Ideeën voor het startscherm van iOS 14: onze favoriete aangepaste iPhone-lay-outs tot nu toe

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Ideeën voor het startscherm van iOS 14 voor uw iPhone kunnen u helpen uw pictogram- en widgetconfiguratie aan te passen rond een uniform thema.

Apple Watch-serie 6 vergelijking

iOS 14 heeft geleid tot een golf van creativiteit met de nieuwe aanpassingstools van de software. Misschien ziet u de optie om toe te voegen widgets - of fragmenten van visuele informatie in verschillende formaten - tussen de apps van uw startscherm. Hoewel Apple een verzameling native widgets biedt, zijn er ook een aantal widget-ontwerp-apps van derden beschikbaar.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als gevolg hiervan hebben gebruikers een manier gehackt om iPhone-startschermthema's te maken, waarbij ze hun nieuwe widgets combineren met aangepaste app-pictogrammen. Misschien heb je het volkomen ongelooflijke gezien Animal Crossing en Microsoft Paint -geïnspireerde lay-outs die online trending zijn.

Onze gids op hoe je aangepaste iPhone-widgets en app-pictogrammen maakt met iOS 14 legt uit hoe je het scherm van je dromen kunt ontwerpen, maar als je wat inspiratie nodig hebt, of gewoon wilt zien hoe slim internet kan zijn, lees dan verder voor een overzicht van ideeën voor het startscherm van iOS 14.

1. Handgetekende doodles

Bekijk meer

Herbeleef de dagen dat ruwe doodles cool waren. Microsoft Paint maakt iedereen nostalgisch, ten goede of ten kwade - hoe dan ook, dit eerbetoon is best geweldig. Maar als u geen toegang hebt tot een machine met MS Paint, kan een van de beste teken-apps u helpen uw eigen handgetekende pictogrammen te ontwerpen.

2. Ouderwets iOS

Bekijk meer

Dit is misschien een ander throwback-thema, maar hey, elk jaar is beter dan dit. Je kunt vroegere iOS-software niet terugzetten op je iPhone, maar je kunt de esthetiek van Apple-apparaten uit het begin van de jaren 2010 recreëren met ouderwetse app-pictogrammen. Het beste gedeelte? Je kunt nog steeds opladen met een bliksemkabel. Nog beter als je een oude iPod touch hebt als referentie.

3. Monochroom

Bekijk meer

Er zijn een aantal verschillende routes die u kunt volgen bij het organiseren van een monochroom iOS 14-startscherm. U kunt van elke pagina een andere kleur van de regenboog maken door apps te scheiden op basis van hun oorspronkelijke pictogramkleuren. Of u kunt app-pictogrammen op maat maken die overeenkomen met een enkele kleur. Een geheel zwarte lay-out is bijzonder strak, hoewel elke kleur zal werken .

komt avatar 2 uit

4. Pastelkleuren

Bekijk meer

Pastelkleuren zijn ideaal voor de lente, maar kunnen het hele jaar door worden gebruikt om het startscherm van je iPhone een zachte Miami Vice-sfeer te geven. Lichtroze, paars, blauw, geel en groen zien er geweldig uit bij elkaar, dus in tegenstelling tot een monochroom thema, biedt een pastel een breder kleurenpalet.

5. Neon

Bekijk meer

De op de jaren 80 geïnspireerde Neon-trend heeft iPhones geïnfiltreerd, en we moeten toegeven dat het er behoorlijk fascinerend uitziet. Wanneer u al uw app-pictogrammen verandert in miniatuur neonreclames tegen een slecht verlichte achtergrond, creëert dit een cool diepte-effect op uw scherm. Uitchecken deze link voor een verzameling neonpictogrammen die u kunt gebruiken om uw iOS 14-startscherm te transformeren.

6. Neutralen

Bekijk meer

Als opvallende kleuren niet jouw ding zijn, probeer dan dit neutrale iOS 14-startschermidee. Iets met het minimalisme van beiges, nudes en houtskool geeft ons het gevoel dat we ons meest gepolijste zelf zijn.

7. Dieren oversteken

Bekijk meer

Deze nagebouwde Nook-telefoon van Animal Crossing: nieuwe horizonten misschien wel de meest ongelooflijke aangepaste lay-out die we tot nu toe hebben gezien. U kunt elk van de beste Nintendo Switch-spellen als uw inspiratie, en zet zelfs uw gameplay-screenshots om in fotowidgets.

8. Minecraft

Bekijk meer

De bedrieglijk eenvoudig ogende Minecraft is nog steeds een van de populairste games die er zijn. Als je een Minecraft-fan bent, zou je het misschien op prijs stellen om een ​​iOS 14-startschermthema te maken, met pictogrammen als je bouwstenen. En als je geen fan bent, nou, 8-bit-pictogrammen zien er hoe dan ook cool uit.

9. Star Wars

Bekijk meer

Star Wars kan worden geïnterpreteerd voor verschillende ideeën voor het startscherm van iOS 14, maar als het aan ons lag, zouden we elke pagina rond een trilogie of misschien een personage draaien. Het hangt ervan af hoeveel apps je hebt. Deze Lego Star Wars eerbetoon is ook slim.

10. Avatar the Last Airbender

Bekijk meer

Sinds ATLA en The Legend of Korra op Netflix verschenen, is er een hernieuwde interesse in de Nickelodeon-sagen. als twee van de beste Netflix-shows om nu te bingewatchen, maken deze gerelateerde series geweldige iOS 14-startschermthema's.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over02uur00minuten33droogKorting AirPods Pro Walmart $ 249 $ 159 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen