Netflix kijken met Spatial Audio op iPhone

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

Als u weet hoe u Netflix kunt kijken met Spatial Audio op de iPhone, wordt uw kijkervaring op mobiele tv-programma's of films verbeterd.

Ruimtelijke audio werd voor het eerst beschikbaar voor AirPods Pro en is ook beschikbaar voor AirPods Max. De functie creëert een meeslepende soundscape voor compatibele inhoud en voegt een dimensie toe met een 360-graden geluidsformaat.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Onze gids voor Ruimtelijke audio van Apple biedt een meer technische uitleg over hoe het werkt en hoe u het op uw Apple-apparaten kunt gebruiken. Momenteel werkt het alleen met media die worden afgespeeld vanaf een iPhone of nieuwere iPads, zoals de iPad Pro 2021 (12,9 inch) . Ondersteuning voor tvOS via Apple TV 4K (2021) komt binnenkort met tvOS 15 , te.

Voor nu, als je wilt leren hoe je Netflix kunt kijken met Spatial Audio op iPhone, hoef je alleen maar de onderstaande stappen te volgen. Zorg ervoor dat je de Netflix-app geïnstalleerd op uw iOS-apparaat en log in op uw account als u nog niet bent ingelogd. Zorg dat uw AirPods Pro of AirPods Max opgeladen en in de buurt zijn.

draadloos oplaadstation voor iphones

Zonder verder oponthoud, zo kijk je Netflix met Spatial Audio op iPhone

Hoe Netflix kijken met Spatial Audio op iPhone

1. Koppel uw AirPods Pro of AirPods Max aan uw iPhone. Raadpleeg onze handleiding over het gebruik van AirPods als je hulp nodig hebt bij het instellen. Houd er rekening mee dat Spatial Audio alleen werkt op iPhone 7 of hoger en dat de iPhone softwareversie iOS 14.3 of hoger moet hebben.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Open de Netflix-app op je iPhone en druk op een programma of film afspelen. niet alle beste Netflix-shows bieden 3D-luisteren, dus u ervaart mogelijk niet de voordelen van ruimtelijke audio, afhankelijk van wat u aan het kijken bent. Je zoekt content met 5.1 surround of Dolby Atmos.

hoe maak je een screenshot met steam

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Veeg naar beneden in de rechterbovenhoek van uw scherm om uw controlecentrum te openen. Dit zou voor beide oriëntaties moeten werken.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Druk lang op uw volumeschuifregelaar om een ​​menu met audio-instellingen te openen. Als je geen groter menu ziet verschijnen, is je hoofdtelefoon mogelijk niet aangesloten.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

vizio v585-h review

5. Tik op Ruimtelijke stereo om Ruimtelijke audio in te schakelen. Het pictogram moet blauw worden.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als je scherpe oren hebt, zou je onmiddellijk een verandering in je audio-soundscape moeten opmerken. Als je besluit dat je de verandering niet leuk vindt, kun je de bovenstaande stappen volgen om ruimtelijke audio uit te schakelen.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen03uur26minuten35droogKorting AirPods Pro Walmart $ 197 $ 159 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen