Spotify Blend gebruiken en unieke afspeellijsten maken met je vrienden

(Afbeelding tegoed: Spotify)

Muziek delen met anderen is erg leuk, daarom wil je weten hoe je Spotify Blend gebruikt.

Blend is onlangs geïntroduceerd en stelt je in staat om je favoriete nummers te combineren met die van een vriend in een enkele gedeelde afspeellijst, met aangepaste albumhoezen en 'smaakmatchscores', zodat je kunt zien hoe je muzikale voorkeuren overeenkomen met die van je vrienden. Blend, voor het eerst uitgebracht als bèta, is nu beschikbaar voor alle Spotify-gebruikers, gratis en Premium-abonnees.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gebruikers konden al lang handmatig gedeelde afspeellijsten maken. maar nu zal Blend al het harde werk voor je doen. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar eenvoudige stappen te volgen. Een ding om op te merken is dat de functie beperkt is tot twee gebruikers op mobiele apparaten.

Dus of je nu uitkijkt naar het verkennen van de functie met je bestie of je partner, we zijn hier om je te begeleiden bij alles wat je moet weten over het gebruik van Spotify Blend.

Spotify Blend gebruiken

een . Nadat je de Spotify-app hebt gestart, ga naar het tabblad Zoeken en tik op de hub 'Voor jou gemaakt' zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

beste goedkope koptelefoon op amazon

(Afbeelding tegoed: Spotify)

twee . Ga je gang en tik op de optie 'Maak een mengsel' om verder te kunnen gaan.

(Afbeelding tegoed: Spotify)

3 . U kunt nu een andere gebruiker selecteren door: tikken op de knop Uitnodigen . U kunt dit doen via elke berichten-app die u momenteel gebruikt. Het deelt een uitnodigingslink met je vriend zodat ze kunnen deelnemen aan de Blend-afspeellijst.

tv te koop black friday

(Afbeelding tegoed: Spotify)

4 . Zodra je vriend op de uitnodigingslink heeft getikt, kunnen ze: tik op de optie 'Deelnemen' om deel te nemen aan de nieuwe Blend.

(Afbeelding tegoed: Spotify)

5 . Helemaal klaar. Spotify zou nu moeten onthul je smaak match en 'het lied dat jullie samenbrengt'. Deel dat gerust op je sociale media-accounts en luister maar!

(Afbeelding tegoed: Spotify)

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt overelfuur31minutentwintigdroogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen