Ik heb de Daisy Keech ab-workout geprobeerd met meer dan 9 miljoen views - dit is wat er gebeurde

Krediet: Daisy Keech/YouTube

Ik zal dit artikel beginnen door te zeggen dat ik weet dat ik erg laat op het feest ben met de Daisy Keech quarantaine go-to clinch waist workout, die al meer dan 9 miljoen views heeft op YouTube. Altijd enthousiast om mee te doen aan een trainingstrend, (lees wat er gebeurde toen ik de . probeerde Bretman Rock buikspieroefening , de 12-3-30 virale TikTok-training op de loopband en de Pamela Reif sixpack buikspieroefening ), ik rolde mijn mat uit en drukte op play, en, wauw.

Core-workouts maken deel uit van mijn wekelijkse trainingsroutine als hardloper. En als een fervent Pilates-fan maakte ik me niet al te veel zorgen over deze training. Ik had het fout. Ondanks dat ik er op papier goed uitzag, deden mijn onderbuikspieren een paar uur pijn na deze training, en ik merkte zeker dat ze er de volgende dag meer gedefinieerd uitzagen.volgende batch nintendo switch
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Daisy Keech legt in haar intro uit dat de bewegingen zijn ontworpen om je meer een strakke taille te geven dan je schuine buikspieren naar buiten te bouwen.' Hiermee bedoelt de YouTuber dat door te werken aan de externe schuine spieren, die zich langs de zijkant van de buikspieren bevinden, je een meer vierkante torso kunt krijgen en als je hoopt je taille smaller te maken, moet je je op de buik richten spieren.

Het is belangrijk om hier op te merken dat je dat niet zou moeten doen voorkomen het versterken van je schuine spieren - ze zijn belangrijk voor iedereen die sporten beoefent waarbij je van links naar rechts moet draaien, en ze kunnen je helpen een sterkere kern te krijgen.

De oefeningen die Keech heeft samengesteld, zijn bedoeld om de onderste buikspieren te trainen; veel buikspieroefeningen hebben de neiging zich te concentreren op je bovenste buikspieren en je schuine buikspieren, maar als je de bloedstroom naar de onderste buikspieren begint te vergroten, zal het je helpen dat hardnekkige buikvet te verbranden, legt het fitnessmodel uit.

Wat is de Daisy Keech ab-workout?

Op papier ziet de Daisy Keech 8 minuten clinch-waist workout er als volgt uit:

1 minuut verhoogde crunches: Net als bij een normale crunch, houdt een verhoogde crunch in dat je je benen en knieën gebogen houdt in een tafelbladpositie. Betrek je kern, crunch je bovenlichaam naar je knieën en laat je vervolgens weer zakken naar de startpositie.

15 seconden rust

Macbook pro m1 releasedatum

1 minuut gebogen teen tikken: Dit is een klassieke Pilates-oefening die de rechte buikspieren en de dwarse buikspieren traint. Begin met je benen in een tafelbladpositie. Betrek je kern en houd je knie gebogen, laat je rechts zakken en tik met je teen op de grond. Je linkerbeen moet in een tafelbladpositie blijven. Keer de beweging om en herhaal aan de andere kant.

15 seconden rust

1 minuut reverse crunches: Om een ​​reverse crunch te doen, ga op je rug liggen en plaats je benen in een tafelbladpositie. Betrek je kern en adem in om je heupen van de vloer te tillen en je benen weer boven je borst. Adem uit terwijl je terug naar je startpositie zakt. Dat is één vertegenwoordiger.

15 seconden rust

1 minuut fietstrappen: Om een ​​omhaal te doen, ga je op de grond liggen met je rug plat tegen de grond. Plaats je handen naast je hoofd en hef je schouders van de grond. Buig je knieën en trek je benen van de grond. Breng de rechterknie naar je borst terwijl je je linkerbeen strekt, terwijl je rechterknie omhoog komt, draai je lichaam zodat je linkerelleboog je rechterknie raakt. Herhaal aan de andere kant en zorg ervoor dat je benen en schouders de hele oefening van de grond blijven.

15 seconden rust

1 minuut Russische wendingen: Om deze oefening uit te voeren, ga op de grond zitten met je knieën gebogen. Houd je rug recht, leun achterover en trek je benen van de grond. Draai naar één kant - zo ver als je kunt gaan zonder de grond te raken - en draai dan naar de andere kant.

hometrainer black friday sale

15 seconden rust

30 seconden leg raises: Begin op je rug te liggen en zorg ervoor dat je onderrug tegen de grond blijft. Houd je benen gestrekt en tegen elkaar gedrukt, til ze op naar het plafond en laat ze weer naar beneden zakken, plaats ze nooit volledig terug op de vloer. Keech houdt het been vrij laag bij de grond om de onderbuikspieren te activeren.

15 seconden rust

30 seconden supervrouwen: Om de superman (of superwoman) oefening te doen, ga op je buik liggen en strek je armen voor je hoofd uit. Til je armen en hoofd en benen van de vloer, alsof je vliegt en houd vast.

Ik weet wat je denkt, dat ziet er niet uit Dat slecht - er zijn niet eens planken bij betrokken?! Lees verder om erachter te komen wat er gebeurde toen ik de training op de proef stelde.

Ik heb de Daisy Keech ab-workout geprobeerd, dit is wat er gebeurde

Allereerst vond ik het geweldig dat ik voor deze training geen apparatuur nodig had - je kunt dit vrijwel overal doen. Keech ontwikkelde deze trainingsroutine tijdens quarantaine, dus je hoeft je geen zorgen te maken over handgewichten of toegang tot een sportschool om de verbranding te voelen.

best beoordeelde digitale fotolijst

Ten tweede vond ik het prettig hoe gemakkelijk de oefeningen op mijn ruggengraat waren. Ik heb last van ischias na een paardrij-ongeval in mijn tienerjaren, dus ik merk vaak dat ik mijn trainingen moet aanpassen om ervoor te zorgen dat ik niet te veel druk uitoefen op mijn onderrug. De enige oefening die ik moest aanpassen, waren de beenverhogingen - in plaats van mijn benen laag te houden, zoals Keech doet in de uitlegvideo, koos ik voor hogere beenverhogingen om ervoor te zorgen dat mijn onderrug tegen de vloer gedrukt bleef.

Als het op de training zelf aankwam, was ik geschokt over hoeveel mijn kern pijn deed van de eenvoudige bewegingen. Ik heb al deze oefeningen eerder gedaan, maar ik denk dat de combinatie van de hoge herhalingen en korte rusttijd echt mijn innerlijke kern heeft gewerkt. De Russische wendingen wakkerden echt mijn kern aan en tegen het einde van de supervrouw voelde ik dat mijn buikspieren bezig waren. Verrassend genoeg, net als bij een Pilates-training, voelde ik pas echt de effecten van de training toen ik mijn mat oprolde en een uur later achter mijn bureau leunde. Mijn kern voelde alsof het een zware training had ondergaan en ik had maar acht minuten aan lichaamsbeweging gedaan.

Hoewel er geen snelle oplossing is als het gaat om het opbouwen van zichtbare buikspieren (hoe zichtbaar je buikspieren zijn, hangt af van je lichaamsvetpercentage, dus geen enkele hoeveelheid fietstrappen zal je 's nachts buikspieren geven). Maar deze snelle, gemakkelijke training zonder apparatuur zal er zeker een zijn die ik aan mijn wekelijkse krachttrainingsroutine zal toevoegen.

De beste aanbiedingen voor weerstandsbanden van vandaag 20 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen14uureenentwintigminuten22droogKorting DEENSE DUURZAAMHEID Weerstand... Amazone Prime $ 18,99 $ 2,86 Weergave Thera-Band Professionele Latex... Walmart $ 13,79 Weergave SKLZ Pro Weerstandsband DICK'S Sportartikelen $ 14,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen