Je GoPro als webcam gebruiken

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Een ding dat tijdens de pandemie schaars was, zijn webcams; terwijl mensen zich haastten om thuiskantoren op te zetten, hebben ze de planken van de beste webcams , een noodzakelijke tool om te communiceren met collega's en collega's via Zoom, Skype en andere videochat-apps.

Gelukkig zijn er talloze manieren om zowel je smartphone als je camera als webcam te gebruiken (je kunt zelfs de Wyze home security camera ), en nu is er nog een andere optie: GoPro heeft een hulpprogramma uitgebracht waarmee je een GoPro kunt gebruiken - een van onze topkeuzes voor de beste actiecamera's en de beste GoPro-camera's - als webcam. Hier leest u hoe u het instelt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Aanvankelijk werkte de software alleen als je GoPro was aangesloten op een Mac, maar het bedrijf heeft bètasoftware uitgebracht die werkt met Windows-pc's. De software (voor zowel Macs als pc's) werkt echter alleen met de GoPro Hero10 Black, de GoPro Hero9 Zwart en de GoPro Hero8 Zwart .

De beste GoPro Hero10 Black-, GoPro Hero9 Black- en GoPro Hero 8 Black-deals van vandaag HERO10 Zwart GoPro Hero10 Zwart GoPro VS $ 379,98 Visie Bekijk alle prijzenKorting GoPro HERO9 Zwart GoPro Hero9 Zwart Amazone $ 399,99 $ 349,99 Visie Bekijk alle prijzen Deal eindigtdi 30 nov GoPro GoPro HERO8 Zwart GoPro Hero 8 Zwart Adorama $ 219 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen