Hoe The Notebook online te bekijken: wordt de film gratis gestreamd?

(Afbeelding tegoed: Alamy)

De Notebook-details

Publicatiedatum: 25 juni 2004
Vorm: Ryan Gosling, Rachel McAdams, James Garner, Gena Rowlands, James Marsden, Kevin Connolly, Sam Shepard, Joan Allen
Regisseur: Nick Cassavetes
Beoordeling: PG-13
Looptijd: 124 minuten

opmerkelijke 2 vs ipad pro

Valentijnsdag komt eraan, dus het perfecte moment om The Notebook online en op streaming te bekijken. Het meeslepende romantische drama draait om de eerste liefde die opbloeit voor een jong stel, gespeeld door Ryan Gosling en Rachel McAdams.De Notebook wordt beschouwd als een van de meest romantische films van alle tijden. Het is zelfs zo romantisch dat Gosling en McAdams zelfs verliefd werden op de set en al een aantal jaren een date hadden!

 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De film schakelt tussen twee tijdsperioden. Tegenwoordig vertelt een oudere heer genaamd Duke (James Garner) het verhaal van het jonge stel aan een medebewoner van een verpleeghuis (Gena Rowlands). In de jaren '40 is Noah Calhoun (Gosling) een arme houtzagerij die op slag verliefd wordt op erfgename Allie Hamilton (McAdams). Allie's ouders verbieden de relatie echter vanwege het verschil in sociale klasse.

Ze gaan uit elkaar en gaan uit elkaar, waarbij Noah zich inschrijft om te vechten in de Tweede Wereldoorlog en Allie naar de universiteit gaat en zich vrijwillig aanmeldt als verpleegster. Door dat werk ontmoet ze een gewonde soldaat, Lon Hammond Jr. (James Marsden), die toevallig ook advocaat is en van oud geld, en ze raken verloofd. Maar Allie is Noah nooit vergeten en hij verlangt ook al die tijd naar haar.

Hier is alles wat u moet weten over hoe u The Notebook online en op streaming kunt bekijken.

Hoe je The Notebook kunt streamen op HBO Max

Valentijnsdag date night is helemaal klaar: De Notebook wordt online gestreamd op HBO Max.

Dat is geen verrassing aangezien het werd gedistribueerd door New Line Cinema, een studio die eigendom is van WarnerMedia. Maar toch, je weet nooit hoe lang The Notebook op HBO Max te zien zal zijn, dus zorg ervoor dat je hem snel bekijkt.

HBO Max is een van de nieuwelingen op het gebied van streaming, maar het heeft al veel te bieden, inclusief alle prestigieuze series van HBO, zoals Game of Thrones, The Sopranos en The Wire. Bovendien heeft de service zijn eigen originelen, zoals American Pickle en The Flight Attendant. HBO Max kost $ 15 per maand, maar op dit moment kan dat bespaar 20% wanneer u zes maanden vooruit betaalt .

HBO Max

HBO Max is een van de nieuwelingen op het gebied van streaming, maar het heeft al veel te bieden, inclusief alle prestigieuze series van HBO, zoals Game of Thrones, The Sopranos en The Wire. Bovendien heeft de service zijn eigen originelen, zoals American Pickle en The Flight Attendant. HBO Max kost $ 15 per maand, maar op dit moment kan dat bespaar 20% wanneer u zes maanden vooruit betaalt .

systeemvereisten voor windows 11
Bekijk Deal

Je kan ook huur en koop The Notebook op Amazon Prime Video . Op dit moment is de film te koop - $ 0,99 om te huren en $ 6,99 om te kopen.

De Notebook is verkrijgbaar via andere digitale retailers, waaronder:

Staat The Notebook op Netflix?

Helaas wordt The Notebook niet gestreamd op Netflix in de VS.

The Notebook staat echter op Netflix in verschillende andere regio's en landen, waaronder het VK, Canada, Australië, Duitsland en Rusland.

Netflix-abonnees uit die landen die zich in het buitenland bevinden, kunnen toegang krijgen tot hun service met behulp van de beste Netflix-VPN.

De Notebook-cast

De cast van Titanic wordt geleid door Ryan Gosling als houtzagerij Noah Calhoun en Rachel McAdams als erfgename Allison 'Allie' Hamilton.

Ze worden vergezeld door:

 • James Garner als oudere Noah Calhoun / 'Duke'
 • Gena Rowlands als oudere Allie Calhoun
 • James Marsden als Lon Hammond Jr.
 • Joan Allen als Anne Hamilton
 • Sam Shepard als Frank Calhoun
 • David Thornton als John Hamilton
 • Kevin Connolly als Fin
 • Jamie Brown als Martha Shaw
  Hoe kijk Love Actually online De beste streaming-apparaten films kijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen16uur18minuten30droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen