IKEA's nieuwe Sonos Symfonisk Picture Frame-luidspreker wordt gelanceerd voor $ 199

(Afbeelding tegoed: IKEA)

IKEA heeft vandaag zijn nieuwe Symfonisk Picture Frame-luidspreker aangekondigd, de nieuwste samenwerking met Sonos. Deze platte luidspreker, niet meer dan enkele centimeters diep, is ontworpen om aan de muur te bevestigen, zodat je luidsprekers op een plek kunt plaatsen waar je anders geen audiobron zou kunnen installeren.

De IKEA Symfomisk Picture Frame-luidspreker kost $ 199 en is vanaf 15 juli verkrijgbaar bij IKEA-winkels en de Ikea website. Hier is alles wat IKEA heeft onthuld over zijn nieuwste audioproduct.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Om robuuste audio te produceren, moeten luidsprekers een grote hoeveelheid lucht kunnen verplaatsen; de meeste bereiken dit door diepe holtes. Om echter iets te kunnen maken dat dun genoeg is om aan een muur te bevestigen - het is 2,4 inch diep - en toch dezelfde resonantie biedt, is deze nieuwste IKEA Symfonisk-luidspreker erg breed. Het is vergelijkbaar met wat Apple heeft gedaan met zijn iMac 2021 en Sony doet met de Acoustic Surface Audio in zijn Sony Bravia A8H OLED-tv.

De Picture Frame-speaker heeft één woofer en één tweeter; een golfgeleider stuurt het geluid van de tweeter om je kamer te vullen.

Hoewel u twee Picture Frame-luidsprekers kunt koppelen voor stereogeluid, kunt u ze niet koppelen met andere luidsprekers. Je kunt ze echter wel toevoegen aan een Sonos multiroom audio-opstelling en ze kunnen ook worden geconfigureerd als achtersurrounds met de Sonos Playbar, Playbase, Sonos Amp, Sonos Arc en Sonos Beam. Hoewel de Picture Frame-luidspreker Wi-Fi en Airplay 2 ondersteunt, heeft deze geen Bluetooth. Ook zal er, net als de andere Symfonisk-speakers, geen slimme assistent ingebouwd zijn.

(Afbeelding tegoed: IKEA)

De Picture Frame-luidspreker is verkrijgbaar in wit of zwart en heeft een afneembaar akoestisch paneel met een abstract ontwerp aan de voorkant; het ziet eruit als een reeks driehoeken die met elkaar verbonden zijn. Tijdens de presentatie wezen vertegenwoordigers van IKEA op de mogelijkheid dat er in de toekomst andere paneelontwerpen beschikbaar zullen zijn.

De speakers zijn vrij groot en kunnen aan de muur worden gemonteerd of op een plank staan. Je kunt een tweede luidspreker op de eerste aansluiten, zodat je maar één stopcontact nodig hebt.

De Symfonisk Picture Frame-speaker is de derde samenwerking tussen Sonos en IKEA; hun eerste samenwerking resulteerde in de IKEA Symfonisk Bookshelf Speaker , die voor minder dan $ 100 wordt verkocht; er is ook de Symfonisk-tafellamp ($ 179), die een luidspreker en een lamp in één combineert.

We kunnen zien dat deze luidsprekers erg populair zijn voor diegenen die een thuisbioscoop willen opzetten, maar niet de moeite willen nemen om gaten in hun muur te snijden om luidsprekers te monteren, of die geen ruimte hebben voor een grotere boekenplank -stijl luidsprekers. We zijn benieuwd hoe de Picture Frames eruitzien - en nog belangrijker - klinken.

    Meer:We hebben de beste buitenspeakers getest
De beste Sonos IKEA Symphony speakerdeals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over13uur08minuten23droog IKEA Symphonic Speaker - Zwart Amazone Prime $ 124 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen