Vogels kijken met een beveiligingscamera en een slim display

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Een van de simpele geneugten van het leven in de buitenwijken is het kijken naar vogels die naar een voederbak stromen. De onze krijgt regelmatig mussen, kardinalen en rouwduiven, met af en toe bezoeken van blauwe gaaien en zelfs een enkele specht. De eekhoorns zijn dit jaar vreemd genoeg afwezig, dus we hebben de feeder niet zo vaak hoeven bij te vullen, wat leuk is.

Omdat een van onze katten echter graag naar buiten sluipt als hij kan en op vogels en kleine knaagdieren jaagt, moesten we de vogelvoederbak op een behoorlijke afstand neerzetten van elke plek waar de kat zich kon verstoppen en vogels in een hinderlaag zou lokken. (We houden de kat binnen, maar hij grijpt elke gelegenheid aan om naar buiten te vluchten als we niet kijken).  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Omdat de voerbak zo ver van huis is, is het niet zo eenvoudig om de vogels die langskomen van dichtbij te bekijken. Gelukkig kwam ik met een technische oplossing die redelijk goedkoop is en die iedereen kan doen. Het enige dat u nodig heeft, is een beveiligingscamera voor buiten en een slim display.

Eerst heb ik de Blink Outdoor-camera in de buurt van de feeder opgesteld. Je wilt ervoor zorgen dat het niet te dichtbij is, anders zie je niet veel van de actie. Onze feeder hangt aan een ijzeren staaf die gebogen is als een herdersstaf (een zeer lange J). Vervolgens heb ik de camera eenvoudig op het verticale gedeelte gemonteerd. Als ik kon, zou ik de camera ongeveer 15 cm naar achteren willen verplaatsen, omdat ik alleen de onderste helft van de feeder kan zien.

Vervolgens heb ik de Blink Outdoor verbonden met de Amazon Echo Show 10. Je kunt elk slimme display met Alexa of Google Assistant gebruiken dat compatibel is met de Blink Outdoor - ik had toevallig de Echo-show 10 opgesteld in mijn keuken. Dit apparaat van $ 249 is echter duur en groot. Meer betaalbare opties zouden de $ 79 zijn Echo Show 8 of de $ 55 Echo Show 5 . Als je een Fire TV-streamingapparaat hebt, kun je zelfs een feed op je tv bekijken.

U kunt ook een buitenbeveiligingscamera gebruiken, maar u moet ervoor zorgen dat uw vogelvoeder zich binnen het bereik van de wifi van uw huis bevindt. De Blink Outdoor is zeer geschikt voor dit doel, niet alleen omdat hij erg klein en gemakkelijk te monteren is: hij gebruikt een eigen draadloos signaal om met een basisstation te communiceren. Het heeft ook een uitstekende levensduur van de batterij, tot twee jaar volgens Blink (wat ik behoorlijk nauwkeurig heb bevonden). En voor $ 99 is het ook niet overdreven duur.

Nu, wanneer een vogel naar de feeder komt, zeg ik gewoon tegen Alexa dat ze me een feed van de vogelcamera moet laten zien, en binnen enkele seconden krijg ik een livebeeld met audio van onze gevederde vrienden die aan het feesten zijn. Het blijkt een ware traktatie te zijn, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn dochter, en gaf ons de kans om haar over verschillende soorten vogels te leren. Onze kat - nou, hij is niet zo onder de indruk.

De beste Blink Outdoor-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over08uur27minuten31droogKorting Blink Outdoor - draadloos,... Amazone Prime $ 99,99 $ 59,99 Visie Korting Blink Outdoor - 2 cameraset... Amazone Prime $ 214,98 $ 104,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen