Hoe iPhone Picture-in-Picture te gebruiken in iOS 14

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Een van de waslijst met nieuwe functies die je in iOS 14 zult vinden, is beeld-in-beeld-ondersteuning voor de iPhone. Met Picture-in-Picture kun je video's in een klein venster bekijken, bovenop wat je ook doet, of je nu door sociale media scrolt of een vriend een bericht stuurt.

We kregen onze eerste smaak van beeld-in-beeld toen de iOS 14-bèta deze zomer uitkwam. Nu de volledige release hier is, is beeld-in-beeld een stuk minder beperkt dan voorheen, omdat het werkt met veel ingebouwde apps; sommige apps van derden hebben zelfs ondersteuning toegevoegd.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier is een handleiding voor het gebruik van iPhone-beeld in beeld op iOS 14 en hoe u er het meeste uit kunt halen.

Hoe iPhone Picture-in-Picture te openen en te bedienen op iOS 14

Apple Watch koop 2 deal

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Beeld-in-beeld is standaard ingeschakeld in iOS 14. Start het eenvoudig door een ondersteunde app te verlaten waar inhoud al wordt afgespeeld , zoals televisie. Het venster verschijnt in de rechterbovenhoek, maar u bent vrij om het te slepen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Als u het formaat van het venster wilt wijzigen, hoeft u alleen maar te knijpen of uit te vouwen met twee vingers.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Tik op het venster om toegang te krijgen tot de afspeelknoppen . Naast de functies voor afspelen/pauzeren en overslaan, ziet u linksboven een pictogram om het venster te sluiten en rechtsboven een pictogram om terug te keren naar de app die de video afspeelt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Met iOS 14 kun je beeld-in-beeld-video van de schermrand vegen, voor het geval je naar video wilt luisteren maar deze niet echt wilt zien. Om dit te doen, sleep het venster naar de zijkant van het scherm .

Walmart verkoopt ps5 voor 1000

Zodra het beeld-in-beeld-venster aan de zijkant is weggestopt, ziet u een uitschuifbaar tabblad met een pijl die aangeeft je kunt het venster weer naar buiten trekken om de inhoud weer te zien . U kunt de inhoud ook langs de zijkant van het scherm omhoog en omlaag slepen voor het geval het iets anders blokkeert.

Hoe te voorkomen dat iPhone-beeld in beeld automatisch start

(Afbeelding tegoed: toekomst)

1. Om ervoor te zorgen dat beeld-in-beeld optioneel is, in plaats van automatisch te verschijnen telkens wanneer u een app afsluit die video afspeelt, begint u met de app Instellingen openen .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Scroll naar beneden en tik op het submenu Algemeen .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Tik op Beeld in beeld .

beste hardloopschoenen voor heren 2021

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Vier. Schakel PiP automatisch starten in om beeld-in-beeld uit te schakelen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als je nu een ondersteunde app zoals Apple TV gebruikt, zie je een apart pictogram dat, wanneer erop wordt gedrukt, de inhoud in een beeld-in-beeldvenster laat verschijnen. Het pictogram ziet eruit als een kleinere afbeelding in een grotere afbeelding.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als je klaar bent met het bekijken van je video, tik je op de X in de linkerbovenhoek om het afspelen te stoppen en het beeld-in-beeld-venster te sluiten.

Hoe iPhone Picture-in-Picture te gebruiken: ondersteunde apps

In iOS 14 is beeld-in-beeld toegevoegd aan veel van de Apple-apps die een afspeelfunctie bevatten. Dit omvat zowel de TV-app als Safari, Podcasts, FaceTime en de iTunes-app.

beste ps4-games voor familie

Nu iOS 14 uit is, hebben apps van derden ondersteuning toegevoegd die niet beschikbaar was tijdens het openbare bètaproces. Apps die nu beeld-in-beeld mogelijk maken, zijn onder meer Disney Plus, Amazon Prime Video, ESPN, MLB en Netflix. Een app waarin je de functie niet zult vinden, is YouTube, dat beeld-in-beeld beperkt tot zijn premium-abonnees. Er is een oplossing om krijg beeld-in-beeld-ondersteuning in YouTube op je iPhone , Hoewel.

De beste Apple Watch Series 3-deals van vandaag 568 Amazon-klantrecensies Korting Apple Watch Series 3 GPS-... Walmart $ 279 $ 169 Visie Apple Watch Series 3 GPS,... appel $ 199 Visie Apple Watch Series 3 (GPS,... Amazone Prime $ 269 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen