Hoe de Halloween-films online te bekijken?

Krediet: TCD/Prod.DB / Alamy Stock Photo)

De Halloween-films op volgorde proberen te bekijken, is een oefening in tijdlijnbeheer voor echte horrorfans. Op het moment dat Halloween Kills op 15 oktober uitkomt, hebben we de ultieme gids samengesteld voor het streamen van de Halloween-films, met waar je ze online kunt vinden en de lijsten met verschillende tijdlijnen.

Ja, op de een of andere manier is een slasher-filmserie over de verontruste Michael Myers en een middelbare scholier genaamd Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) zo ingewikkeld geworden dat een artikel waarin de veelheid aan manieren om te kijken wordt uitgelegd, nodig is. We weten niet zeker of iemand de schuld krijgt, maar we hebben alles wat je nodig hebt voor het volgende hoofdstuk van de H40-tijdlijn.



Samsung Galaxy S22 Ultra prijs
 • De beste streamingdiensten zijn...
 • We hebben de beste streaming-apparaten getest en gerangschikt
 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

En ja, als je niet wist dat de H40-tijdlijn zijn naam krijgt omdat Halloween (2018) een direct vervolg is op Halloween (1978), dat 40 jaar eerder uitkwam.

Als het kijken naar de Halloween-films alleen maar je honger naar meer wekt, bekijk dan onze gidsen voor de beste horrorfilms op Netflix en de beste enge films op Hulu . We gaan ons best doen om je goed gevuld te houden met angst en schrik dit griezelige seizoen.

Waar kun je de Halloween-films op volgorde bekijken

Helaas, eigenlijk streamen Halloween-films op volgorde is een bloedige nachtmerrie. De films staan ​​niet allemaal op hetzelfde netwerk of dezelfde streamingdienst. De meeste lijken op de een of andere manier beschikbaar te zijn via AMC.

Negen van de Halloween-films kunnen worden gestreamd met ofwel een AMC+-abonnement van $ 8,99 per maand (beschikbaar via Amazon Channels) of fuboTV van $ 65 per maand, een van de beste alternatieven voor kabel-tv. Maar als AMC die films verliest, of fuboTV AMC verliest, heb je pech. Hudder heeft drie (Halloween, Halloween 4 en Halloween 5) van die negen films, terwijl verschillende Halloween-films op kabeltelevisie-aanbieders DirecTV en Spectrum zijn.

Paramount Plus of Showtime zijn de twee beste opties om Halloween 6: The Curse of Michael Myers te streamen.

Dan is er Halloween (2018), de tweede en meest recente editie van de H40-tijdlijn. Het is nog niet op een streamingdienst, dus je zult a la carte moeten betalen, op Amazone of appel of een van de andere gebruikelijke verdachten.

Halloween-films in volgorde van uitgave

Dit is de doodeenvoudige manier om de Halloween-films te bekijken, zoals ze oorspronkelijk zijn uitgebracht. En als het klinkt alsof we geen fan zijn van deze stijl, is het gewoon dat ... nou, het kan je dwingen terug te gaan om dingen te begrijpen wanneer nieuwe tijdlijnen beginnen.

Daar komen we hieronder op terug.

  Halloween (1978):Stream aan huivering , AMC + , Het Roku-kanaal (met advertenties), fuboTV (via AMC) en spectrumHalloween II (1981):Stream aan fuboTV (via AMC) , AMC + , DirecTV en SpectrumHalloween III: Seizoen van de Heks (1982):Stream aan AMC + , Spectrum-tv, fuboTV (via AMC) en DirectTVHalloween 4: De terugkeer van Michael Myers (1988):Stream aan huivering , AMC + , fuboTV (via AMC) , DirecTV en SpectrumHalloween 5: De wraak van Michael Myers (1989):Stream aan huivering , fuboTV (via AMC) , AMC + en DirectTVHalloween 6: De vloek van Michael Myers (1995): Paramount Plus , Showtime, DirecTV en SpectrumHalloween H20: 20 jaar later (1998):Stream aan fuboTV (via AMC) , AMC + , DirecTV en SpectrumHalloween-opstanding (2002):Stream aan fuboTV (via AMC) , AMC + , DirecTV en SpectrumHalloween (2007):Stream aan AMC + , FXNow en fuboTV (via AMC) H2: Halloween II (2009):Stream op DirecTV, AMC + en fuboTV (via AMC) Halloween (2018):Stream op DirecTV en Spectrum, of huur/koop op Amazone of appel Halloween-doden (2021):In theaters en op Peacock, 15 oktober 2021.

Halloween-films in volgorde van vervolgtijdlijn

Nintendo Switch Lite Mario-spellen

Krediet: foto 12 / Alamy-voorraadfoto

Voor degenen die vasthouden aan de originele reeks Halloween-films, is er één truc om de originele reeks Halloween-films te bekijken in de vervolgtijdlijn (zo genoemd omdat dit de tijdlijn is met de eerste reeks vervolgfilms). Spring van Halloween II naar Halloween 4 en sla Halloween III over.

Halloween III: Season of the Witch uit 1982 heeft niets te maken met Michael Myers en heeft daarom niet echt invloed op het verhaal van de eerste twee Halloween-films en de Return/Revenge/Curse-trilogie van Michael Myers-films die erop volgt.

  Halloween (1978):Stream aan huivering , AMC + , Het Roku-kanaal (met advertenties), fuboTV (via AMC) en spectrumHalloween II (1981):Stream aan fuboTV (via AMC) , AMC + , DirecTV en SpectrumHalloween 4: De terugkeer van Michael Myers (1988):Stream aan huivering , AMC + , fuboTV (via AMC) , DirecTV en SpectrumHalloween 5: De wraak van Michael Myers (1989):Stream aan huivering , fuboTV (via AMC) , AMC + en DirectTVHalloween 6: De vloek van Michael Myers (1995): Paramount Plus , Showtime, DirecTV en Spectrum

Halloween-films in volgorde van H20-tijdlijn

Krediet: United Archives GmbH / Alamy Stock Photo

De volgende tijdlijn om rekening mee te houden is de kortstondige serie van eind jaren 90 begin jaren 00, bekend als H20, omdat de eerste nieuwe film in deze set 20 jaar na het originele Halloween werd uitgebracht. Deze tijdlijn begint met Halloween en Halloween II en gaat vervolgens over in twee nieuwe films. Het bracht de Halloween-films tot leven in de horrorhausse van die tijd, die begon met de enorm populaire Scream-films.

xbox series x walmart restock

Als je Halloween's Sequel Timeline al hebt gezien, moet je weten dat deze films de gebeurtenissen van Halloween 4, 5 en 6 negeren, inclusief Laurie's auto-ongeluk / dood - dat is getransformeerd in een verhaal over hoe ze haar vervalst dood. Ze leeft nu onder het pseudoniem Keri Tate, een lerares.

  Halloween (1978):Stream aan huivering , AMC + , Het Roku-kanaal (met advertenties), fuboTV (via AMC) en spectrumHalloween II (1981):Stream aan fuboTV (via AMC) , AMC + , DirecTV en SpectrumHalloween H20: 20 jaar later (1998):Stream aan fuboTV (via AMC) , AMC + , DirecTV en SpectrumHalloween-opstanding (2002):Stream aan fuboTV (via AMC) , AMC + , DirecTV en Spectrum

Halloween-films in volgorde van H40-tijdlijn

Krediet: Allstar Picture Library Ltd. / Alamy Stock Photo)

De Halloween H40-tijdlijn, die nog steeds actief is, heeft slechts twee films die je moet zien voordat Halloween Kills uitkomt. Dat is de originele Halloween (die gemakkelijk te vinden is en gratis op The Roku Channel), en de Halloween-film uit 2018, geregisseerd door David Gordon Green en mede geschreven door Green, Jeff Fradley en acteur Danny McBride.

De H40-films beginnen met Laurie Strode als een soort zwart schaap in haar eigen familie, nog steeds levend met de schok en het verdriet van de gebeurtenissen van het originele Halloween.

  Halloween (1978):Stream aan huivering , AMC + , Het Roku-kanaal (met advertenties), fuboTV (via AMC) en spectrumHalloween (2018):Stream op DirecTV en Spectrum, of huur/koop op Amazone of appel Halloween-doden (2021):In theaters en op Peacock, 15 oktober 2021.Halloween eindigt (2022):Nog niet uit

Halloween-films in volgorde van tijdlijn voor opnieuw opstarten

Rob Zombie schreef, regisseerde en produceerde de twee-film Halloween reboot-films. Halloween (2007) is in feite een oorsprongsverhaal voor Michael Myers, terwijl Halloween II (2009) zich richt op de connectie tussen Strode en Myers.

snelste usb c-flashdrive
  Halloween (2007):Stream aan AMC + , FXNow en fuboTV (via AMC) H2: Halloween II (2009):Stream op DirecTV, AMC + en fuboTV (via AMC)

Halloween-films in volgorde van de tijdlijn van Anthology

We zijn Halloween 3 niet vergeten, maar we weten zeker dat de meesten dat al hebben gedaan. Het is de enige Halloween-film zonder Myers erin, en het behandelt Halloween en Halloween II (1981) als fictie. Je kunt die films vóór Halloween III bekijken of ze overslaan. Of sla ze alle drie helemaal over.

  Halloween (1978):Stream aan huivering , AMC + , Het Roku-kanaal (met advertenties), fuboTV (via AMC) en spectrumHalloween II (1981):Stream aan fuboTV (via AMC) , AMC + , DirecTV en SpectrumHalloween III: Seizoen van de Heks (1982):Stream aan AMC + , Spectrum-tv, fuboTV (via AMC) en DirectTV
De beste streamingbox-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen04uur08minuten51droog Fire TV-stick 4K Amazone $ 24 Visie Deal eindigtma 29 novKorting Roku 3930R Express HD... Walmart $ 34,99 $ 29,80 Visie Roku Express Dell $ 29,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen