Hulu Live vs YouTube TV vs Sling vs DirecTV Stream: Face-off!

Krediet: Hulu; DirecTV; Sling; YouTube)

Deze confrontatie tussen Hulu Live vs YouTube TV en Sling vs DirecTV Stream vergelijkt vier van de beste live tv-streamingservices, die op belangrijke manieren verschillen. Hoewel de meesten hun tarieven tot dezelfde prijs hebben verhoogd, is de ene nog steeds veel goedkoper - terwijl een andere problemen heeft met een van de beste platforms voor streaming-apparaten. Maar welke van deze kabel-tv-alternatieven verdient de manier waarop u tv streamt?

Als u overweegt het snoer door te snijden, kunt u met de juiste live tv-streamingservice alles bekijken wat u maar wilt en hoeft u zich geen zorgen te maken over wat u achterlaat met de kabel. Terwijl AT&T TV weer de krantenkoppen haalt voor rebrandings, zoals het nu bekend staat als Directe TV-stream (en het krijgt PBS-stations). Het grote probleem is echter dat: YouTube TV en YouTube kunnen allebei Roku . verlaten in december.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

En met goed nieuws? Sling heeft een nieuwe aanbieding, die toegang geeft tot het Paramount Network, dat binnenkort gaat verschijnen Yellowstone seizoen 4 .

Van de vier raden we alleen de eerste drie aan: DirecTV Stream is er nog niet helemaal. En dat is verrassend gezien het feit dat het meer populaire kanalen heeft dan de concurrentie. Hoewel we het om een ​​aantal redenen opnemen - prominente plaatsing en bekendheid inbegrepen - en het is waarschijnlijk de beste keuze voor het bekijken van veel MLB-livestreams, omdat het een vergrendeling heeft op veel regionale sportnetwerken. Maar om ze eenvoudig op te splitsen: Sling is de goedkoopste, YouTube heeft een heleboel kanalen, maar Hulu heeft originele inhoud.

Maar over het algemeen is deze koopbeslissing gecompliceerd, omdat we ooit beperkt waren tot alleen de kabel, daarna een aantal diensten, en nu zijn je opties voor het streamen van live tv het afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid, zoals je kunt zien in onze Hulu met Live TV-recensie en onze YouTube TV-recensie.

En nu we het toch over YouTube TV hebben, het heeft niet alleen een prominente plaats in de Chromecast met Google TV-afstandsbediening, maar er zijn ook enkele nieuwe functies aan toegevoegd. 4K-streams, downloadbare shows en films en onbeperkte gelijktijdige streams zijn nu beschikbaar, voor $ 20 meer per maand.

En hoewel YouTube TV duurder wordt, legt onze Sling TV-recensie uit hoe die service een overtuigend argument blijft met zijn lage prijzen. En dan is er DirecTV Stream, die niet bepaald geliefd is, en meer kost dan alle andere om te beginnen.

Maar als het tijd is om te kiezen tussen de beste streamingdiensten, kunnen snoersnijders het geld dat ze uitgeven aan niet-live services waarschijnlijk niet vergeten. Apple TV Plus en Disney Plus zijn aan de goedkope kant, maar ze tellen meer dan een jaar op.

Hulu Live versus YouTube TV versus Sling versus DirecTV Stream


Hulu met Live TV YouTube TV
Directe TV-stream Sling TV
Startprijs (per maand)
$ 65$ 65$ 69$ 35
Kanalen (in instappakket) Meer dan 74Meer dan 85 plus YouTube Red OriginalsMeer dan 65Meer dan 30
DVR
Ja
Ja
Ja
Ja
Op aanvraag
Ja
JaJa
Ja
Apparaatondersteuning
Amazon Fire TV en Fire TV Stick, Amazon Echo Show, Android, Apple TV, Chromecast, Computers, iOS, LG Smart TV's, Nintendo Switch, Roku, Xbox One, Xbox 360, PS4Android, Apple TV, Chromecast en Chromecast-compatibele tv's, computers, iOS, Roku, Xbox One, Smart TV's, PS4Amazon Fire, Android, Apple TV, Chromecast, Chromecast-compatibele tv's, computers, iOS, Roku
Amazon Fire, Android, Apple TV, Chromecast, Chromecast-compatibele tv's, computers, iOS, Oculus Go, Roku, selecteer LG en Samsung Smart TV's
Gelijktijdige streams
twee
3 (Onbeperkte optie beschikbaar in een pakket van $ 84,99 per maand)31 (met oranje), 3 (met blauw)
4 (in de per maand Oranje/Blauw)

Prijzen en beschikbaarheid

De meerderheid van deze concurrenten is gestegen tot ten minste $ 55 per maand (zo niet meer), terwijl één nog steeds betaalbaar is, wat betekent dat dit een van de belangrijkste plaatsen zal zijn waar u uw beslissing kunt nemen in onze Hulu Live vs YouTube TV vs. Sling vs DirecTV Stream face-off.

Eenmaal $ 50 per maand, YouTube TV sprong afgelopen zomer naar $ 65 -- een prijsstijging die YouTube onthulde in een blogpost die ons eraan herinnerde dat het 8 ViacomCBS-kanalen toevoegt (BET, CMT, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Network, TV Land en VH1).

Helaas hadden YouTube TV's sindsdien een hobbelige weg. De app heeft uit de Roku Channel Store geschopt , die Google vervolgens dwong om het in de YouTube-app te plaatsen, wat al met al een klein ongemak is. Maar nu de YouTube-app verlaat Roku mogelijk op 9 december , omdat de bedrijven niet het vermogen lijken te hebben om compromissen te sluiten.

beste bezorgmaaltijden bij mij in de buurt?

Helaas had Hulu met Live TV geen enkele reden voor de prijsstijging van $ 10, waardoor het ook $ 65 per maand is. Vanaf 30 april kreeg de dienst 14 ViacomCBS-kanalen, waaronder Comedy Central, BET, Nickelodeon, Nick Jr., VH1, CMT, MTV, TV Land en Paramount Network. Door dit soort frustrerende situaties zou je je kunnen afvragen hoe je Hulu kunt annuleren.

Hulu heeft meer dan 60 kanalen, waardoor het in het midden van het pakket zit, maar als ze YouTube TV qua prijs matchen, zullen mensen zich afvragen hoeveel ze willen betalen voor Hulu Originals, terwijl ze gewoon meer kanalen zouden kunnen krijgen. Die prijsstijgingen zijn echter nog steeds niet zo hoog dat je kabeltelevisie zou moeten heroverwegen.

(Afbeelding tegoed: Hulu)

Het basisabonnement van YouTube TV omvat nu meer dan 85 kanalen - een stijging van ten minste 15 kanalen vanaf het moment dat het $ 50 per maand kostte. YouTube TV werkt mogelijk aan een pakket dat kan wedijveren met de aanpasbare opties van Sling, zoals het bedrijf opmerkt: 'we werken aan het bouwen van nieuwe flexibele modellen voor YouTube TV-gebruikers.'

(Afbeelding tegoed: Google)

De meest betaalbare optie is Sling TV, die begint bij $ 35 per maand (voorheen $ 30) voor meer dan 30 kanalen. Twee van het streaming-dekkingsteam van TemplateStudio hebben zojuist gekozen Sling TV als hun manier om het snoer door te knippen: Henry T. Casey en Kelly Woo. Kelly koos Sling omdat het de beste prijs-kwaliteitverhouding is, en Henry koos het vanwege kanalen en functionaliteit.

De prijzen van DirecTV Stream blijven rondspringen. Momenteel is het instappakket $ 69 voor meer dan 65 kanalen, wat geen goede verhouding is in vergelijking met Hulu en YouTube TV. Het maakt drie gelijktijdige streams mogelijk. DirecTV Stream heeft ook een contractversie met een 2-jarig abonnement waarmee u het eerste jaar $ 10 per maand kunt besparen en een gratis streamingapparaat krijgt. Helaas gaat de prijs in uw tweede jaar omhoog naar $ 93 per maand. Dat plan is precies wat snoersnijders proberen te vermijden.

YouTube TV biedt zes inlogaccounts, maar slechts drie gelijktijdige streams, dus hoewel je het met je hele gezin kunt delen, moet je misschien vragen wie het gebruikt. Met het 4K Plus-add-onpakket van $ 19,99 per maand krijg je onbeperkte gelijktijdige streams, op voorwaarde dat ze allemaal op je wifi-thuisnetwerk staan. Hulu met Live TV zit daar iets onder, te beginnen met zes profielen en twee gelijktijdige streams.

Hulu is de enige van deze opties met sterke originele programmering (sorry YouTube TV).

Hulu

Hulu is de enige van deze opties met sterke originele programmering (sorry YouTube TV).

Bekijk Deal

Het instapmodel Orange-pakket van Sling TV ($ 35 per maand) biedt één stream tegelijk, terwijl de $ 35 Sling Blue drie streams tegelijk bevat en de Orange + Blue-service van $ 50 vier streams tegelijk toestaat. Voor meer details, bekijk onze Wat is Sling-tv? bladzijde.

Sling TV begint tegen een meer betaalbare prijs.

Vonnis: Sling TV is de goedkoopste, en door de stijgende prijs en het stijgende aantal kanalen van YouTube TV blijft het de beste verhouding tussen dollars en kanalen.

Ondersteunde apparaten

YouTube TV begon op een paar apparaten, maar dat is veranderd. Het is nu beschikbaar voor Apple TV, Roku-boxen, sticks en tv's, Google Chromecast, Android-apparaten en tv's met Android TV, iOS-apparaten, Xbox One, Apple TV's via AirPlay en smart-tv's van LG en Samsung.

Slechts één ding over Roku. Op dit moment staat YouTube TV niet in de Roku Channel Store - vanwege een ruzie tussen Google en Roku. YouTube TV-functionaliteit is nu in de YouTube-app voor degenen die het nodig hebben. Verwar YouTube TV niet met de andere betaalde abonnementsservice van het bedrijf: onze YouTube Premium vs YouTube TV-gids kan het verschil helpen verklaren.

beats vs bose draadloze oordopjes

(Afbeelding tegoed: YouTube TV)

Hulu met Live TV is beschikbaar op Amazon Fire TV's en Fire TV-sticks, Android-apparaten, Apple TV, Chromecast, iOS-apparaten, LG Smart TV's, Macs, pc's, Rokus en de Xbox One. Hulu is ook de enige van deze concurrenten die beschikbaar is op de draagbare Nintendo Switch-console.

DirecTV Stream en Sling TV zijn beschikbaar op Chromecast, 4e generatie Apple TV's, Amazon Fire TV-apparaten, Roku, Android en iOS. Sling is ook te zien op bepaalde LG Smart TV's en de Oculus Go, compatibele Samsung Smart TV's (inclusief 2016- en 2017-modellen) en de Xbox One.

DirecTV Stream had onlangs problemen met het Roku-platform, en kwam uiteindelijk half mei terug om te downloaden, nadat ze sinds 1 januari niet meer beschikbaar waren. Roku-bezitters die de app hadden gedownload, konden deze nog steeds gebruiken, maar iedereen die zijn Roku opnieuw instelde of een nieuwe kocht had pech.

Vonnis: De beschikbaarheid van apparaten is redelijk gelijk en Hulu en YouTube hebben veel gedaan om de achterstand in te halen.

4K-streamingkwaliteit

YouTube TV heeft zojuist zijn 4K Plus-pakket gelanceerd, dat $ 19,99 per maand kost bovenop het YouTube TV-pakket van $ 64,99. Degenen die zich vroeg aanmelden, krijgen de helft korting voor hun eerste jaar, wat het op $ 9,99 per maand brengt. Dat gezegd hebbende, er is momenteel niet veel 4K-inhoud, dus de andere 4K Plus-pakketfunctie, offline downloads, zal hier het belangrijkste kenmerk zijn. En als je wilt sparen voor offline, bekijk dan onze handleiding voor het downloaden van YouTube-video's op iPhone, Android, Mac en pc.

Fubo heeft alleen 4K voor bepaalde sportevenementen, zoals collegebasketbal voor heren en NASCAR.

Vonnis: Nog te vroeg om hier een enorm verschil in te maken, vanwege een gebrek aan content.

TV-uitzending

Een van de grootste functies van YouTube TV zijn livestreams van de grote omroepnetwerken (ABC, CBS, FOX, NBC en The CW). Hulu met Live TV is de concurrent die hier het beste scoort en die allemaal biedt, behalve The CW. Sling had voor sommigen een manier om al hun lokale bevolking gratis te krijgen, maar Locast sloot zijn diensten gewoon af en hield dat voorlopig vast. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van lokale kanalen van Sling een beetje schaars kan zijn als u eenmaal de grote stedelijke gebieden verlaat.

beste laptop voor schoolwerk

(Afbeelding tegoed: YouTube TV)

Het pakket van $ 35 per maand van Sling TV omvat livestreams van Fox en NBC, terwijl DirecTV Stream lokale kanalen heeft van ABC, CBS, Fox en NBC, met andere kanalen als beschikbaar. Later in 2021 zal DirecTV Stream PBS-stations aanbieden. We weten niet in welk pakket ze zullen zitten.

YouTube TV bevat Telemundo voor Spaanstalig publiek. Sling TV biedt niet langer Univision aan, hoewel dat kanaal beschikbaar is op DirecTV Stream, dat Video On-Demand toegang biedt tot Telemundo met livestreams die weer per regio verschillen.

CBS All Access - beschikbaar vanaf $ 6 per maand - biedt livestreams van uw lokale CBS-station, samen met toegang tot een groot aantal on-demand films en tv-shows. De huidige grote show is Star Trek: Picard.

Opgemerkt moet worden dat je lokale zenders kunt krijgen door simpelweg een HD-antenne voor je tv te kopen, hoewel dat geen DVR- of on-demand-opties biedt (daarover later meer) om shows voor later op te slaan.

Oordeel: YouTube TV ziet er geweldig uit voor snoersnijders die zich zorgen maken over het verliezen van netwerk-tv-kanalen, net als Hulu met Live TV (als je The CW niet nodig hebt).

Live sport

De meest recente wijzigingen in dit aspect lijken tijdelijk. Hulu heeft regionale sportnetwerken van Sinclair Broadcast Group verloren, waaronder regionale Fox Sports-kanalen, het YES Network en Marquee. Evenzo verloor YouTube TV net zijn deal voor NESN, wat fans van de Boston Red Sox en Bruins nieuwe hoofdpijn bezorgt.

Hulu met Live TV en YouTube TV bieden veel van dezelfde live sportkanalen die je kunt vinden op zijn concurrenten, waaronder ESPN, ESPN2, ESPN 3, ESPN News, ESPN U, SEC ESPN, Fox Sports, FS1, FS2, het Big Ten Network en de NBC Golf.

YouTube TV heeft zojuist NFL Network toegevoegd bovenop de berichtgeving over March Madness, MLB Postseason-games, NBA-games die op nationale televisie worden uitgezonden, de NBA All-Star-weekendevenementen, NBA Playoff-games, het PGA Championship en UEFA-voetbal. En terwijl je naar de game kijkt, laten YouTube TV-apps op bepaalde apparaten je statistieken zien over de game die je aan het kijken bent, zodat je de score en meer kunt zien tijdens commercials.

Het enige sportkanaal dat Hulu met Live TV en YouTube TV aanbiedt dat niemand anders doet, is CBS Sports.

Wat betreft wat je mist, NFL-fans zullen waarschijnlijk het Blue-pakket van $ 25 per maand van Sling TV willen bekijken, dat NFL RedZone van het NFL-netwerk en vele Fox Sports-kanalen heeft. Het nieuwe YouTube TV Sports Plus-pakket is een add-on van $ 10,99 per maand met NFL RedZone, Fox College Sport, GolTV, FOX Soccer Plus, MAVTV, TVG en Stadium.

Sling TV biedt ook NBA League Pass aan als een upgrade van $ 29 per maand, waardoor basketbalfans out-of-market games kunnen kijken die ze normaal gesproken zouden missen. Als je slechts één team hoeft te volgen, kunnen Sling TV-abonnees $ 18 extra per maand betalen voor Team Pass, inclusief live reguliere seizoensspellen, volledige game-replays en audio-uitzendingen voor een out-of-market team.

DirecTV Stream verdiende eindelijk wat applaus door de volgende regionale sportnetwerken toe te voegen (inzendingen gemarkeerd met een * zijn nog nooit op een streamingdienst geweest):

  • AT&T SportsNet Pittsburgh
  • AT&T SportsNet Rocky Mountain
  • AT&T SportsNet Southwest
  • Mid Atlantic Sports Network (MASN)
  • New England Sports Network (NESN)
  • Root Sports Noordwest

DirecTV Stream plaatst het MLB-netwerk in zijn keuze-deal van $ 110 per maand. Je hebt het maandelijkse pakket van $ 124, genaamd Xtra, nodig om NBA TV en het NHL-netwerk toe te voegen.

Als je in de eerste plaats een sportfan bent, en vooral andere media, zou je er verstandig aan doen om FuboTV te overwegen. Het instappakket kost $ 54,99 per maand, en hoewel de eerste maand niet langer wordt verdisconteerd, biedt de service een gratis proefperiode van 1 week om te zien of het geschikt voor u is. De waardepropositie is veel sterker, met 85 kanalen inbegrepen. TNT is niet een van die kanalen, die stinkt naar het kijken naar NBA-livestreams.

Vonnis: Voetballiefhebbers zullen Sling willen, hoewel YouTube TV een boeiende uitdager wordt - en hoewel Fubo meer dan capabel lijkt nu het ESPN heeft, ontbreekt het nog steeds een beetje

Kabelzenders

De $ 55 per maand die je zou uitgeven aan Hulu met Live TV, levert je een degelijke selectie van kabel-tv-kanalen op, zoals Bravo, Cartoon Network, Food Network en History Channel. En gelukkig krijgt het eindelijk de Viacom-kanalen zoals Comedy Central, BET, MTV en VH1. Op zoek naar meer horror om naar te kijken? Bekijk onze beste enge films op Hulu roundup om aan die behoefte te voldoen.

YouTube TV ($ 65) kost meer, maar is een completere kabelvervanging. Nu het de Viacom-kanalen toevoegt aan bijvoorbeeld de VS, FX, FXX, FXM, TBS, TNT, E!, Bravo, Syfy, National Geographic, Oxygen en de Disney-kanalen, kan het de defacto-optie worden voor degenen die het zich kunnen veroorloven iets meer betalen. Van die kanalen, VS, E! en vele anderen stopten bijna met YouTube TV toen ze ruzie hadden met NBCUniversal, wat sindsdien is opgelost.

De pakketten van $ 35 per maand van Sling TV geven je andere kanalen zoals Comedy Central, History, Food Network, IFC, het Travel Channel en A&E, evenals nieuwkomers zoals Viceland. DirecTV Stream's deal van $ 69 per maand omvat veel van deze, evenals MTV, Nickelodeon en VH1.

YouTube TV krijgt eindelijk kanalen van ViacomCBS, zoals MTV.(Afbeelding tegoed: YouTube TV)

Op het gebied van kabelnieuws omvat YouTube TV CNBC, CNN, Newsy, Fox News en MSNBC. De instappakketten van DirecTV Stream bieden al deze kanalen, behalve Newsy, en het Orange-pakket van $ 35 van Sling TV geeft je CNN, BBC World News, Newsy en Bloomberg, en het Blue-pakket van $ 35 heeft die, plus Fox News, MSNBC en HLN.

Als je liever slechts één kanaal koopt en niet een heel pakket, overweeg dan Amazon Channels, een à la carte alternatief voor abonnementsdiensten.

Oordeel: YouTube TV biedt de meest compleet ogende reeks programma's (tegen een hogere prijs, en je kunt meer leren met YouTube TV-kanalengidspakketten met alle volledige details over die service.

DVR en on-demand

YouTube TV bevat een cloudgebaseerde DVR-service met een onbeperkte hoeveelheid opslagruimte, een voordeel dat geen van zijn concurrenten kan raken. We ontdekten dat de services 'het triviaal eenvoudig maken om de gewenste programma's op te nemen' en dat de concurrentie 'in dit opzicht nog wel wat van YouTube TV zou kunnen leren'. YouTube TV biedt ook On Demand-content, maar niet voor alle shows. YouTube TV heeft zojuist zijn DVR verbeterd, waardoor je advertenties kunt overslaan in programma's die zijn opgenomen op CBS, Smithsonian en Pop TV.

Sling TV heeft eindelijk zijn cloud-DVR toegevoegd aan zijn standaardpakket, dus je hoeft niet langer $ 5 extra uit te geven voor het opslaan van shows. Deze laag wordt Cloud DVR Free genoemd en omvat 50 uur opslag. Cloud DVR Plus is de volgende stap omhoog en omvat 200 uur opslag voor $ 5 per maand. En we hebben alle informatie over het opnemen van programma's op Sling TV.

Bekijk meer

Hulu met Live TV komt overeen met Sling met 50 uur gratis Cloud DVR, maar de betaalde DVR-laag kost nog meer - $ 15 meer per maand - om je tot 200 uur te verhogen.

oculus quest 2 vluchtsimulator

De DVR-sectie van Sling TV is van bèta naar standaard gegaanKrediet: Sling TV

DirecTV Stream biedt On Demand-content die beschikbaar is 'binnen enkele uren nadat een programma is uitgezonden' voor 'tot 20.000 shows en titels op basis van uw abonnementspakket'. DirecTV Stream's Cloud DVR heeft 20 uur opslagruimte en er is een pakket van 500 uur voor degenen die nog eens $ 10 per maand uitgeven. Zodra we zien dat deze DVR de bèta verlaat, zullen we dit gedeelte van onze Hulu Live vs YouTube TV vs Sling vs DirecTV Stream face-off updaten.

Oordeel: YouTube TV is het beste voor degenen die vooruit kunnen plannen en opnemen, en biedt zelfs inhoud om bij te praten. Sling's DVR loopt op de hielen, alleen al op basis van prijzen voor 200 uur.

Waar het op neerkomt:

Het Hulu Live vs YouTube TV-debat is echt omdat de twee steeds meer op elkaar lijkende topkandidaten, met dezelfde startprijs, op een moment waarop iedereen probeert uit te vinden hoe live tv online kan worden bekeken. Als je een krapper budget hebt, neig je naar Hulu, maar het toenemende aantal kanalen van YouTube TV (ViacomCBS was een in het oog springend gat) verbetert zijn legitimiteit - tegen een hogere prijs.

Degenen die prioriteit geven aan originele programmering, moeten Hulu kiezen met Live TV, terwijl degenen die een oneindige DVR willen, met YouTube TV moeten gaan. Velen zien echter Sling's maatwerk en lagere instapkosten, plus de 1-jarige prijsvergrendelingsgarantie, als de beste manier om het snoer door te knippen. Als je altijd al hebt gedroomd van een à la carte tv-toekomst, kun je beter je eigen versie van Sling TV maken. Bekijk onze gids voor het doorknippen van kabeltelevisie voor meer hulp.

De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 82 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over02uur36minuten48droogKorting Roku-streamingstick + (4K) zeer.co.uk £ 46 £ 29,99 Visie Korting Roku-streamingstick + | ... Amazone Prime £ 59,99 £ 29,99 Visie Roku Streaming Stick+ HD / 4K... argos.co.uk £ 44,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen