult zien dat de nummers allemaal grijs worden weergegeven. Om ze van uw computer in de Spotify mobiele app te importeren, tik op de knop Downloaden onder de titel van de afspeellijst.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

tv te koop black friday

Vier. Eenmaal gedownload, kunt u: speel de lokaal opgeslagen muziek af op je telefoon of tablet, net als alle andere Spotify-tracks.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Als u naar uw geïmporteerde nummers wilt luisteren zonder internetverbinding, tik op Thuis dan de Instellingen tandwielpictogram, en schakel 'Offline modus' in.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De beste Speakers-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt overvijftienuur16minuten10droog Google Nest Audio Smart... krukveld $ 59,99 Visie Korting Google Nest Audio - Slimme... Walmart $ 99,98 $ 59,99 Visie Sonos Roam - Lunar White Amazone Prime $ 195,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen