iOS 14: een foto instellen voor een berichtengroep in de Berichten-app

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

In iOS 14 is de Berichten-app veel gemakkelijker te navigeren geworden. Naast het hervonden vermogen om conversaties vastzetten in Berichten zodat ze bovenaan uw scherm verschijnen, kunt u ook een foto voor uw berichtengroep instellen die boven aan de reeks antwoorden zweeft.

Als een foto aan een bepaalde groep is gekoppeld, kunt u deze gemakkelijker terugvinden in uw berichtenlijst. En laten we eerlijk zijn - het is ook erg leuk, omdat je je gesprekken kunt personaliseren. Berichten geeft je de mogelijkheid om een ​​foto of emoji te kiezen - wat je persoonlijke smaak ook is. En is dat niet die persoonlijke touch wat Messages zo aantrekkelijk maakt?  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het is heel eenvoudig om een ​​foto in te stellen voor een berichtengroep in de Berichten-app. Houd er rekening mee dat wat je ook kiest, met iedereen in de groep wordt gedeeld, tenminste als ze ook iOS 14 gebruiken.

beste gaming-koptelefoon voor ps5

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Om een ​​foto voor een berichtengroep toe te voegen of te bewerken, tik op de specifieke groep in Berichten .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Tik op het pictogram bovenaan het scherm. Er verschijnt een menu met de opties om een ​​telefoongesprek of FaceTime-sessie te starten en om de informatie voor de groep te bewerken. Tik op dat laatste pictogram dat op een 'i' lijkt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Op het volgende scherm, tik op Naam en foto wijzigen .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. U wordt begroet door een rij pictogrammen. Van links naar rechts kun je op het camerapictogram tikken om een ​​foto te maken met de camera van je iPhone, het fotopictogram om een ​​afbeelding uit de Foto's-app te selecteren, een gezichtspictogram om een ​​emoji te selecteren of een potloodpictogram om een ​​identificatie van twee letters toe te voegen voor de groep. Daaronder staan ​​enkele veelgebruikte emoji waarop u kunt tikken om te selecteren.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. In dit voorbeeld hebben we ervoor gekozen om een ​​foto uit onze Foto's-bibliotheek te gebruiken. Nadat je je afbeelding hebt gekozen, verschijnt deze in een cirkelvormige ballon, zodat je deze naar wens kunt verplaatsen en schalen. U kunt ook een filter selecteren.

goede goedkope xbox one headset

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Tik op Gereed zodra alles er goed uitziet , en je hebt nu een groepsafbeelding bovenaan je chat.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen19uur32minuten39droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen