Hydro Flask Guide: prijs, kleuren, stickers en maten

Krediet: Hydro Flask

De Hydro Flask, een zeer goede waterfles, heeft schijnbaar de wereld veroverd. Hele eindkappen van de supermarkt zijn gewijd aan het weergeven van verschillende maten en kleuren van de roestvrijstalen accessoires. Stickers die zijn ontworpen om een ​​Hydro Flask perfect te personaliseren, zijn er in overvloed op Amazon. En mensen proberen de nieuwe culturele betekenis ervan uit te leggen. Het is niet alleen een geweldige herbruikbare, betaalbare waterfles, maar dat is het ook. Dus waarom zijn Hydro Flasks nu overal?

nieuwe xbox versus nieuwe playstation

Populariteit van Hydro Flask: geef VSCO-meisjes de schuld

Hydro Flasks waren al populair bij buitentypes, maar toen VSCO meisjes kreeg de roestvrijstalen geïsoleerde waterflessen te pakken en de verkoop begon omhoog te schieten.Krediet: Hydro Flask

VSCO is een op foto's gebaseerd sociaal netwerk waarmee je gefilterde afbeeldingen kunt delen - een beetje zoals Instagram, maar zonder opmerkingen. De meisjes die foto's van zichzelf op de app delen, hebben een specifieke look populair gemaakt, waaronder haarscrunchies, Puka-schelpkettingen en milieuvriendelijke accessoires zoals, je raadt het al, de Hydro Flask. Of het nu wordt gemotiveerd door ironie of oprechte liefde voor een extreem normale esthetiek, de zoektocht om VSCO-meisjes te evenaren heeft de verkoop van de Hydro Flask - en stickers om te pronken met de persoonlijkheid van de eigenaar - het afgelopen jaar tot waanzinnige hoogten gedreven.

beste budgetlaptop voor universiteit

Krediet: Hydro Flask

Maar het is ook een best beoordeelde waterfles, die hoge cijfers haalt van wandel- en kampeerenthousiastelingen, evenals Amazon-shoppers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om onderweg te hydrateren. Zelfs als je geen VSCO-meisje bent, is een Hydro Flask het kopen waard.

Hydro Flask prijzen en maten

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De line-up begint bij $ 29,95 voor de basis 18-ounce Hydro Flask , verkrijgbaar met een standaard of brede mond. EEN 21-ounce Hydro Flask kost $ 32,95, a 24-ounce kost $ 34,95, a 32-ounce kost ,95, a 40 ons is $ 42,95 en een 64 ons kost $ 59,95. Dat zijn veel opties. Je kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan doppen - als je bijvoorbeeld soms een flip-top of sportdeksel nodig hebt, kun je er een kopen van $ 5- $ 10.

Korting Hydro Flask-mok - 24 fl. oz. Hydrofles (24oz) REI.com $ 29,95 $ 22,39 Visie Bekijk alle prijzenKorting Hydro Flask 21oz Standaard... Hydro Flask Standaard Mond Walmart $ 49,99 $ 35 Visie Bekijk alle prijzen Hydro Flask 6 oz. Koffiemok,... Hydro Flask koffie DICK'S Sportartikelen $ 19,95 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen