Ik test Hulu met Live TV om het snoer door te snijden - dit zijn de voor- en nadelen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Ik ben klaar om het snoer door te snijden en ik heb de afgelopen week Hulu getest met Live TV, een van de meest bekende concurrenten in onze lijst met beste kabel-tv-alternatieven. Het kriebelde al jaren om het snoer door te knippen, maar ik heb onlangs de beslissing genomen om over te stappen van de kabel en begon mijn testen door naar YouTube TV te kijken.

Hulu met Live TV Cheatsheet

Prijs: $ 64,99
Kanalen: Meer dan 74
DVR: 50 uur (of 200 uur voor $ 9,99 extra per maand)
Gelijktijdige streams: twee
Uitzendnetwerken: ABC, CBS, FOX, NBC, The CWEn hoewel het indruk op me maakte, had het nog steeds enkele eigenaardigheden over DVR-opnamebeheer en de mobiele beeld-in-beeld-storingen. Dat gezegd hebbende, bleek het goed genoeg voor mij om mijn account niet te verwijderen.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar ik stapte over naar Hulu met Live TV, een dienst die opmerkelijk is omdat hij Hulu's shows en films bevat voor dezelfde prijs van $ 64,99 per maand als YouTube TV. Dat gezegd hebbende, ik had eigenlijk wat problemen aan het kijken shows, genoeg dat ik niet bepaald onder de indruk ben.

  • De beste streaming-apparaten van dit moment
  • Marvel's Wat als...? release datum en tijd informatie
  • Net binnen:Hoe The Kissing Booth 3 op Netflix te kijken: releasedatum, starttijd en cast

Om samen te vatten hoe ik hier ben gekomen, ik wil het snoer doorknippen vanwege de archaïsche aard van de kabelbox, maar mijn huisgenoten willen hun specifieke kanalen niet opgeven. Dus ik ben van plan mijn kabelbox weg te doen en hen te vertellen dat hun kabelrekening van $ 127 per maand hun probleem is. Ik zal zelfs aanbieden om ze mijn account met mij te laten delen.

Mijn doel is dat ik ze ergens in dit experiment ervan kan overtuigen dat het tijd is voor ons allemaal om de kabel vaarwel te zeggen. Misschien kan ik de zenders vinden die ze willen in een dienst die we leuk vinden. Maar dat is niet zo waarschijnlijk, aangezien ze grote Yankees-fans zijn en het YES-netwerk vastzit Directe TV-stream, fka AT&T TV , waar ik niet optimistisch over ben.

waar vind je playstation 5

Waar Hulu met Live TV de kabel verslaat (of overeenkomt)

Krediet: Henry T. Casey

Hulu met Live TV is standaard ingesteld op een recente kanaalweergave, wat een geweldige manier is om terug te gaan naar wat ik net aan het kijken was.

Dus laten we beginnen met de positieve dingen, en ik hoop dat dit gedeelte niet te kort is. Video ziet er (meestal) geweldig uit op Hulu met Live TV, en de app voelt vaak als een kabel-tv-box die zich aanpast aan I . Het Live TV-raster is standaard ingesteld op een recente kanaalweergave, wat een geweldige manier is om terug te gaan naar wat ik net aan het kijken was.

windows 10 toont productsleutel

YouTube TV en kabel hanteren deze persoonlijke benadering niet. Als je een kanaal probeert te vinden - en je kunt niet zomaar een nummer intoetsen, zoals ik hieronder zal bespreken - kunnen menu's vermoeiend zijn, dus Hulu met Live TV's Recents sorteren is welkom.

Krediet: Henry T. Casey

Hulu begrijpt dat de rasterweergave van kanaalsurfen nog steeds een prioriteit is voor degenen die denken dat ze nog steeds kabel hebben. Hoewel zowel Hulu als YouTube raster op je tv hebben genoemd, biedt Hulu het ook op mobiel, terwijl YouTube TV je slechts een enkele kolomstapel geeft van wat er live op welke kanalen te zien is.

Hulu biedt ook beeld-in-beeld-ondersteuning op iOS, iets wat Spectrum doet (en YouTube TV niet).

Waar kabel nog steeds Hulu verslaat met Live TV

super smash bros ultieme schakelaar

Krediet: Henry T. Casey

Het grootste probleem voor mij met Hulu met Live TV was de stabiliteit van de stream. Hoewel de shows er geweldig uitzagen, ongeveer eens in de twee uur, zou het vriezen. Ik zou op pauze moeten drukken en afspelen, of naar een andere show moeten gaan en terug om het los te maken.

Dit is waarschijnlijk het ding dat me ervan weerhoudt Hulu in de buurt te houden, in plaats daarvan onderaan mijn afspeellijst te plaatsen. En voordat iemand het vraagt, ik heb verdomd goed internet, met 232,49 MBps down en 9,68 MBps up, volgens Ookla's speedtest.

Ik heb iets bijzonder irritants en inconsistents opgemerkt aan Hulu met Live TV, en het zorgde ervoor dat ik het meteen niet wilde houden. En het draait allemaal om terug- en vooruitspoelen van live-tv. In tegenstelling tot kabel of YouTube TV, zijn er beperkingen waardoor u uw haren eruit kunt trekken.

Krediet: Henry T. Casey

Ik had vaak moeite om live tv-programma's terug te spoelen en vooruit te spoelen, waaronder een moment waarop ik een advertentiepauze kreeg die niet kon worden overgeslagen terwijl ik door de ABC-spelshow The Hustler bladerde.

Bovendien biedt Hulu, omdat het geen onbeperkte DVR-limiet heeft zoals YouTube, je twee opties voor het beheren van programma's die je wilt zien/volgen: toevoegen aan My Stuff of Record. Als je de fout maakt om gewoon een programma aan My Stuff toe te voegen, neem je het niet op en heb je een wachtrij vol afleveringen om naar te kijken.

Ik vind ook gewoon dat de Hulu-apps op alle platforms niet groot genoeg zijn voor zowel Live TV als de reguliere Hulu-inhoud. Je hebt een Live-sectie en een TV-sectie, en dat voelt overbodig. Het is nog onhandiger op mobiel, waar het tv-gedeelte bovenaan staat en het live-gedeelte onderaan.

beste black friday vaatwasser deals

Raakt Hulu met Live TV de goede plek voor kanalen en prijs?

Krediet: Henry T. Casey

Net als YouTube TV, laat Hulu me niet kwetsen voor kanalen. Voor mij is het eigenlijk nog beter. Het heeft CNN en MSNBC voor wanneer ik me eenvoudig genoeg voel om te willen zien hoe de meeste mensen het nieuws verwerken, ESPN voor wanneer ik Stephen A. Smith wil zien opblazen over sporthandel, en ik mijn favoriete sport kan volgen (pro worstelen - yes, I'm trash) op USA, TNT, FOX en VICE.

Hulu met live-tv worstelt met de My Roommates-test, zonder PBS en JA, de twee kanalen die dit huishouden moet hebben. Het mist ook BBC World News, een ander kanaal dat de roomies willen.

Uw e-mails over het snijden van kabels beantwoorden

Lezer David Cross (niet die David Cross), schreef in om te vermelden dat hij voor de selectie naar Sling TV was overgestapt van YouTube TV. Hij merkte echter op dat hij er vroeg bij was, toen YouTube TV slechts $ 35 per maand kostte, maar dat duurde niet, want hij zei: 'Ik dacht dat ze, aangezien ik een early adopter was, meer liefde zouden tonen!'

Dit levert een interessante situatie op, aangezien de serviceprijzen in de loop van de tijd worden verhoogd. Sling heeft de prijzen het afgelopen jaar met $ 5 verhoogd en heeft die nieuwe prijs uiteindelijk in augustus naar gebruikers verplaatst. Aangezien deze nog relatief nieuwe diensten groeien, is het goed om ze in de gaten te houden en ze nog steeds te zien als bedrijven, zoals kabel. Het is aan deze bedrijven om te bewijzen dat we het snoer niet moeten doorknippen.

Davids favoriete onderdeel van YouTube TV is hoe het Turner Classic Movies-kanaal films in zijn bibliotheek zou plaatsen voor later. Ik ben benieuwd welke on demand-content die ik niet heb bekeken, in mijn bibliotheek zal verschijnen.

nieuw seizoen van ozark 2021

Lezer Alan wijst op iets waar ik niet aan dacht dat we verliezen als we het snoer doorknippen. Bij de kabelknipperdiensten zijn de kanaalnummers verdwenen. Nu moet je door menu's navigeren om het gewenste kanaal te vinden, en niet alleen op een nummer tikken.

Hulu met Live TV scoort niet hoog

Twee van de beste kabel-tv-alternatieven in, en ik heb een grote ongelijkheid in mijn #1 en #2 slots. Want hoewel ik de gidsgerichte organisaties van Hulu leuk vind, had ik te veel problemen met bufferen/stotteren, zoals ik had ieder . YouTube TV bood een veel stabielere stream, dus ik hou het voorlopig bij.

Koord-cutting power rankings tot nu toe

een. YouTube TV
2. Hulu met Live TV

Vervolgens ga ik kijken naar de betaalbare Sling en Philo (respectievelijk vanaf $ 35 en $ 25 per maand). Daarna? Fubo TV en de nieuw herdoopte Directe TV-stream (de dienst fka AT&T TV) zijn aan dek. Tegen het einde hiervan heb ik een besluit genomen. Maar voor nu zou ik een grote schokkende onthulling en upgrade naar Hulu's aanbod nodig hebben om uit zijn gat te klimmen.

Stream Time is waar de hoofdredacteur van TemplateStudio Henry T. Casey zich verdiept in de grote keuzes die we maken over het streamen van media. We pakken het allemaal aan, van de beste en slechtste streamingdiensten en apparaten tot de oneindige lijst met programma's om naar te kijken.

Bekijk zeker mijn gidsen voor de beste streaming-apparaten (en beste streamingdiensten ) voor meer aanbevelingen. E-mail me op henry.casey@futurenet.com of laat hieronder een reactie achter met alles wat je graag zou willen zien in de streamingwereld - misschien behandel ik het in een toekomstige aflevering.

    Meer:Hoe Riverdale seizoen 5 zomerpremière online en zonder kabel te bekijken
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen22uur23minuten52droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone Prime $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL – 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen