Hoe je Only Murders in the Building online kunt kijken

(Afbeelding tegoed: Hulu)

beste anti-malware voor mac

Een drietal sterren vormt een onwaarschijnlijk sterrenbeeld wanneer je Only Murders in the Building online bekijkt en nu streamt op Hulu. In de komedie-caper spelen Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez (ja, je leest het goed) als buren die allemaal een obsessie delen met podcasts over echte misdaad.

Alleen moorden in het gebouw details

De eerste drie afleveringen van Only Murders in the Building worden nu gestreamd Hulu .Charles (Martin), Oliver (Short) en Mabel (Gomez) zijn vreemden die in hetzelfde chique appartementencomplex in Manhattan wonen. Charles is een voormalige tv-ster die te maken heeft met een recente breuk, terwijl Oliver een falende Broadway-regisseur is die zijn appartement dreigt te verliezen. En Mabel is een beetje een mysterie, aangezien haar kunstzinnige interesses en jonge leeftijd niet passen bij het leven in een chique flat.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ze komen allemaal samen na het ontdekken van de dood van een andere buurman. Niet overtuigd door de uitspraak van de politie over zelfmoord, besluiten de drie nieuwe amigo's zelf op onderzoek uit te gaan en maken er natuurlijk hun eigen podcast over.

De show is gemaakt door Martin en medewerker John Hoffman. Martin en Short werken al jaren samen, in films als Father of the Bride en Three Amigos en als headliner van een toneelact. Gomez kreeg bekendheid op Disney Channel voordat hij afstudeerde aan een succesvolle carrière als zanger.

Hier is alles wat u moet weten om Only Murders in the Building online te bekijken.

Hoe Only Murders in the Building op Hulu . te kijken

De eerste drie afleveringen van Alleen Murders in the Building wordt nu gestreamd op Hulu .

Ze gingen in première op dinsdag 31 augustus om 12.00 uur ET. De zeven resterende afleveringen verschijnen wekelijks op dinsdag.

Hulu is alleen beschikbaar in de VS.

streamingdiensten voor demon slayer-films

Hulu aanbiedingen een enorme bibliotheek met klassieke en actuele tv-shows en films, evenals veelgeprezen originelen zoals Handmaid's Tale en exclusieve films, waaronder Oscarwinnaar Nomadland. Bovendien heeft het de volledige FX-catalogus. Je kunt de dienst uitproberen met een gratis proefperiode van een maand , waarna een abonnement slechts $ 5,99 kost.

Hulu gratis proefversie

Hulu aanbiedingen een enorme bibliotheek met klassieke en actuele tv-shows en films, evenals veelgeprezen originelen zoals Handmaid's Tale en exclusieve films, waaronder Oscarwinnaar Nomadland. Bovendien heeft het de volledige FX-catalogus. Je kunt de dienst uitproberen met een gratis proefperiode van een maand , waarna een abonnement slechts $ 5,99 kost.

Bekijk Deal

Hoe je Only Murders in the Building in het VK, Canada en Australië kunt bekijken

Internationale kijkers kunnen vanaf dinsdag 31 augustus Only Murders in the Building via Star op Disney Plus bekijken.

Alleen moorden in het gebouw trailer

De trailer van Only Murders in the Building begint met Martin en Short die staren naar een waar misdaadhoofdstuk - een van die punaiseborden vol met foto's, namen en een plattegrond. Van daaruit legt Gomez uit hoe hun onwaarschijnlijke samenwerking tot stand kwam. Het begon allemaal met een willekeurige ontmoeting in de lift.

Alleen Murders in the Building cast

De cast van Only Murders in the Building wordt geleid door Steve Martin als Charles, Martin Short als Oliver en Selena Gomez als Mabel.

Ze worden vergezeld door: Aaron Dominguez als Oscar; Amy Ryan; Nathan Lane; Tina Fey als podcast-host; en Sting als zichzelf.

    Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen02uur28minutenelfdroogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 33,85 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen