Het nieuwe privacydashboard gebruiken op Android 12

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Android 12 kwam met veel handige nieuwe functies, waarbij de grote veranderingen in de gebruikersinterface het meest opvallend waren. Google nam deze keer echter ook een steviger standpunt in over privacy en beveiliging. Onderdeel van dat initiatief is het Privacy Dashboard. Merk op dat dit anders is dan de app van derden die een vergelijkbare functionaliteit heeft.

Het privacydashboard in Android 12 is uw plaats om te zien welke apps toegang hebben gehad tot uw microfoon, camera en locatie. Er is een overzicht van hoeveel apps om elke toestemming hebben gevraagd, evenals een cirkelgrafiek die een tijdsoverzicht geeft van hoe lang apps de drie belangrijkste toestemmingen hebben gebruikt.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Je kunt ook de andere opties uitbreiden om de rest van je rechten te zien, hoewel de cirkelgrafiek alleen 'Overig' zal zeggen, wat niet het meest nuttig is. Het privacydashboard is een beetje begraven, dus hier is hoe je er komt.

beste games voor ipad pro

Toegang krijgen tot het privacydashboard op Android 12

een. Open Instellingen en scrol omlaag naar Privacy .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Kraan Privacydashboard .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Je ziet de cirkelgrafiek. Daaronder kun je kraan Plaats , Camera , of Microfoon om te zien welke apps ze hebben gebruikt. Dit geeft u een 24-uurs tijdlijn uitsplitsing van elke toestemming.

wat is een vergassingsmatras?

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Om de andere rechten op je telefoon te zien, kraan Zie andere rechten .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Meer Android-hulp

Android is een krachtig besturingssysteem met veel functies, maar we kunnen u helpen bij enkele dingen die u misschien niet weet.

We hebben bijvoorbeeld ook handleidingen voor het maken van een screenshot op Android en hoe maak je een scrollende screenshot in Android 12 , meer hoe het toetsenbord op Android te veranderen .

wat komt er na Tokyo ghoul

Op het gebied van apps kunnen we u laten zien hoe u apps op Android verwijdert en hoe u Android-apps bijwerkt, terwijl hoe de Android-cache te wissen kan ook handig zijn.

Iets meer niche-opties omvatten het opnemen van een gesprek op Android en het ondertekenen van documenten op Android, terwijl hoe een back-up te maken en sms-berichten te herstellen op Android moet voor iedereen bruikbaar zijn.

De beste Google Pixel 5a-deals van vandaag Google Pixel 5a Google winkel $ 449 Visie Google Pixel 5a met 5G Google winkel $ 449,99 Visie Korting Google Pixel 5A 5G 128GB 6GB... Amazone $ 520,76 $ 479,34 Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen