Je telefoon als webcam gebruiken

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Hoewel het gemakkelijker is geworden om webcams te vinden, zijn enkele van de beste modellen schaars. Bovendien is de camera met lage resolutie op uw laptop gewoon niet geschikt voor uw Zoom-vergaderingen. Gelukkig is er nog een andere mogelijkheid: je telefoon als webcam gebruiken.

Deze handleiding laat je zien hoe je je telefoon als webcam kunt gebruiken en geeft een overzicht van verschillende apps waarmee je het meeste uit de camera van je telefoon en videoconferenties kunt halen als een kampioen. We hebben opties, of je nu een Mac, een pc, een Android of een iPhone hebt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Om te beginnen kunt u eenvoudig een van de beste videochat-apps direct op uw smartphone. Zoom, Skype, Google Duo en Discord hebben allemaal gratis mobiele apps voor zowel Android- als iOS-apparaten.

Als u uw smartphone echter als webcam van uw computer wilt gebruiken, moet u iets anders doen. Hierbij download je een app naar je telefoon, die een signaal via wifi uitzendt naar een app op je computer. Deze desktop-app vertelt vervolgens aan de videoconferentieservice van uw keuze (Skype, Zoom, enz.) dat uw telefoon een webcam is.

beste oefeningen voor buikvet

Klaar om te leren hoe u uw telefoon als webcam kunt gebruiken? Hier zijn onze favoriete apps om uw smartphone om te zetten in een videoconferentiecamera.

Je telefoon als webcam gebruiken: Top-apps

EpocCam(Afbeelding tegoed: EpocCam)

EpocCam

Specificaties:
Ondersteunde telefoons:ios Ondersteunde besturingssystemen:MacOS, WindowsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG EpocCam downloaden
Redenen om te kopen:
+Werkt met Macs en pc's
Redenen om te vermijden
-Werkt alleen met iPhones

Na het downloaden en installeren van de EpocCam Webcam-app op uw smartphone, wordt u doorverwezen naar: www.kinoni.com om de juiste stuurprogramma's op uw Mac of pc te installeren. U moet dan de EpocCam iPhone Webcam Viewer downloaden van de App Store op uw Mac of pc en zowel uw telefoon als uw computer op hetzelfde Wi-Fi-netwerk hebben. U kunt uw iPhone ook via USB op uw computer aansluiten. (Je kunt ook iPads gebruiken.) Helaas werkt deze app niet meer met Android-apparaten.

Nadat de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, verandert de app op uw iPhone in een pictogram van uw telefoon met enkele cirkels die eruit stralen. Nadat je de app op je notebook hebt gestart, zou je video van de camera van je telefoon op je computer moeten zien.

Je kunt alleen je camera aan de achterkant of aan de voorkant op je iPhone gebruiken. De gratis versie van EpocCam beperkt de resolutie van je camera tot 640 x 480, en de app wordt gestart met een advertentie; als je upgradet naar de betaalde versie ($ 7,99), kun je streamen met resoluties tot 1080p, pinch-to-zoom gebruiken, de iPhone-flitser als lichtbron gebruiken, HDR-video krijgen en meer.

iVCam(Afbeelding tegoed: IVCam)

iVCam-webcam

Specificaties:
Ondersteunde telefoons:Android, iPhone Ondersteunde besturingssystemen:ramenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG iVCam-webcam downloaden
Redenen om te kopen:
+Werkt met Android en iPhones
Redenen om te vermijden
-Werkt alleen op Windows-pc's

iVCam heeft een gratis proefversie, maar je hebt ook drie extra versies om naar te upgraden (hoewel de prijsstructuur een beetje verwarrend is). De proefversie beperkt de resolutie tot 640 x 480 en bevat advertenties. Hier zijn enkele details over de drie upgrades:

Basis : $ 7,99 voor een jaar, maar mist de microfoonfunctie:
Premie : $ 9,99 voor een jaar, en bevat de microfoonfunctie:
permanent : ,99 voor altijd, en bevat ook de microfoon.

peloton fietsschoenen met schoenplaatjes

De mobiele app van IVCam is beschikbaar voor zowel Android als iPhones, maar de desktopsoftware werkt alleen op pc's, dus het is geen optie voor Mac-gebruikers.

IK BEN HX(Afbeelding tegoed: NDI)

MET HX-camera

Specificaties:
Ondersteunde telefoons:iPhone Ondersteunde besturingssystemen:ramenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG EN HX-camera downloaden
Redenen om te kopen:
+Werkt met iPhones en Android-telefoons
Redenen om te vermijden
-Werkt alleen met Windows-Prijzig

NDI vereist dat u een app naar uw iPhone downloadt, evenals een app en stuurprogramma naar uw laptop. Zowel uw computer als uw smartphone moeten op hetzelfde draadloze netwerk zijn aangesloten; de NDI HX-app stuurt vervolgens een feed van je smartphone naar de NDA-app op je pc. Met behulp van het NDI Virtual Input-programma kunt u vervolgens de chat-app van uw keuze vertellen om uw iPhone als camera te gebruiken.

De mobiele app van NDI heeft een aantal leuke tools op het scherm, zoals zoom, belichtingsaanpassing en de mogelijkheid om de flitser van je telefoon als lichtbron te gebruiken. Maar de desktopsoftware voor chat-apps is alleen beschikbaar voor pc's, en voor $ 20 is het ook prijzig.

DroidCam(Afbeelding tegoed: DroidCam)

halo oneindig speciale editie xbox

DroidCam

Specificaties:
Ondersteunde telefoons:iPhone, Android Ondersteunde besturingssystemen:Windows, LinuxDE BESTE DEALS VAN VANDAAG DroidCam downloaden
Redenen om te kopen:
+Hiermee kunt u de app op de achtergrond uitvoeren+Gratis en betaalde versies
Redenen om te vermijden
-Werkt niet op Macs-Maximale resolutie is 720p

Net als bij concurrerende producten wordt DroidCam aangeboden in zowel gratis als betaalde versies. De betaalde versie, DroidCamX Pro, die $ 5 kost, verwijdert in-app-advertenties, verhoogt de resolutie tot 720p en geeft je meer camerabedieningen, zoals spiegelen, spiegelen en draaien van video, helderheid en contrast aanpassen en je LED-flitser van de smartphone aan voor meer licht.

DroidCam, gemaakt door Dev47apps , heeft een app voor zowel Android als iPhones, maar de desktopclient werkt alleen op Windows- en Linux-systemen. Als je een Windows-machine hebt, heb je er een nodig met 64-bits Windows 10, maar als je Windows 7 of 8 gebruikt, worden zowel 32- als 64-bits versies ondersteund.

U kunt uw smartphone verbinden via Wi-Fi of USB, dit laatste helpt de batterijduur van uw telefoon te verlengen. Als u een Android-telefoon gebruikt, kunt u DroidCam op de achtergrond uitvoeren en als IP-webcam gebruiken.

(Afbeelding tegoed: NeuralCam)

NeuralCam Live

Specificaties:
Ondersteunde telefoons:iPhone Ondersteunde besturingssystemen:MacOSDE BESTE DEALS VAN VANDAAG NeuralCam Live downloaden
Redenen om te kopen:
+Unieke op AI gebaseerde functies+Gratis (maar upgrade is een beetje duur)
Redenen om te vermijden
-Kan alleen worden aangesloten via een USB-kabel-Alleen voor iOS/MacOS-apparaten

NeuralCam Live is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, hoewel het alleen bedoeld is voor mensen met een iPhone of iPad en alleen voor MacOS. In tegenstelling tot andere apps in deze verzameling, werkt deze app via USB die is aangesloten op je Mac-laptop of computer. Maar als je eenmaal bent aangesloten, werkt het betrouwbaar. Open het gewoon in uw Google Meet-vergadering, Zoom of andere videochat-app. Houd er echter rekening mee dat de app niet werkt met Safari. Gebruik dus Chrome en Firefox.

Naast het veranderen van je iPhone in een webcam, heeft de gratis of proefversie van deze app ook een paar unieke functies: Head Bubble plaatst je hoofd in een cirkel en maskeert vervolgens bijna al het andere. Gesture Guard detecteert en vervaagt verschillende soorten gebaren waarvan u misschien niet wilt dat anderen ze zien. We ontdekten dat het niet consistent was in het detecteren en vervagen van afbeeldingen.

NeuralCam Live is gratis, maar als u een upgrade uitvoert ($ 29,99 / jaar of $ 4,99 / maand), biedt NeuralCam Live Plus u extra functies, zoals een modus voor weinig licht, een speciale Soften-stijl en andere videobewerkingsstijlen. Bovendien verwijdert het advertenties voor andere NeuralCam-apps.

Samsung Galaxy Z Flip review

(Afbeelding tegoed: opnieuw uitbroeden)

Camo opnieuw uitbroeden

Specificaties:
Ondersteunde telefoons:iPhone, Android (bèta) Ondersteunde besturingssystemen:MacOS, Windows
Redenen om te kopen:
+Snelle installatie+Gratis (maar prijzig abonnement)
Redenen om te vermijden
-Werkt alleen via USB

De software van Reincubate Camo Studio biedt een aantal leuke bedieningselementen en instellingen: u kunt bijvoorbeeld schakelen tussen de verschillende lenzen van uw iPhone, uw video streamen met hogere resoluties, zoomen en pannen, meer filters toevoegen, enz. U moet hiervoor echter upgraden functies, die $ 4,99 per maand of $ 39,99 per jaar kosten.

op hardloopschoenen voor dames

Met de gratis app kun je echter kiezen tussen je iPhone-lens aan de voor- en achterkant. En met de gratis proefversie kunt u ook een van de verschillende kleuren- of zwart-witfilters selecteren.

Aanvankelijk werkte Reincubate Camo alleen met Macs en iPhones, maar is sindsdien bijgewerkt zodat het compatibel is met Windows-pc's. En vanaf augustus 2021 heeft het bedrijf een gratis bètaversie van zijn app voor Android-apparaten uitgebracht. Ongeacht het platform moet u uw telefoon echter via USB op uw computer aansluiten.

Tips om er op je best uit te zien en te klinken tijdens videogesprekken

Hoewel de camera op je smartphone behoorlijk capabel is - sommige van de beste cameratelefoons maken behoorlijk ongelooflijke foto's - zijn er nog een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet en klinkt wanneer je videochat met vrienden, familie en collega's .

1. We raden je aan om een ​​van de beste iPhone-statieven , zodat u uw telefoon niet op een set boeken hoeft te plaatsen, of iets anders dat gevaarlijker is. Android-bezitters zijn niet bang, omdat deze statieven over het algemeen werken met alle soorten telefoons.

3. Omdat de geluidskwaliteit van je telefoon niet altijd de beste is, kun je de beste microfoons om u beter te laten klinken tijdens gesprekken.

4. Gebruik een van de beste ringlichten kan ook de kwaliteit van je video enorm verbeteren.

5. Houd updates, prijswijzigingen of extra functies voor deze apps in de gaten. In sommige gevallen kan een nieuwe update resulteren in betere resolutie-instellingen of het opnemen van een belangrijke functie. Of de app is mogelijk tegen een lagere prijs beschikbaar.

6. U wilt uw telefoon ook aangesloten houden op een voedingsbron, omdat het streamen van video vanaf uw telefoon de batterij in een mum van tijd verbruikt.

Als je je telefoon niet wilt gebruiken, heb je andere opties tot je beschikking. Hier is hoe u uw camera als webcam kunt gebruiken , en hoe je je GoPro als webcam gebruikt .

Richt je thuiskantoor in:

Beste webcams | Beste monitoren | Beste toetsenbord | Beste muis | Beste alles-in-één printers | Beste zakelijke VPN | Beste bureaus | Beste bureaulampen | Beste bureaustoelen

De beste webcam-deals van vandaag - voorraad wordt elke 30 minuten gecontroleerd: Weinig voorraad Microsoft LifeCam HD-3000 Walmart $ 24,85 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 Microsoft LifeCam HD-3000 voor... Amazone $ 27 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 voor Bedrijven Microsoft LifeCam HD-3000 -... Dell $ 32,99 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 - Webcamera...Microsoft LifeCam HD-3000 - Webcamera - kleur - 1280 x 720 - audio - USB 2.0 Microsoft LifeCam HD-3000 -... Lenovo VS $ 39,95 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 - webcam LifeCam HD-3000 Microsoft VS $ 39,95 Visie LifeCam HD-3000 Logitech - C920S HD-webcam Beste koop $ 59,99 Visie Logitech - C920S HD-webcam Logitech C920e HD 1080p... nietjes $ 69,99 Visie Logitech C920e HD 1080p-webcam, 2...Logitech C920e HD 1080p Webcam, 2 Megapixels, Zwart (960-001384) Logitech C922 Pro-stream... Focuscamera $ 74,99 Visie Logitech C922 Pro Stream 1080p-webcam...Logitech C922 Pro Stream 1080p-webcam in zwart Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen