Ik kocht de iPhone 13 Pro Max in plaats van de iPhone 13 Pro - dit is waarom

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

voor de iPhone 13 aangekomen, dacht ik dat ik al wist dat ik voor de . zou gaan iPhone 13 Pro model. Nog maar een week geleden heb ik de iPhone 13 Pro Max waarvan ik dacht dat ik het nooit zou krijgen. Dus wat gebeurde er?

home-knop op iphone 12

Zoals ik schreef voorafgaand aan de lancering van de iPhone 13-serie, hoopte ik dat Apple de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max niet zou scheiden in termen van camerakwaliteit, en dat bleek het geval te zijn. Maar tussen het schrijven van dat schrijven en het plaatsen van mijn bestelling veranderde mijn leven - en de wereld tot op zekere hoogte - op een manier die me ervan overtuigde mijn prioriteiten te herzien.



  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het begint met mijn vorige telefoon. ik heb een iPhone 12 Pro tijdens de lockdown in het VK, wat betekende dat ik het meestal thuis via wifi gebruikte. Zelfs met mijn intensief gebruik van de 12 Pro voor het streamen van video en muziek, merkte ik dat de telefoon gemakkelijk een hele dag mee zou gaan als hij was opgeladen. Terwijl ik een beetje jaloers was op de iPhone 12 Pro Max 's grotere scherm en verbeterde camera's aan de achterkant, ik heb ze niet gemist en was blij met mijn keuze voor een telefoon.

Toen alles echter weer openging en ik weer naar mijn werk ging pendelen, merkte ik dat de batterij van de iPhone 12 Pro het niet echt een hele dag volhield zonder de energiebesparende modus in te schakelen. En dat nadat de batterijstatus na een jaar gebruik slechts was gedaald tot slechts 89%.

Elke keer dat ik het einde van de dag haal met de batterij van de iPhone 13 Pro Max nog steeds voor meer dan halfvol, heb ik het gevoel dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

In onze recensie van de iPhone 12 serie als geheel, merkten we op dat alle telefoons, met uitzondering van de iPhone 12 Pro Max, een vrij magere batterijduur hadden in vergelijking met hun Android-rivalen. Ik wist dit, maar waardeerde het pas volledig toen ik naar podcasts luisterde en video's bekeek tijdens mijn woon-werkverkeer via 4G- en 5G-gegevens. Als techjournalist word ik overspoeld door opladers en kabels die ik zou kunnen gebruiken om de iPhone weer van stroom te voorzien, maar ik wilde niet vastgebonden zitten op het werk of 's avonds thuis. Dus ik begon me af te vragen of het misschien tijd was om Max te gaan gebruiken toen de nieuwe iPhone arriveerde.

Hoewel ik regelmatig Android-telefoons gebruik die even groot of groter zijn dan de 6,7-inch iPhone 12 Pro Max en iPhone 13 Pro Max, zorgen de platte randen van de recente telefoons van Apple ervoor dat ze niet zo goed in mijn hand liggen. Het is een van de redenen waarom ik in de eerste plaats voor de 6,1-inch iPhone 12 Pro ging. Aangezien de iPhone 13 Pro Max echter een aanzienlijk grotere batterij zou hebben dan voorheen, wachtte ik met het plaatsen van mijn bestelling tot nadat onze beoordelingen waren binnengekomen. Nu de levensduur van de batterij voor mij belangrijker is dan comfort, wilde ik zien welke levensduur beide Pro iPhones waren in staat voordat ze een beslissing namen.

Ja hoor, in onze Batterijduur iPhone 13 testen vonden we dat terwijl de iPhone 13 Pro was een grote verbetering ten opzichte van de iPhone 12 Pro in termen van levensduur van de batterij. De iPhone 13 Pro Max ging echter nog een half uur langer mee. Dankzij de prestaties kwam de iPhone 13 Pro Max in de top 10 van onze lijst met de beste batterijduur van onze telefoons. (De iPhone 13 Pro staat op het moment van schrijven op de 13e plaats.). Dat overtuigde me ervan dat, ondanks het minder comfortabele ontwerp van de iPhone 13 Pro Max, dit het model was dat ik wilde.

Ik gebruik de iPhone 13 Pro Max pas een week en hij voldoet op de beste en slechtste manieren aan mijn verwachtingen. De levensduur van de batterij is ongelooflijk, ondanks dat het dit jaar een van de helderste schermen van alle telefoons heeft en ik de afgelopen zeven dagen veel YouTube, Netflix, Spotify en podcasts heb gespeeld. Het was echter een beetje een leercurve, omdat ik me aanpas aan het moeten typen van berichten met twee handen aan de telefoon, of de telefoon in mijn hand moet verplaatsen om toegang te krijgen tot knoppen in de hoek.

beste draaibare tv-beugel

Het kopen van een telefoon brengt vaak compromissen met zich mee, of het nu gaat om uw budget of functies. Ik mis het om mijn telefoon gemakkelijk met één hand te kunnen gebruiken en hem bijna zonder na te denken in mijn zak te laten glijden, maar elke keer als ik het einde van de dag haal met de batterij van de iPhone 13 Pro Max nog steeds meer dan halfvol, voel ik dat ik' heb de juiste keuze gemaakt.

De beste Apple iPhone 13 Pro Max-deals van vandaagPlannen ontgrendeldBlack Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 13 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 13 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 64,96/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 64,96/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 200 + GRATIS Apple Airpods Pro wanneer u overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 13 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 13 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 85/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 85/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 13 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 13 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 69,96/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 10GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 10GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 69,96/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen