Verbeterd automatisch draaien gebruiken in Android 12

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Binnenkort zullen alle Android-gebruikers willen weten hoe ze verbeterd automatisch draaien kunnen gebruiken. Android 12 is om de hoek, maar als je een Pixel 3 en hoger hebt (of een ander ondersteund apparaat), kun je het nu uitproberen. Een van de nieuwe functies is de poging van Google om frustraties met automatisch draaien op te lossen terwijl je ligt.

Het gebruikt de camera aan de voorzijde om te detecteren wanneer je horizontaal bent en schakelt automatisch draaien uit. Het is best handig en lijkt tot nu toe redelijk goed te werken in de praktijk.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Google zegt dat de afbeeldingen die automatisch draaien worden vastgelegd nooit je telefoon verlaten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je privacy. Als u Android 12 gebruikt, of dit nu de bèta is of de definitieve release later, kunt u als volgt verbeterde automatische rotatie gebruiken.

Verbeterd automatisch draaien gebruiken in Android 12

een. Open Instellingen , en ga naar de Weergave sectie.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

welke tv's hebben hdmi 2.1"

twee. Scroll naar beneden naar ' Andere weergavebedieningen ,' en tik op ' Scherm automatisch draaien '

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

beste koop 3080 herbevoorradingstijd

3. Zorg ervoor dat de ' Automatisch roteren gebruiken' schakelen is ingeschakeld.

Vier. Aanzetten ' Gezichtsdetectie inschakelen '

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Meer Android-tips

Android is een krachtig besturingssysteem met veel functies, maar we kunnen u helpen bij enkele dingen die u misschien niet weet.

We hebben bijvoorbeeld ook handleidingen voor het maken van een screenshot op Android en hoe maak je een scrollende screenshot in Android 12 , meer hoe het toetsenbord op Android te veranderen .

Op het gebied van apps kunnen we u laten zien hoe u apps op Android verwijdert en hoe u Android-apps bijwerkt, terwijl hoe de Android-cache te wissen kan ook handig zijn.

Iets meer niche-opties omvatten het opnemen van een gesprek op Android en hoe een QR-code op Android te scannen , terwijl hoe een back-up te maken en sms-berichten te herstellen op Android moet voor iedereen bruikbaar zijn.

De beste Google Pixel 4a-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen10uur37minuten32droog Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Visie Google Pixel 4a 128GB... Walmart $ 470,01 Visie Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen