Hoe je CNN overal live kunt bekijken

Krediet: EQ Roy/Shutterstock

CNN wordt algemeen beschouwd als een vertrouwde nieuwsbron en levert een grondige, relatief onbevooroordeelde berichtgeving over wereldgebeurtenissen zoals ze zich voordoen. Wat je echter ook van het netwerk vindt, het enige waar we in geïnteresseerd zijn, is je toegang te geven tot een CNN-livestream, en hier hebben we een overzicht van wat je precies kunt doen om een ​​live CNN-feed te krijgen, waar je ook bent.

verwijder alle e-mail in gmail

Hoewel het relatief eenvoudig is om toegang te krijgen tot CNN vanuit de VS, kunt u problemen ondervinden als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt, zelfs als u voor het netwerk betaalt. Dus hier zullen we precies uitleggen hoe je CNN overal ter wereld live kunt bekijken.Krediet: Drew Angerer / Getty Images

Hoe CNN live te kijken in de VS

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je in de VS bent, kan het niet eenvoudiger zijn om CNN live te zien.

Als u thuis betaalt voor een kabel- of OTT-abonnement met CNN, kunt u eenvoudig overschakelen naar de zender op uw tv.

Als je op je pc of mobiele apparaat wilt streamen, hoef je alleen maar naar de CNN-website en log in. Zodra je dat hebt gedaan, kun je CNN live bekijken in de CNN Go-app, net zoals je zou doen op je tv.

Als je geen tv-pakket hebt met CNN, raden we je aan: Sling TV's Blauwe bundel als de goedkoopste manier om toegang te krijgen. Voor $ 30 per maand is het aanzienlijk goedkoper dan kabel, en het omvat ook Fox News, BBC America, MSNBC en nog veel meer.

Hoe CNN live in het buitenland te kijken

Kijk CNN live in het buitenland

(Afbeelding tegoed: ExpressVPN)

ExpressVPN is onze #1 aanbeveling voor toegang tot CNN buiten de VS. Met uitstekende snelheden, ongeëvenaarde locatie-spoofing en gebruiksvriendelijke apps is dit de perfecte keuze. Bovendien kunnen TemplateStudio-lezers nu claimen drie maanden gratis op elk abonnement van 12 maanden.

Dingen zijn een beetje anders als je buiten de VS bent.

welke case voor iphone se

In sommige landen kun je een gratis livestream van de berichtgeving van CNN bekijken, maar deze is niet overal beschikbaar en biedt niet zo'n flexibele berichtgeving als de betaalde CNN Go-service.

Als u kabel of een OTT-provider zoals Sling hebt en u bent niet in de VS, dan is de meest efficiënte manier om toegang te krijgen de beste VPN om uw locatie te wijzigen. Het enige wat u hoeft te doen is een Amerikaanse VPN-server te selecteren en vervolgens naar de CNN-website te gaan alsof u weer thuis bent. Log dan in met je gegevens en kijk mee.

Onze topaanbeveling is ExpressVPN, dankzij de supereenvoudige maar krachtige apps, uitstekende deblokkeringskracht en een groot aantal serverlocaties wereldwijd.

Dus als je bijvoorbeeld in Canada bent voor familiebezoek of voor je werk, kun je geen CNN kijken, ook al heb je ervoor betaald. Maar door ExpressVPN te gebruiken, kunt u een server in de VS selecteren en virtueel verhuizen.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je inloggen op de website met je kabelgegevens en toegang krijgen tot alles wat CNN te bieden heeft - ook al ben je fysiek ergens gevestigd waar de service niet van toepassing is.

Aanmelden bij CNN

Voor degenen in de VS is toegang krijgen tot CNN supereenvoudig - in feite heb je het waarschijnlijk al.

Het wordt geleverd met zowat alle basisabonnementen voor kabel- en satelliet-tv, en als je het snoer helemaal hebt doorgesneden, is het ook beschikbaar op OTT-services zoals Sling TV , AT&T TV Nu , Hulu met Live TV en anderen - bekijk onze volledige vergelijking van tv-aanbieders om te kiezen.

Bovendien kunt u, ongeacht hoe u toegang krijgt tot CNN op uw tv, zich ook aanmelden en CNN live online bekijken door gebruik te maken van de CNN Go plaats.

Aanmelden bij CNN buiten de VS

Als je in de VS woont (of in ieder geval een Amerikaanse creditcard hebt), kun je je aanmelden bij elke OTT-provider die CNN aanbiedt, waar ter wereld je ook bent.

Het enige wat je hoeft te doen is meld je aan bij ExpressVPN , verander je locatie naar de VS en ga zoals gewoonlijk naar de website van de provider. Voer vervolgens uw Amerikaanse creditcardgegevens in en kijk!

Als u echter geen Amerikaanse creditcard heeft, kunt u op deze manier helaas geen toegang krijgen tot CNN, zelfs niet als u een VPN gebruikt om uw locatie te wijzigen.

heeft iphone 12 5g?

Voor gebruikers in het VK, a CNN-livestream is online beschikbaar en je kunt het ook in HD bekijken op zowel Sky als Freesat.

Krediet: EQRoy/Shutterstock

Hoe CNN live te kijken op Roku

Als je een streaming- of kabelabonnement hebt waarmee je regelmatig toegang hebt tot CNN, kun je het ook op je Roku bekijken. Het enige dat u hoeft te doen, is het CNN Go-kanaal op uw Roku-apparaat toevoegen en vervolgens uw abonnementsgegevens invoeren.

Als u echter een VPN wilt gebruiken om CNN op uw Roku buiten de VS te bekijken, moet u een router-VPN. Dit komt omdat Roku-apparaten zelf geen VPN's ondersteunen. Het is iets ingewikkelder dan op een desktop of smartphone, maar onze topkeuze ExpressVPN maakt het supereenvoudig met een speciale router-app en duidelijke walkthroughs.

Hoe CNN live te kijken op Fire TV-stick

CNN Go is beschikbaar in de Amazon Appstore en het enige wat u hoeft te doen is de app downloaden en inloggen met uw relevante inloggegevens.

En omdat de Fire Stick op Android is gebaseerd, ondersteunt deze VPN's. Als je CNN on Fire Stick buiten de VS wilt bekijken, bekijk dan onze gids voor de beste Fire Stick VPN diensten beschikbaar.

ipad air vs pro 2021

Waarom zou u een CNN VPN gebruiken?

De eerste en belangrijkste reden om een ​​VPN bij CNN te gebruiken, is om overal ter wereld toegang te krijgen tot de inhoud waarvoor je betaalt. Dus als je in Canada, het VK of ergens anders bent, kun je verbinding maken met een Amerikaanse server en inloggen op CNN alsof je in je woonkamer bent.

Er is echter meer dan dat. Als je een goede internetverbinding hebt, maar nog steeds merkt dat CNN buffert of met een lage kwaliteit speelt, kan het zijn dat je netwerk wordt beperkt.

Dit gebeurt wanneer uw ISP het gebruik van uw verbinding met hoge bandbreedte detecteert en u opzettelijk vertraagt ​​om ervoor te zorgen dat iedereen een vergelijkbare snelheid krijgt. Gebruik met hoge bandbreedte omvat torrenting, gaming en natuurlijk het streamen van HD-inhoud.

Een VPN anonimiseert waarvoor u uw verbinding gebruikt, wat betekent dat uw provider niet kan zien dat u streamt. Vervolgens kan hij er niet voor kiezen om je verbinding te vertragen.

Bovendien biedt een VPN ongeëvenaarde privacy en veiligheid voor elke vorm van browsen, dus als u CNN live in het buitenland wilt bekijken en uw persoonlijke gegevens veilig wilt bewaren, is een veilige VPN is de perfecte oplossing.

Wat is de beste CNN VPN?

Als je CNN live buiten de VS wilt streamen, is een VPN essentieel – en onze #1 keuze is ExpressVPN . Met verzengende snelheden en gebruiksvriendelijke apps die werken op talloze apparaten zoals Roku, Fire Stick en Apple TV, maar ook op desktop en mobiel, is het de perfecte oplossing voor toegang tot geblokkeerde inhoud. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om de service te testen voordat u zich vastlegt.

Probeer de beste CNN VPN 30 dagen zonder risico

onze #1 keuze is ExpressVPN DE #1 VPN VOOR CNN

Als je CNN live buiten de VS wilt streamen, is een VPN essentieel – en onze #1 keuze is ExpressVPN . Met verzengende snelheden en gebruiksvriendelijke apps die werken op talloze apparaten zoals Roku, Fire Stick en Apple TV, maar ook op desktop en mobiel, is het de perfecte oplossing voor toegang tot geblokkeerde inhoud. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om de service te testen voordat u zich vastlegt.

Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes

Probeer de beste CNN VPN 30 dagen zonder risico

Vergelijk de 4 beste VPN-services: EXCLUSIEF - BESPAAR 49% Express VPN Express VPN 12 maanden $ 6.67/mnd Visie NordVPN NordVPN 2 jaar $ 3.29/mnd Visie +3 MAANDEN GRATIS Surfhaai Surfshark 24 Maanden $ 2.21/mnd Visie Exclusieve korting HotSpot-schild Hotspot Shield 3 jaar $ 2.49/mnd Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen