Ik heb zojuist $ 850 bespaard op de Galaxy Z Fold 3 - hier is hoe

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Tijdens het Galaxy Unpacked-evenement van deze week deed Samsung de gordijnen open voor zowel de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 . Beide telefoons zagen prijsverlagingen ten opzichte van wat eerdere versies kosten, maar de Z Fold 3 zat nog steeds op een steile $ 1.799. Terwijl de Z Fold 3 de troon wil heroveren op onze beste opvouwbare telefoons lijst (er is niet veel concurrentie) die hoge prijs houdt het voor de meeste consumenten buiten bereik.

Maar bij het kijken naar T-Mobile's Samsung Galaxy Z Fold 3 pre-order pagina wierp ik een blik op apparaten die in aanmerking kwamen voor inruil. Om $ 1.000 aan inruilkrediet te krijgen, waren de voor de hand liggende kanshebbers er: iPhone 11 Pro , Samsung Galaxy S21 , OnePlus 8 Pro en andere nieuwere modellen. Maar in aanmerking komende inruilapparaten waren enkele oudere modellen die nog steeds een genereus rendement opleverden.top hardloopschoenen voor heren
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In mijn geval was dat de Samsung Galaxy S9, een telefoon die meer dan drie jaar geleden werd uitgebracht. Het lijkt er ook op dat AT&T's Samsung Galaxy Z Fold 3 pre-order page biedt dezelfde inruildeal aan, maar alleen voor de kleuren Phantom Green en Phantom Silver. Verizon's Samsung Galaxy Z Fold 3 pre-order page biedt ook $ 1.000 voor een S9-inruil, maar alleen voor nieuwe lijnen.

De inruilwaarde leek me niet in de haak. Hoe was het mogelijk dat een drie jaar oude telefoon $ 1.000 aan inruiltegoed opleverde? Bijvoorbeeld, iPhones, die bekend staan ​​om hun waardevastheid, benaderen dat soort retentie niet. Volgens verkochte eBay-vermeldingen verkoopt een 256 GB iPhone XS Max in het bereik van $ 350.

Een telefoon kopen om in te ruilen voor de Galaxy Z Fold 3

Ik sprong naar Facebook Marketplace om te zien wat ik zou moeten betalen voor een gebruikte 64GB Galaxy S9. De meeste individuele verkopers vroegen rond de $ 200. Maar ik kwam een ​​S9 tegen in goede staat die $ 150 kostte. Ik schoot over een bericht heen.

Het bleek dat de verkoper geen particulier was, maar een lokaal bedrijf in de omgeving van Houston. Omdat Houston een grootstedelijk gebied is, is er een robuust en competitief telefoon- en elektronicadistrict. Als je ooit een stad in Azië hebt bezocht, is het je misschien opgevallen dat alle verkopers voor een bepaalde categorie samenkomen in één gebied. Het is een beetje zo.

Voor Houston ligt deze smartphonewijk aan Harwin Drive, een straat ten westen van het centrum en iets ten noorden van het bruisende Chinatown van Houston. Daar kwam ik Draadloze liquidatie , een kleine maar bescheiden onderneming die waarschijnlijk telefoons levert aan prijsbewuste kopers of kleinere onafhankelijke verkopers.

Toen ik binnenkwam, waren er planken vol met accessoires en telefooncellen. Ik raakte in gesprek met een van de medewerkers daar en legde hem de inruilactie van T-Mobile uit. Hij keek me verbijsterd aan. Maar hij was ook nieuwsgierig. Ik kocht een zwarte Galaxy S9 voor $ 150 (vóór belasting), en hij vroeg me om hem een ​​update te sturen via Facebook nadat ik het apparaat had ingeruild.

Inruilen voor een Galaxy Z Fold 3

In de nabijgelegen T-Mobile-winkel leek het erop dat ik de eerste was die binnenkwam om een ​​pre-order voor de Galaxy Z Fold 3 aan te vragen. Hoewel de opvouwbare telefoon een behoorlijke hoeveelheid online hype heeft gegenereerd, veroorzaakt het duidelijk niet de vraag naar een nieuwe iPhone-release. (Eigenlijk, recent) enquêtegegevens toont aan dat 44% van de huidige iPhone-bezitters in de VS van plan is te upgraden naar de iPhone 13 . De verkoop van Galaxy S21 was in vergelijking de slechtste in jaren , met een verkoop naar verluidt 47% lager dan de S10-serie.)

iPhone 12 zijknopfuncties

De T-Mobile-vertegenwoordiger begon mijn inruilverzoek te verwerken. Ze was ook verrast door het aangeboden inruiltegoed van $ 1.000, dat over een periode van een paar maanden op mijn telefoonrekening zou worden bijgeschreven. Ze keek in het systeem. Zonder de inruilactie van Z Fold 3 zou een Galaxy S9 van 64 GB normaal gesproken slechts $ 45 aan krediet opleveren.

Kitchenaid mixer Walmart $ 99

Nadat ik wat papierwerk had ondertekend, kreeg ik een verzendlabel om mijn Galaxy S9 op te sturen en had ik een Phantom Green Samsung Galaxy Z Fold 3 gereserveerd voor $ 950 (vóór belasting).]

Er is 'een wens om de verkoop te stimuleren zonder toevlucht te nemen tot regelrechte kortingen die de waargenomen waarde uithollen', zei Avi Greengart, oprichter en hoofdanalist bij Techsponential in een e-mailinterview met Tom's guide. 'En voor vervoerders bevatten deze deals bijna altijd een serviceniveauvereiste, een langere betalingstermijn voor het apparaat of beide.'

Samsung nam bijvoorbeeld de gedurfde stap om mensen toe te staan tot vier apparaten inruilen (tot $ 800 in totaal) in de richting van een Z Fold 3.

En vergeet niet dat ik $ 1.000 aan tegoeden krijg, geen Visa-cadeaubon. Zeker, het telefoonabonnement van $ 100 van een persoon kost de koerier niet zoveel.

Toen we met collega's in de technische journalistiek spraken, was onze beste gok dat Samsung er alles aan deed om nieuwe klanten in het Galaxy-ecosysteem te krijgen. De opvouwbare apparaten geven consumenten iets dat ze nog niet eerder hebben gehad, wat het bedrijf zou kunnen helpen een nieuw, trouw klantenbestand te vormen, zoals het deed met de Note-serie. Plus, met de dichtstbijzijnde concurrentie de 2019 Motorola Razr , er is niet veel anders om naar over te schakelen - althans niet tot de geruchten Google Pixel Fold of iPhone omdraaien op de markt komen.

In de aanloop naar de lancering van de Z Fold 3 zeiden interviews die ik had gedaan met experts uit de industrie dat grote opvouwbare telefoons de komende drie jaar de grens van minder dan $ 1.000 zouden bereiken. De Galaxy Z Flip 3 heeft dat doel zeker bereikt met een startprijs van $ 999. En dankzij deze inruilpromo voor de meer volledig uitgeruste Galaxy Z Fold 3, kan ik vóór 2025 genieten van het opvouwbare plezier.

De beste Samsung Galaxy Z Fold 3-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang $ 50 korting op deze telefoon wanneer je hem koopt met een abonnement van 12 maanden van Mint Mobile Mint Mobiel VS Geen contract Samsung Galaxy Z Fold 3 (Afbetalingen) Samsung Galaxy Z Fold 3 (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 94,12/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 94,12/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang $ 50 korting op deze telefoon wanneer je hem koopt met een abonnement van 12 maanden van Mint Mobile Mint Mobiel VS Geen contract Samsung Galaxy Z Fold 3 (Afbetalingen) Samsung Galaxy Z Fold 3 (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 99,12/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 10GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 10GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 99,12/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang $ 50 korting op deze telefoon wanneer je hem koopt met een abonnement van 12 maanden van Mint Mobile Mint Mobiel VS Geen contract Samsung Galaxy Z Fold 3 (Afbetalingen) Samsung Galaxy Z Fold 3 (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 104,12/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 15GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 15GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 104,12/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen