Nu overal tv kijken

(Afbeelding tegoed: nu tv)

Als je flexibiliteit wilt in je streamingdienst, dan is Sky's Now TV de perfecte optie. Met verschillende 'passen' waarmee u uw abonnement kunt aanpassen en ervoor kunt zorgen dat u alleen betaalt voor wat u wilt en voor niets dat u niet wilt, is het een aantrekkelijk alternatief voor traditionele satelliet-tv. Als je je echter buiten het VK bevindt, vraag je je misschien af ​​hoe je Now TV kunt kijken waar je bent – ​​en dat is precies wat we je hier gaan laten zien.

Nu is de selectie van TV serieus indrukwekkend. Tsjernobyl, Game of Thrones, The Sopranos, The Wire, Flight of the Conchords, Parks en Rec... De lijst met aangeboden shows gaat maar door. Het is echter waarschijnlijk het meest aantrekkelijk voor filmliefhebbers, met een aantoonbaar betere selectie films dan Amazon Prime en Netflix. Je krijgt ook toegang tot Sky Sports, maar dit komt met een flinke premie.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel dat allemaal goed en wel is, heb je als je buiten het VK bent geen toegang tot iets op Now TV – zelfs als je ervoor betaalt. Dus hier zullen we precies uitleggen hoe je Now TV overal ter wereld kunt kijken.

(Afbeelding tegoed: nu tv)

Hoe nu tv te kijken in het VK

Als je in het VK bent, kan het niet eenvoudiger zijn om Now TV te kijken.

pixel 5 versus pixel 4a

Als u thuis betaalt voor Now TV, kunt u de app eenvoudig openen op uw Smart TV of streamingapparaat, ervoor zorgen dat u bent aangemeld en beginnen met kijken.

Als je op je pc wilt streamen, hoef je alleen maar naar de Now TV-website te gaan en je aan te melden. Zodra je dat hebt gedaan, kun je Now TV in je browser bekijken zoals je zou doen op uw televisie. Op mobiel kun je ook de Now TV-app downloaden, zodat je onderweg kunt streamen.

Als je geen Now TV-abonnement hebt, kun je profiteren van een zeven dagen GRATIS op proef op de meeste passen, wat betekent dat als je gewoon zin hebt in een bepaalde show of de service wilt uitproberen, je deze gratis kunt krijgen en annuleren voordat er kosten in rekening worden gebracht.

Om dit te doen, heb je echter toegang nodig tot een Britse creditcard en adres, wat betekent dat het onwaarschijnlijk is dat mensen uit het buitenland het systeem kunnen spelen.

Nu tv kijken in het buitenland

Kijk nu tv in het buitenland met een VPN

dyson vacuüm black friday deals

(Afbeelding tegoed: ExpressVPN)

ExpressVPN is onze #1 aanbeveling voor toegang tot Now TV buiten het VK. Met uitstekende snelheden, ongeëvenaarde locatie-spoofing en gebruiksvriendelijke apps is dit de perfecte keuze. Bovendien kunnen TemplateStudio-lezers nu claimen drie maanden gratis op elk abonnement van 12 maanden.

Dingen zijn een beetje anders als je buiten het VK bent.

Zoals veel streamingsites is Now TV niet beschikbaar buiten het VK. Je hebt toegang tot de website, maar de streamingfuncties zijn gewoon niet beschikbaar. We hebben echter een handige oplossing die dat allemaal kan veranderen.

Als je al voor Now TV betaalt en je bent niet in het VK, dan is de meest efficiënte manier om toegang te krijgen de beste VPN om uw locatie te wijzigen. Het enige dat u hoeft te doen, is een Britse VPN-server selecteren en vervolgens naar de Now TV-website gaan alsof u weer thuis bent. Log dan in met je gegevens en kijk mee.

Onze topaanbeveling is ExpressVPN, dankzij de supereenvoudige maar krachtige apps, uitstekende deblokkeringskracht en een groot aantal serverlocaties wereldwijd.

Dus als je bijvoorbeeld in Frankrijk bent om familie te bezoeken of voor je werk, kun je Now TV niet kijken, ook al heb je ervoor betaald. Maar door ExpressVPN te gebruiken, kunt u een server in het VK selecteren en virtueel verhuizen.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je inloggen op de website met je gegevens en toegang krijgen tot alles wat Now TV te bieden heeft, ook al ben je fysiek ergens gevestigd waar de service geen dekking biedt.

4k tv zwarte vrijdag 2020

Aanmelden bij Now TV buiten het VK

Als u in het VK woont (of op zijn minst een Britse creditcard hebt), kunt u zich overal ter wereld aanmelden bij Now TV.

Het enige wat je hoeft te doen is meld je aan bij ExpressVPN , verander je locatie naar het VK en ga zoals gewoonlijk naar de Now TV-website. Voer vervolgens uw Britse creditcardgegevens in en kijk!

Als u echter geen Britse creditcard heeft, kunt u op deze manier helaas geen toegang krijgen tot de volledige lijst van Now TV, zelfs niet als u een VPN gebruikt om uw locatie te wijzigen.

Hoe nu gratis tv te kijken

Als je je nog nooit eerder hebt aangemeld bij Now TV en je een Britse creditcard bij de hand hebt, kun je profiteren van Nu de zeven dagen GRATIS proefperiode van TV .

U moet betalingsgegevens invoeren, maar er worden pas kosten in rekening gebracht als uw proefperiode is afgelopen. Als je niet verder wilt, kun je gewoon opzeggen.

Je kunt dit ook doen als je in het buitenland bent, maar nogmaals, je hebt een Britse creditcard nodig. Alleen maar start je VPN , selecteer een server in het VK en ga naar de Now TV-website. U kunt zich aanmelden en uw gratis proefversie claimen alsof u weer thuis bent, en dan kunt u gaan kijken.

matras stevige arbeid dag verkoop

(Afbeelding tegoed: nu tv)

Nu tv kijken op Fire Stick

De Now TV-app is beschikbaar in de Amazon Appstore en u hoeft deze alleen maar te downloaden en u aan te melden met uw relevante inloggegevens.

En omdat de Fire Stick op Android is gebaseerd, ondersteunt deze VPN's. Als je Now TV op Fire Stick buiten het VK wilt kijken, bekijk dan onze gids voor de beste Fire Stick VPN diensten beschikbaar.

Hoe Nu TV op Roku . te kijken

Als je een Now TV-abonnement hebt, kun je het ook op je Roku bekijken. Het enige wat u hoeft te doen is het Now TV-kanaal op uw Roku-apparaat toe te voegen en vervolgens uw abonnementsgegevens in te voeren.

Het is ook vermeldenswaard dat de nu stopgezette Now TV Box is vervaardigd door Roku, dus welk apparaat je ook van het merk gebruikt, er is uitstekende compatibiliteit.

Als je echter een VPN wilt gebruiken om Now TV op je Roku buiten het VK te kijken, moet je een router-VPN. Dit komt omdat Roku-apparaten zelf geen VPN's ondersteunen. Het is iets ingewikkelder dan op een desktop of smartphone, maar onze topkeuze ExpressVPN maakt het supereenvoudig met een speciale router-app en duidelijke walkthroughs.

hoe ps5-aanvullingen te volgen

Waarom zou u een Now TV VPN gebruiken?

De eerste en belangrijkste reden om een ​​VPN met Now TV te gebruiken, is om overal ter wereld toegang te krijgen tot de inhoud waarvoor je betaalt. Dus als u zich in Europa, de VS of ergens anders bevindt, kunt u verbinding maken met een Britse server en inloggen op Now TV alsof u in uw woonkamer bent.

Er is echter meer dan dat. Als je een goede internetverbinding hebt, maar nog steeds merkt dat Now TV buffert of van lage kwaliteit speelt, kan het zijn dat je netwerk wordt beperkt.

Dit gebeurt wanneer uw ISP het gebruik van uw verbinding met hoge bandbreedte detecteert en u opzettelijk vertraagt ​​om ervoor te zorgen dat iedereen een vergelijkbare snelheid krijgt. Gebruik met hoge bandbreedte omvat torrenting, gaming en natuurlijk het streamen van HD-inhoud.

Een VPN anonimiseert waarvoor u uw verbinding gebruikt, wat betekent dat uw provider niet kan zien dat u streamt. Vervolgens kan hij er niet voor kiezen om je verbinding te vertragen.

Bovendien biedt een VPN ongeëvenaarde privacy en veiligheid voor elke vorm van browsen, dus als u Now TV in het buitenland wilt kijken en uw persoonlijke gegevens veilig wilt bewaren, is een veilige VPN is de perfecte oplossing.

Wat is de beste Now TV VPN?

Als je Now TV buiten het VK wilt streamen, is een VPN essentieel – en onze #1 keuze is ExpressVPN . Met verzengende snelheden en gebruiksvriendelijke apps die werken op talloze apparaten zoals Roku, Fire Stick en Apple TV, maar ook op desktop en mobiel, is het de perfecte oplossing voor toegang tot geblokkeerde inhoud. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om de service te testen voordat u zich vastlegt.

Probeer de beste Now TV VPN 30 dagen zonder risico

onze #1 keuze is ExpressVPN DE #1 VPN VOOR NU TV

Als je Now TV buiten het VK wilt streamen, is een VPN essentieel – en onze #1 keuze is ExpressVPN . Met verzengende snelheden en gebruiksvriendelijke apps die werken op talloze apparaten zoals Roku, Fire Stick en Apple TV, maar ook op desktop en mobiel, is het de perfecte oplossing voor toegang tot geblokkeerde inhoud. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om de service te testen voordat u zich vastlegt.

Probeer de beste Now TV VPN 30 dagen zonder risico

Vergelijk de 4 beste VPN-services: EXCLUSIEF - BESPAAR 49% Express VPN Express VPN 12 maanden £ 4,90/mnd Visie NordVPN NordVPN 2 jaar £ 2,74/mnd Visie +3 MAANDEN GRATIS Surfhaai Surfshark 24 Maanden £ 1,61/mnd Visie Exclusieve korting HotSpot-schild Hotspot Shield 3 jaar £ 2,29/mnd Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen