iOS 14-meldingsbug is nog steeds niet verholpen - en het is al zes maanden geleden

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

iOS 14.5 is er misschien bijna, maar iOS 14 heeft nog steeds last van een grote bug. Bovendien lijkt er geen oplossing in zicht,

Het probleem is een meldingsfout die afgelopen september voor het eerst opdook. Het probleem is dat gebruikers geen berichten en oproepen kunnen zien, en het is zo ernstig dat er een thread van 90 pagina's is Apple-ondersteuning. Maar geen betrouwbare oplossing.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het interessante van het probleem is dat het niet verhindert dat oproepen en berichten binnenkomen Apple Watch eigenaren hebben gemerkt dat ze meldingen op hun horloge krijgen, terwijl er niets op hun iPhone verschijnt.

De ondersteuningsthread staat vol met verschillende iOS 14-oplossingen waarvan mensen zeggen dat ze op hun iPhone werken. Sommigen beweren dat een herstart die meldingen weer in beeld zal brengen, terwijl anderen beweren dat het uitschakelen van Bluetooth de beste oplossing is.

Sommige gebruikers beweren zelfs dat het probleem lijkt te zijn opgelost door hun Apple Watch te ontkoppelen en opnieuw te koppelen. Anderen zijn van mening dat iOS 14 willekeurig de functie Hide Alerts activeert, waardoor de telefoon je niet kan vertellen over oproepen en berichten.

Als u last heeft van het probleem en al uw wegen wilt verkennen, is dit misschien het proberen waard. Ga gewoon naar een gesprek in Berichten, druk lang op de naam of het nummer bovenaan en je kunt de status van de optie voor het verbergen van waarschuwingen zien.

Maar die oplossingen werken niet voor iedereen, wat betekent dat hier een veel ernstiger probleem kan zijn. En aangezien er opmerkingen zijn van de afgelopen dagen, lijkt het erop dat het probleem nog steeds volop aan de gang is.

ZDent's Adrian Kingsley-Hughes heeft enkele gebruikers persoonlijk door fixes op hun eigen iPhones geleid, tot hun frustratie toen de fixes niet lijken te werken. Een persoon met wie hij sprak, ging zelfs zo ver om een ​​gloednieuwe iPhone te kopen, maar het probleem deed zich binnen een paar weken weer voor.

Het is zeker een rare situatie, vooral omdat de bug door verschillende updates voor iOS 14 is blijven bestaan. Het kan worden opgelost met iOS 14.5, maar het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen. Niet tenzij Apple naar buiten komt en aankondigt dat een oplossing voor dit probleem in de volgende update zal worden opgenomen.

Maar de vraag waarom het zo lang heeft bestaan, heeft geen duidelijk antwoord. Ik hoop dat mensen niet hoeven te wachten tot iOS 15 voor een oplossing

    Meer: iOS 15 : Releasedatum, functies, specificaties en wat we willen zien
De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over13uur40minutenVier vijfdroogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen