Hoe geheime codes op de iPhone te gebruiken

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De meeste mensen weten waarschijnlijk niet hoe ze geheime codes op de iPhone moeten gebruiken. Sterker nog, de meeste mensen weten waarschijnlijk niet eens dat de iPhone heeft geheime codes. Maar het doet - en we hebben ze geprobeerd.

Hoewel de meeste functies van de iPhone zijn weggestopt in apps, widgets en het Control Center, wacht er een hele hoop verborgen schatten om ontdekt te worden via de dialer.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Al meer dan 20 jaar maken mobiele apparaten gebruik van Unstructured Supplementary Service Data (USSD) codes. Ze zien eruit als een reeks cijfers afgewisseld met hashtags en sterretjes die je invoert als een telefoonnummer.

Ze zijn gemaakt voor GSM-telefoons en maken rechtstreeks verbinding met de computers van uw serviceprovider en geven u toegang tot verborgen functies. Velen zijn specifiek voor een bepaalde vervoerder, maar een groot aantal van hen zal werken, ongeacht bij welk bedrijf u bent aangemeld. En ze werken ongeacht of u een oudere handset gebruikt, zoals de iPhone SE of de laatste iPhone 13 of iPhone 13 Pro .

best koop playstation 5 restock

Met dat in gedachten zullen we enkele van de meest bruikbare en interessante geheime dialercodes onderzoeken. Om ze te gebruiken, open je de Telefoon-app op je iPhone en tik je op Toetsenbord. U kunt dan de cijfers en symbolen op het display gebruiken.

Hoe IMEI op iPhone te vinden

Alle mobiele telefoons hebben een International Mobile Equipment Identity (IMEI)-nummer dat uniek is voor elk apparaat. Mogelijk wordt u gevraagd deze op te geven als u uw iPhone wilt ontgrendelen voor gebruik met een ander netwerk. Het nummer kan ook van pas komen als uw iPhone verloren of gestolen is, zodat de handset kan worden geïdentificeerd.

een. Om uw iPhone IMEI-nummer te vinden, voer *#06# in

(Afbeelding tegoed: Apple)

2. U hoeft niet op de groene kiesknop te drukken. De informatie die u nodig heeft, wordt automatisch weergegeven.

(Afbeelding tegoed: Apple)

Hoe u uw nummerweergave op de iPhone kunt verbergen

Wanneer u belt op uw iPhone, wordt uw telefoonnummer weergegeven op het apparaat van de persoon die u belt. Dit is niet altijd ideaal, maar u kunt uw nummerherkenning snel verbergen met een USSD-code voor het telefoonnummer van de persoon.

een. Eerste, voer *67 . in (of, als u zich buiten de VS bevindt, probeer #31#)

(Afbeelding tegoed: Apple)

2. nutsvoorzieningen voer het nummer van de persoon in inclusief het netnummer.

(Afbeelding tegoed: Apple)

3. Als u klaar bent om te bellen, tik op de groene knop .

Hoe de veldtestmodus op de iPhone te starten

Als u toegang wilt tot technische informatie over het mobiele signaal en de verbinding van uw iPhone, kunt u gebruikmaken van de verborgen veldtestmodus.

Het is voornamelijk ontworpen voor technici en ingenieurs en stelt u in staat uw netwerk te controleren. Helaas lijkt een van de belangrijkste toepassingen ervan echter te zijn geschrapt iOS 15 — de mogelijkheid om de sterkte van uw signaal als een numerieke waarde te zien.

Desondanks is het de moeite waard om een ​​kijkje te nemen, al was het maar uit nieuwsgierigheid, omdat het details geeft over het lokale netwerk en de zendmasten. Als er niets anders is, zal het je misschien verbazen dat deze functie überhaupt bestaat, hoewel Apple de afgelopen jaren achter de schermen bezig is geweest om zijn uiterlijk te herzien.

een. Eerste, naar beneden swipen vanaf de rechterkant van het iPhone-scherm om het Control Center te bekijken en zet de wifi uit .

(Afbeelding tegoed: Apple)

2. Start nu de app Telefoon en bel 3001#12345#

(Afbeelding tegoed: Apple)

3. U wordt direct naar het veldtestscherm geleid dat is verdeeld over twee tabbladen: Dashboard en Alle statistieken. In werkelijkheid is het onwaarschijnlijk dat de meeste informatie op deze schermen van belang is.

(Afbeelding tegoed: Apple)

Vier. Als u echter iOS 13 of iOS 14 gebruikt, moet u: tik op Alle statistieken en tik na het scrollen op Serveren van celmetingen - die onder de LTE-kop staat.

(Afbeelding tegoed: Apple)

5. Zoek naar rsrp0 en rspr1 (met aanduiding van de dichtstbijzijnde torens). Deze tonen de cellulaire signaalsterkte in decibel-milliwatt. Om een ​​sterk signaal aan te geven, moet het getal rond de -40 zijn. Wanneer het aantal -100 bereikt, bevindt u zich in een gebied met een veel slechter signaal.

Hoe inkomende oproepen op de iPhone door te schakelen

Wanneer uw iPhone bezet is omdat u in gesprek bent, kunt u andere inkomende oproepen laten doorschakelen naar een ander nummer. Dit kan naar een vast nummer zijn of een ander mobiel nummer. Ook is het mogelijk om gesprekken door te schakelen als je iPhone niet bereikbaar is of om te laten doorschakelen als je niet opneemt of opneemt.

beste prijzen op ipad pro

een. Begin met het identificeren van wat je wilt doen.

Om oproepen door te schakelen wanneer u niet opneemt, bel *61*

Om oproepen door te schakelen wanneer uw iPhone onbereikbaar is, bel *62*

Om oproepen door te schakelen wanneer uw iPhone bezet is, bel *67*

waar te koop ps4 console

(Afbeelding tegoed: Apple)

2. Voer het nummer in waarnaar u wilt omleiden, dan kraan #

(Afbeelding tegoed: Apple)

3. nutsvoorzieningen tik op de groene belknop . Je zou een bevestiging moeten krijgen. Als dit niet werkt, controleer dan uw netwerk voor de alternatieve codes.

Vier. Om deze diensten te deactiveren, voer #61#, #62# of #67# in afhankelijk van de originele code en tik op de groene belknop nog een keer.

(Afbeelding tegoed: Apple)

5. Als u de huidige status van een van deze services wilt weten, kiest u * #61#, *#62# of *#67#

(Afbeelding tegoed: Apple)

Wisselgesprek inschakelen op iPhone

Als iemand probeert door te komen terwijl u in gesprek bent en u wilt op de hoogte worden gehouden, zorg er dan voor dat wisselgesprek is ingeschakeld. Dit geeft u ook een optie om de nieuwe oproep te beantwoorden.

een. gewoon bel *43# en tik op de groene knop.

(Afbeelding tegoed: Apple)

2. nutsvoorzieningen tik op Negeren wanneer het bevestigingsscherm verschijnt.

(Afbeelding tegoed: Apple)

3. Om de wisselgesprek te stoppen, bel #43# .

schermgrootte samsung s21 plus

Hoe uitgaande oproepen op de iPhone te voorkomen

Als u uw iPhone aan iemand doorgeeft, wilt u misschien voorkomen dat deze het apparaat gebruikt om te bellen.

een. Beginnen, bel *33*

(Afbeelding tegoed: Apple)

2. nutsvoorzieningen voer een pincode in gevolgd door # – dit voorkomt dat iemand anders de functie gemakkelijk uitzet.

(Afbeelding tegoed: Apple)

3. Tik op de groene belknop en tik op Negeren wanneer u de bevestiging ontvangt.

Vier. Om codeblokkering uit te schakelen, bel #33*uw pincode# .

Hoe blijf je experimenteren met geheime codes

Sommige geheime codes werken op uw iPhone met uw provider, maar andere niet. De enige manier om er echt achter te komen, is door ze een kans te geven. Hier vermelden we enkele andere USSD-codes die u zou kunnen proberen. Met een beetje geluk vind je nog bruikbare schatten.

Controleer het aantal resterende minuten op een contract: * 646 #

Ontdek je huidige saldo: * 225 #

Bekijk hoeveel oproepen je hebt gemist: * # 61 #

Controleer het SMS-centrum: # 5005 * 7672 #

Schakel de Enhanced Full Rate-modus in om de spraakkwaliteit te verbeteren: * 3370 #

Meer iPhone- en iOS-tips

ProRes-video opnemen op iPhone 13 Pro | Live-tekst gebruiken in iOS 15 | Een meldingsoverzicht instellen in iOS 15 | Visual Look Up gebruiken in iOS 15 | Focusmodus gebruiken in iOS 15 | Hoe de portretmodus te gebruiken in FaceTime in iOS 15 | FaceTime-oproepen plannen in iOS 15 | Hoe de nieuwe tabbladbalk te gebruiken in iOS 15 Safari | Hoe herinneringen te bewerken in iOS 15 Foto's

De beste Apple iPhone 13 Pro-deals van vandaagPlannen ontgrendeldBlack Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 13 Pro (Afbetalingen 128GB) Apple iPhone 13 Pro (Afbetalingen 128GB) Vrij vooraf $ 56,62/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 56,62/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Airpods Pro wanneer u overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 13 Pro (Afbetalingen 128GB) Apple iPhone 13 Pro (Afbetalingen 128GB) Vrij vooraf $ 81/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 81/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 13 Pro (Afbetalingen 256GB) Apple iPhone 13 Pro (Afbetalingen 256GB) Vrij vooraf $ 60,79/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(vertraagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 60,79/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen