Hoe u Demon Slayer: Mugen Train gratis online kunt bekijken

Krediet: Funimation/Aniplex

Spring aan boord! Het is tijd om Demon Slayer: Mugen Train online te bekijken — en je hoeft niet eens te betalen. Ja, je kunt je aansluiten bij Tanjiro, Nezuko, Zenitsu en Inosuke als ze de Vlam Hashira Kyōjurō Rengoku willen helpen, terwijl hij jaagt op een bijzonder lastige demon.

Laatste Demon Slayer-nieuws (bijgewerkt op 10 september)

• Klaar met Mugen Train en Demon Slayer seizoen 1? Er wordt gezegd dat seizoen 2 van Demon Slayer internationaal op Funimation zal worden gestreamd, aangezien het in oktober op Fuji TV in Japan verschijnt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Voor niet-ingewijden is Demon Slayer: Mugen Train een zeer populaire anime-film die een van de eerste films was die de binnenlandse kassa domineerde toen de theaters in de Verenigde Staten weer opengingen. Het bevindt zich achter Pokemon the Movie in de lijst met best scorende anime-functies in de VS, met een wereldwijde bruto van ongeveer $ 475 miljoen USD en dat telt.

Onbekend, maar wel benieuwd naar de film? Het is de voortzetting van een anime-serie waarvan het eerste seizoen momenteel op Netflix staat. Een tweede seizoen komt eraan, maar een datum is er nog niet.

Hoe Demon Slayer: Mugen Train gratis te bekijken

Je kunt Demon Slayer: Mugen Train (ook bekend als Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba) gratis bekijken als je nog nooit een Funimatie rekening voor. De service geeft Gratis proefperiode van 14 dagen aan nieuwe leden, en Mugen Train is er nu voor jou.

Zoals altijd raden we aan een herinnering in te stellen om ervoor te zorgen dat u eraan denkt om uw terugkerende rekening te annuleren, zodat u niet $ 7,99 uitgeeft zonder het te beseffen. Stel in dit geval een alarm in voor 12 dagen nadat je het account hebt ingesteld.

Funimation is beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Mexico en Brazilië.

Je kunt een krijgen 14 dagen gratis proefversie van Funimation door u nu aan te melden. Funimation heeft veel meer dan alleen Demon Slayer: Mugen Train, inclusief toptitels als My Hero Academia, Fairy Tail, Cowboy Bebop, Attack on Titan en Dangaronpa.

14 dagen gratis proefversie van Funimation

Je kunt een krijgen 14 dagen gratis proefversie van Funimation door je nu aan te melden. Funimation heeft veel meer dan alleen Demon Slayer: Mugen Train, inclusief toptitels als My Hero Academia, Fairy Tail, Cowboy Bebop, Attack on Titan en Dangaronpa.

Bekijk Deal

Hoe Demon Slayer: Mugen Train te streamen met een VPN

Als je de stad uit bent en Funimation niet beschikbaar is om te kijken op je huidige locatie, kun je Demon Slayer: Mugen Train nog steeds bekijken - en je hoeft niet te worden gedwarsboomd door geo-fenced beperkingen. Met behulp van een virtueel particulier netwerk (VPN) kunt u de nieuwe film bekijken, waar u ook bent.

Onze keuze voor de beste VPN is ExpressVPN . Het voldoet aan alle VPN-behoeften en is gebruiksvriendelijk en levert hoge internetsnelheden, waardoor het in een mum van tijd eenvoudig kan worden ingesteld voor streaming. Het werkt ook praktisch ieder apparaat, te beginnen met iOS en Android en inclusief streaming-apparaten zoals de Amazon Fire TV Stick en Apple TV. Plus gameconsoles zoals PlayStation 4 en Xbox One.

Onze favoriete VPN-service, ExpressVPN , is onze eerste keuze. Het heeft een solide mix van veiligheid, snelheid en gebruiksgemak. Bovendien krijg je 3 maanden extra gratis als je je aanmeldt voor een jaar. En, ach, als je nog nooit een VPN hebt gebruikt en nieuwsgierig bent en niet zeker bent, is er een geld-terug-garantie van 30 dagen als je het gewoon wilt proberen.

ExpressVPN

Onze favoriete VPN-service, ExpressVPN , is onze eerste keuze. Het heeft een solide mix van veiligheid, snelheid en gebruiksgemak. Bovendien krijg je 3 maanden extra gratis als je je aanmeldt voor een jaar. En, ach, als je nog nooit een VPN hebt gebruikt en nieuwsgierig bent en niet zeker bent, is er een geld-terug-garantie van 30 dagen als je het gewoon wilt proberen.

Bekijk Deal

Hoe Demon Slayer seizoen 1 te bekijken

Demon Slayer seizoen 1 overgeslagen? Wil je weten wat er aan de hand is in Mugen Train? Nou, maak je geen zorgen: het hele eerste seizoen van Demon Slayer staat op Netflix .

Hoe Demon Slayer: Mugen Train te bezitten

Demon Slayer: Mugen Train kost $ 14,99 voor premium video-on-demanddiensten, zoals Apple TV/iTunes, Google Play, Amazone en YouTube.

De beste streamingbox-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen12uur28minuten14droog Fire TV-stick 4K Amazone $ 24 Visie Deal eindigtma 29 novKorting Roku 3930R Express HD... Walmart $ 34,99 $ 29,80 Visie Roku Express Dell $ 29,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen