iMac 2021-lek heeft zojuist een verrassend nieuw formaat onthuld

(Afbeelding tegoed: Apple)

Apple's 2021 iMac zal niet alleen een gewaagde nieuwe look maar zal ook veel meer schermvastgoed hebben, volgens een leaker met een sterk trackrecord.

Het scherm van de ‌iMac‌ is echt groot, groter dan de grootste, schreef L0vetodream op Twitter (vertaald). Aangezien de grootste iMac die Apple verkoopt, is gebouwd rond een 27-inch scherm, lijkt het erop dat gebruikers kunnen genieten van meer onroerend goed.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gezien de huidige iMac behoorlijk dikke randen en een flinke 'kin' heeft, is het heel goed mogelijk dat Apple de schermgrootte zou kunnen vergroten zonder de voetafdruk van het apparaat zelf enorm te vergroten. Dit is iets wat Apple eerder heeft gedaan, zij het met een ander soort hardware: de iPhone 12 mini heeft een groter scherm dan de iPhone SE , ondanks dat ze over het algemeen een kleinere maat hebben.

Aangezien we hebben gehoord dat de iMac 2021 ontwerpinspiratie zal halen uit de Apple Pro Display XDR met zijn platte achterkant en verminderde randen, is het heel goed mogelijk dat de iMac L0vetodream waarnaar wordt verwezen, dezelfde 32-inch afmetingen heeft.

Als dat te veel klinkt, klinkt het alsof Apple de kleinere iMac zal behouden, hoewel het gerucht gaat dat ook deze in omvang zal groeien. Met dezelfde bezel- en kinbesparingen als de grotere iMac, is er gesuggereerd dat het kleinere model zal groeien van 21,5 inch tot ongeveer 24 inch.

Naast de verandering van ontwerp en afmetingen, is ook gemeld dat de nieuwe iMacs zullen komen in een reeks kleuren , mocht je je werkruimte wat speelser willen maken.

Het is natuurlijk wat er aan de binnenkant van een iMac zit dat er echt toe doet, en het gerucht gaat dat de alles-in-één desktop van Apple de MacBook Pro M1 van vorig jaar zou kunnen volgen, MacBook Air M1 en Mac mini M1 in het dumpen van Intel voor Apple Silicon.

De nieuwe Macs hebben bewezen geweldige prestaties te leveren met een laag energieverbruik. Dit zou waarschijnlijk worden verbeterd in een iMac, met Apple naar verluidt experimenteren met zijn eigen silicium met maar liefst 32 high-performance cores - een grote stap voorwaarts van de acht in de huidige M1-chip .

Vorige maand leek een crashrapport te bevestigen dat Apple in ieder geval zijn eigen chips testen in iMac-hardware , hoewel het natuurlijk mogelijk is dat het bedrijf ook Intel-configuraties verkoopt voor puristen die maximale softwarecompatibiliteit nodig hebben.

Hoewel Apple naar verluidt een evenement plant voor deze maand, is het niet duidelijk of de iMac zal verschijnen. In plaats daarvan ligt de focus blijkbaar op de iPad Pro 2021 en de AirTags.

De beste Apple iMac-deals van vandaag 170 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagenvijftienuur25minuten24droog Apple iMac MK482LL/A 27-inch... Amazone $ 905,14 Visie Lage voorraad Apple A-klasse desktop... Walmart $ 999,95 Visie Apple - 27' iMac® met Retina... Beste koop $ 1.799,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen