Hoe I Think You Should Leave met Tim Robinson seizoen 2 online te bekijken

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Ik denk dat je de releasedatum en tijd van seizoen 2 moet verlaten

I Think You Should Leave with Tim Robinson is live op Netflix en arriveerde op 6 juli vroeg in de ochtend.

Eindelijk: het is tijd om I Think You Should Leave met Tim Robinson seizoen 2 online te bekijken. Op dit moment is de geliefde comedy-serie terug met zijn tweede reeks afleveringen, om te zien wat er nog meer te doen is in een van de absoluut beste (en minder geliefde) comedyshows die Netflix (of welk kanaal dan ook) heeft ons een tijdje gegeven.Wie zou het In Memoriam-segment bij de Baby of the Year-competitie kunnen vergeten? De meest dramatische cadeaubon ooit? Of hoe zit het met de zelfspot bij Instagram-postbijschriften? En dat was nog maar aflevering 1 van seizoen 1.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We zouden de grappen verpesten door ze nog verder op te sommen, maar het auto-ongeluk in de vorm van een hotdog alleen al is het waard om ervoor te zorgen dat je het eerste en tweede seizoen bekijkt, want het was meteen een klassieke meme.

Hoe I Think You Should Leave met Tim Robinson seizoen 2 online te bekijken

De enige manier om I Think You Should Leave met Tim Robinson seizoen 2 te kijken is begonnen Netflix . Het kwam dinsdag 6 juli aan.

Netflix is ​​vrijwel overal beschikbaar en begint bij $ 8,99 per maand (SD-feed) en loopt op tot $ 17,99 per maand voor 4K UHD.

Netflix is eigenlijk de grootste naam in streaming door ontwerp. Het heeft voor elk wat wils, van Bo Burnham's Inside tot de dramatische Spaanstalige serie Money Heist tot de rare opkomende realityshow Sexy Beasts.

gesplitst scherm co op ps4
Netflix

Netflix is eigenlijk de grootste naam in streaming door ontwerp. Het heeft voor elk wat wils, van Bo Burnham's Inside tot de dramatische Spaanstalige serie Money Heist tot de rare opkomende realityshow Sexy Beasts.

Bekijk Deal

Ik denk dat je moet vertrekken met Tim Robinson seizoen 2 trailer

We zien een heleboel korte glimpen van de waanzin van I Think You Should Leave Seizoen 2, inclusief de meest ongemakkelijke spookhuistour, een begrafenis die helemaal verkeerd is gegaan en ... hotdogs.

I Think You Should Leave met Tim Robinson seizoen 2 cast en gasten

Natuurlijk is Tim Robinson terug voor de chaotische komedie die we allemaal kennen en verwachten. Bovendien heeft hij een behoorlijk behoorlijk aantal speciale gasten, aangezien Netflix enkele van de seriesterren heeft aangekondigd. De opmerkelijke namen zijn onder meer Bob Odenkirk (Mr. Show) Paul Walter Hauser (I, Tonya) en Tim Heidecker (Tim en Eric Awesome Show, Great Job!).

Andere aangekondigde gasten:

  • Brooks Wheelan
  • Gary Richardson
  • John Vroeg
  • Julia Butters
  • Mike o'brien
  • Patti Harrison
  • Sam Richardson
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Korting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku 4K-streamingapparaat met... Lowe's $ 29,99 Visie Van het premièrejaar | 4K / HDR ... Walmart $ 33,85 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen